Een ode aan de fiets én maak kans op een nieuwe hippe fiets! [winactie gesloten]

Dat Nederland een fietsland is, daar kunnen wij niet onderuit. Vooral in de stad doen mensen bijna alles op de fiets en vooral toeristen vinden dat heel bijzonder. Wij nuchtere Nederlanders draaien onze handen niet voor om. Ook ik fietste iedere dag fanatiek (door weer en wind) van het platteland naar school. Ik werd er fit van en vooral met mooi weer kon ik er ook enorm van genieten. Nu het zomerse weer aanbreekt (hoera!) is het nog fijner om op de fiets naar school, jou werk, de supermarkt, jou favoriete uitgaansgelegenheid en het park te gaan. Ben jij toe aan een nieuwe hippe oma fiets met een mooi rekje voorop? Of wil jij iemand graag verassen? Lees dan snel verder hoe je kans maar op deze mooie fiets! 

Leuke fiets weetjes

Wist jij bijvoorbeeld dat Nederland zo’n 32,000 kilometer aan fietspaden heeft liggen? En dat ruim 84% van de Nederlanders een fiets heeft om jaarlijks gezamenlijk zo’n 16 miljard kilometers af te leggen? Waarvan wij zo’n 14 miljoen ritten maken en dat wij daar in het weekend nog een flinke schep bovenop doen? In Nederland mag er dan het hele jaar door wel fanatiek gefietst worden, toch worden de meeste kilometers in de lente en zomer afgelegd. Fietsen is niet alleen goed voor jou gezondheid (mits je net zo’n haperend lichaam hebt als mij) en je bent nog eens goed en milieubewust bezig en draagt bij een duurzame samenleving. En is dat niet waar wij in deze tijd naartoe willen leven? Elektrische auto’s en duurzaam leven? Voor je het weet komen er biologische fietsen op de markt! (oké, meer een fabel dan een weetje) En omdat bewezen is dat vrouwen niet alleen beter auto rijden, wij dames en vrouwen ook veel sportiever zijn en meer fietsen! Vandaar vandaag mijn ode aan de vrouw. Aan jou, mijn lezer, bezoeker en de toevallige passant die vandaag naar mijn blog getrokken is door deze mooie fiets. Juist omdat jullie allemaal (en ik vroeger ook een beetje) zoveel kilometers maken, kan jij een prachtige limited edition transport fiets winnen!

En dan vraag jij je af waarom een transport fiets? Nou juist omdat dames én vrouwen niet alleen altijd een veel te grote en zware tas bij zich hebben, (vol met items die wij misschien ooit nog eens nodig gaan hebben) boodschappen doen en ook voor de kinderen door het leven gaan als pakezel. Juist daarom.

altec roma oma fiets met voorrekje win lifestyle by linda fiets weetjes leuke beweging gezond lifetsyle lifestyle by linda Transportfiets Zwart Special edition 28 inch fietsen op fietsen fietsenopfietsen.nl

Win een hippe Altec Roma Transport fiets t.w.v. €349,95 en fiets er deze zomer hip bij!

Wat kan je winnen? Nou dat is eigenlijk een mond vol en ik zal de specificaties even op een rijtje zetten. Jij maakt namelijk kans op een Transportfiets van FietsenopFietsen.nl waarop jij veel veilige kilometers zal gaan maken. Deze zal bijna compleet afgemonteerd jou kant op komen inclusief draadloze verlichting, in hoogte verstelbaar stuur én (comfortabel) zadel, met reflector voor en achter inclusief witte streep op de banden voor de veiligheid en bagagedrager met snelbinders (voor de pakezels) inclusief jasbeschermers. Ook heeft hij fijne zachte handvaten, een lak doek kettingkast, is gemaakt van een stevig stalen frame een klapstandaard en een luxe bel. En komt met een wielmaat van 28 inch.

Niet gewonnen of op zoek naar iets anders? Kijk dan zeker even rond op de website van FietsenopFietsen.nl naar deze toffe (gekleurde) dames transportfietsen en deze mooie heren transportfietsen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze hippe oma fiets?

Laat in een reactie achter dat je meedoet, samen met een geldig mail adres.
Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’ (& like het bericht) of like Lifestyle by Linda op Facebook

Wat mag je doen voor een extra kans?

Like en deel deze actie op Facebook

 

Good luck! ♡

 

Je kan meedoen tot en met zaterdag 20 juni 2015.

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Deze winactie loop t/m zaterdag 20 juni 2015 en is opgezet in samenwerking met FietsenopFietsen.nl, alleen als je aan alle verplichte voorwaarden voldoet maak je daadwerkelijk kans. Laat een geldig mail adres achter waarop ik jou, als je de winnaar bent, kan bereiken. Reageer je niet binnen 3 dagen, dan gaat de set door naar een ander.

Delen:

26 Reacties

 1. 20 juni 2015 / 14:05

  Oooooo my… Wát een winactie Linda! Mijn nieuwe fiets is maanden geleden gestolen op het station en sinds dien is het er eigenlijk nooit van gekomen om een nieuwe aan te schaffen, waardoor mijn lichaamsbeweging ook dramatisch achteruit gegaan is, oeps! Ik doe ontzettend graag mee aan deze actie. Natuurlijk volgde ik je al op Bloglovin’ en zal ik de andere stapjes ook even doen. Succes iedereen en fingers crossed! Liefs, Denise

 2. Hilde VE
  13 juni 2015 / 13:43

  Ik hoop dat een Belgische dame ook kans maakt op deze fiets! Heb de nodige stapjes op Bloglovin’ en Facebook ondernomen.

 3. 11 juni 2015 / 03:33

  Wat een super gave winactie! Mijn fiets is best wel erg kapot dus dit zou ideaal zijn! 🙂 Ik doe dus super graag mee. Ik heb je op Bloglovin’ gevolgd (&het bericht geliked) en je geliked op Facebook.

 4. 10 juni 2015 / 19:59

  Gaaf ik doe heel graag mee, heb je bericht geliked op Bloglovin:)

 5. 9 juni 2015 / 21:13

  Wauw wat een gave fiets en zo enorm welkom
  Ik like op Facebook en op bloglovin maar op op twitter nu !
  Duimen maar!

 6. Dorien
  9 juni 2015 / 20:59

  Ik doe graag mee, wat een fantastische actie Lifestyle by Linda! LIKE!

 7. 9 juni 2015 / 10:36

  Echt super leuke winactie Linda! Ik doe héééél graag mee! Ik volgde je al via bloglovin, Facebook en instagram 🙂

 8. 8 juni 2015 / 21:27

  Wauw linda wat een leuke winactie zeg! Ik ga zeker een gokje wagen 🙂

 9. 8 juni 2015 / 21:18

  Aaah een hele fijne winactie! Binnenkort heb ik met mijn juice bedrijf een transportfiets nodig waarbij ik de sapjes langs kan brengen. Aangezien mijn huidige fiets langzaamaan onder mijn kont vandaan roest zou deze fiets super zijn!

 10. Linda
  7 juni 2015 / 23:00

  Wat een fijne actie! Ik werd getipt door een lieve vriendin die weet hoe hard ik een nieuwe fiets kan gebruiken. Door een chronische rugbeschadiging is mijn fysio erop gebrand dat ik in beweging blijf, En fietsen is goede beweging voor mijn haperende rechterbeen. Nu is dat niet het enige, zonder fiets kom ik niet ver. Lopen is heel zwaar en ik moet 60% van de dag liggend doorbrengen. Met de fiets kan ik dus verder en meer doen in dezelfde tijd die ik aan energie te besteden heb. Mijn fiets is ehhh was… mijn alles dus… Ik dacht altijd dat door uitval van mijn rechterbeen ik mijn oude fietsie uiteindelijk wel zou beschadigen, want hij was al niet heel best meer… En als door zenuwbeknelling het gevoel wegvalt in je been, dan ga je echt onherroepelijk richting straat…. Dit is al meer keren gebeurd. Inmiddels weet ik eerder het gevoel te herkennen en ben de laatste tijd niet meer gevallen….. MAAR!! Er was vorige week een auto. Een witte BMW met een meneer erin met veel haast. Mijn langzame oversteken bij de rotonde duurde hem klaarblijkelijk te lang, en hij besloot om vlak achter mij langs keihard op te trekken en weg te scheuren. Hij heeft me niet geraakt maar meer dan 20cm zal er niet tussen gezeten hebben. Door de onverwachte gebeurtenis schok ik enorm en de schik en het in reflex omdraaien zorgde voor een asfaltknuffel waarbij mijn fiets het niet gered heeft. Band krom, kabels, lamp, kettingkastbeschermer, spatborden, fietstassen. Alles kapot, krom en ellendig. Alleen het kinderzitje van mijn dochtertje heeft het redelijk doorstaan. De meneer was al vertrokken, heeft mij misschien niet eens zien vallen, zo’n haast had hij. Geen getuigen, volgens de politie nergens recht op. Geen recht, ook mijn fiets niet meer recht. Een nieuwe echt noodzakelijk. Volgen ga ik je vanaf nu. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik dat doe door en voor de winactie, en dat ik nog moet gaan zien of je ook mijn interesse kan blijven houden XD In elk geval ga ik duimpjes draaien!!! Want dit zou letterlijk mijn wereld vergroten!

 11. Teun
  7 juni 2015 / 15:19

  Superleuke winactie! 😀
  Ik volg je op bloglovin’ en heb het bericht als 10e geliked,

 12. 6 juni 2015 / 20:37

  Toffe actie. Ik heb twee fietsen, waarvan er één bij mijn broer in de schuur staat wegens ruimtegebrek. Echter fiets ik echt te weinig. Ik gun het anderen, maar kon het niet laten om een reactie achter te laten. Je geeft zoveel leuke prijzen weg aan je lezeressen, geweldig!

 13. Lisette Kleiweg
  6 juni 2015 / 12:08

  Geweldig, ik doe mee !
  Ik volg je al op Bloglovin en Facebook , maar ik heb het berichtje extra gedeeld……

 14. 6 juni 2015 / 10:15

  Hoii, Wow dit is echt een gave winactie. Ik wil zo graag een nieuwe fiets. Ik heb mijn fiets sinds groep 7 en ga volgend jaar al naar de 4 de… Ik moet elke dag 10 KM fietsen door weer en wind. Ik doe ook echt alles met mijn fiets en kan er niet zonder mee. Ik wil heel graag in het buitenland wonen maar mijn fiets MOET echt mee. Ik kan gewoon niet zonder. Ik heb liever een fiets dan een scooter of brommer hahaha. Ik hoef later ook geen dure auto want tja een fiets is toch veel handigger en gezonder. Helaas begint mijn fiets naar 5 trouwe jaren echt uitelkaar te vallen. Vorige week is mijn ketting weer gebroken en de week daarvoor hield mijn rem er mee op. Tja hij is nu gewoon echt op. En aangezien ik VWO doe moet ik nog een aantal jaar naar school dus ook nog 3 jaar op en neer fietsen naar school. Het zou geweldig zijn als ik hem dus win. Ik kan echt wel een nieuwe fiets gebruiken en heb hem eigenlijk wel nodig haha. Dikke kus Sanne

 15. 6 juni 2015 / 09:32

  Lange tijd heb ik geen fiets gehad. Simpelweg omdat ik niet kon fietsen vanwege mijn ziekte, maar nu kan het weer!!! Ik ben zo blij. Fietsen is echt heerlijk, zeker in de zomer! Ik heb nu een ”afdankertje” van mijn schoonvader, dus ik doe met liefde mee aan deze supermooie winactie. Ik heb alles gedaan wat ik kon doen, ook voor de extra kans door te delen op facebook. Ik ga ervoor! 😉

 16. 6 juni 2015 / 00:43

  Vanochtend dacht ik nog leuke fiets, maar ik heb er al. Is ie net toch kapot gegaan, je winactie komt dus als geroepen! Ik doe mee, ik heb alles gedaan voor een winkans.

 17. Anita H.
  5 juni 2015 / 23:02

  Ja, die wil ik wel heeeeel graag winnen!

 18. Monique melger
  5 juni 2015 / 19:38

  Vorige week nagellak, nu een fiets! Je maakt je blog wel heel afwisselend en verrassend!
  En een opoe-fiets kunnen we absoluut gebruiken!

 19. elisabeth
  5 juni 2015 / 15:30

  je zou maar mogen winnen

 20. Norma
  5 juni 2015 / 15:02

  Ik doe graag mee.
  Heb leen fiets voor de zomer. Houd in dat ik in de winter Door de weeks niet eruit kan. En ik vind opoe fietsen het lekkerst fietsen met je rug. Niet voorover geboden of zo

 21. Ling Choi
  5 juni 2015 / 13:46

  Wat een leuke actie! Ik volg je op Bloglovin en Facebook. Natuurlijk heb ik je bericht gedeeld. Fietsen is mijn hobby en dat doe ik zeker 5 a 6 keer per week. Altijd op de fiets naar mijn werk en sport. Ook in mijn vrije tijd fiets ik veel. De voordrager heb ik nog niet dus waag ik dolgraag een kans! Liefs, Ling

 22. Anita te Gussinklo
  5 juni 2015 / 13:42

  Wauw, wat geweldig dat je gewoon een fiets mag weg geven.
  Ik doe graag mee want mijn Oma fiets is al ouder dan 20 jaar en nu met de zomer is fietsen heerlijk.
  Ik volg en like je op Bloglovin & facebook (liked & shared)

 23. Esmeralda Groenland
  5 juni 2015 / 10:45

  Super leuk. Ik ben echt toe aan een nieuwe fiets, dus ik doe heel graag mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
http://www.butik21.nl butik21 steunkousen lifestyle by linda pastel tinten kleuren vero moda p.i.u.r.e. fashion lover addict OOTD fashion shoot outfit of the day Everyday Chic bamboe steunkousen - grijs en roze
Ik en mijn fabulous steunkousen!

Terwijl ik mijn nieuwe fabulous steunkousen aan het testen ben, besloot ik op een zonnige bloesem dag al een aantal...

Sluiten