Een heerlijke dag in Antwerpen

 

Een heerlijke dag in Antwerpen

 


Klik hier als je de video niet kunt zien. En hier om je te abonneren op mijn kanaal.

 

Antwerpen is de perfecte get away wanneer je er even heerlijk tussenuit wilt en niet te ver wilt reizen. Je vind de stad namelijk net over de Belgische grens en is daarmee voor mij een goed uur rijden. Antwerpen blijft een leuke stad om een weekendje door te brengen, om te winkelen, de dierentuin te bezoeken, je geliefde beter te leren kennen, terrasjes te pakken, heerlijk te eten, om in de winter kerstinkopen te doen maar zeker ook om te ontspannen en uit te gaan.

Afgelopen zondag besloten wij vrij spontaan een bezoekje te plannen aan deze stad, ons laatste bezoek was namelijk alweer een jaar geleden. Antwerpen heeft tegenwoordig één keer per maand koopzondag, de zon scheen en dat was direct het perfecte excuus om de auto in te stappen. Maar ook met de trein is Antwerpen goed te bereiken en loop je zo via het centraal station (die naast de Antwerpen Zoo ligt) het prachtige oude centrum in. De sfeer is altijd goed in deze stad, de mensen zijn erg behulpzaam en vriendelijk en de chocolade is heerlijk. Wij hebben heel even geshopt (hallo prachtige Lush winkel) en vooral van de lente zon genoten, op verschillende terrasjes gezeten, ik leende Thomas zijn ijsje voor een Instagram foto (bij een gebrek aan ijs op sorbet basis) en hebben enorm lekkere pizza’s gegeten.

 

Kom jij ook zo graag in Antwerpen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 6 mei 2016 / 23:17

  Na het zien van jouw filmpje begint het bij mij gelijk te kriebelen 😉 Vaak zijn de spontane tripjes het leukste, wil (en hoop) ik ook graag weer eens (te) doen! Fijn weekend X

 2. 6 mei 2016 / 18:43

  Prachtige video heb je ervan gemaakt. Ik ben pas geleden ook geweest en ik vind het een leuke en mooie stad. Ik wil er snel weer eens naartoe!

 3. 6 mei 2016 / 07:16

  Ahw wat super leuk dat je in Antwerpen was! Heerlijke stad, en leuke foto’s ook!

 4. 6 mei 2016 / 06:04

  Ik vind Antwerpen heerlijk, maar zou er niet zo snel een weekend naar toe gaan. Dat komt omdat het voor mij wel erg dichtbij huis is (zo’n 30 a 40 min. rijden). Ik ga er toevallig morgen heen, maar dan om een hapje te eten :-)!

  • 6 mei 2016 / 09:33

   Oh wat heerlijk dat jij net wat dichterbij woont! Geniet ervan morgen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Rituals No. 23 Magnolia & pink pepper eau de parfum
Rituals No. 23 Magnolia & Pink Pepper

Wanneer de seizoenen veranderen, veranderd mijn mood en zo ook mijn voorkeur voor parfums. Het is niet zo dat ik...

Sluiten