Een frisse lente wind door je sieraden stash

Nu het echt lenteweer is, kriebelt het om een frisse wind door mijn sieraden stash heen te laten vliegen. In mijn hoofd zit ik al op een tropisch eiland onder een palmboom en die vibe is goed terug te zien in de sieraden wishlist die ik jullie vandaag wil laten zien. Bereid je alvast voor op veel mooie en lichte kleuren die perfect bij de tijd van het jaar passen. Juwelen zijn kostbaar en duurzaam en daarom oriënteer ik mij graag, zeker omdat ik een sieraad nog jaren met veel plezier wil dragen. In mijn zoektocht naar mooie juwelen neem ik jullie graag mee langs een aantal prachtige exemplaren. Kijk je mee?

Ik merk dat nu ik in mijn mid-twenties ben mijn smaak wat vaster is geworden. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar sieraden van goede kwaliteit (wat ik vanwege mijn nikkelallergie ook wel moet) en mooie sieraden waar ik blij van word. Mijn liefde voor rosé gouden sieraden is gegroeid en dat is in dit artikel goed terug te zien.

Ik vind het erg fijn om online sieraden te bekijken, zoekmachines zijn dan mijn grootste vriend omdat je door het grote aanbod vaak het bos niet meer ziet. Zo kwam ik bij Sieradenloods.nl terecht, een nieuwe webshop met een verrassend mooie inhoud. En ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar een perfecte, hopelijk rosé gouden ketting.

Sieradenloods Esprit horloges2

Het aanbod aan rosé gouden sieraden wordt gelukkig steeds groter, en deze twee kettingen sprongen er wel uit voor mij. Een hartje als hanger vind ik erg lief en misschien ook wel tijdloos, al weet ik niet of ik een hartje leuk blijf vinden. Een ketting als deze wil ik graag gaan uitproberen in een winkel, ik wil een ketting toch graag passen om te zien of het model mij staat. Ook de horloges van Esprit vind ik onwijs mooi, leuk om te zien hoe het merk met de trends meegaat.

Sieraden loods Mi ModenaKennen jullie ze nog, de munten van Mi Moneda? Ook voor de lente zijn er weer mooie frisse kleuren aan de collectie toegevoegd. Ik heb zelf ook een ketting en deze vind ik heel erg mooi staan op een witte blouse of op een mooie top, met of zonder blazer of vest. En er is ook aan de rosé-goudliefhebbers gedacht, deze houder zal vast mooi staan aan mijn zilveren ketting.

Sieraden loods By LouLouDe sieraden van By LouLou zijn nieuw voor mij, maar oh wat zijn ze mooi. Alle rosé gouden sieraden zal ik zo aan mijn stash toe willen voegen, met de armbanden, de ring met witte steen en de ketting in het bijzonder. Wat is een juwelenliefde toch slecht voor je portemonnee, maar je moet wat te wensen hebben toch?

Sieradenloods.nl is een mooie webshop met een ruim aanbod van bekende merken. Sieraden die je op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, worden dezelfde dag nog verzonden. Zo heb jij je aankoop of cadeau al snel in huis en bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Wil jij nou net als ik graag sieraden bekijken en passen? Sieradenloods.nl heeft trouwens ook een winkel in Kampen waar jij de sieraden kunt bekijken en kopen.

 

Welk item zal zo op jou wishlist kunnen?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Sieradenloods.nl tot stand gekomen. Lees mijn disclaimer.
Delen:

13 Reacties

 1. 9 mei 2015 / 22:08

  Ik vind van die lange muntenkettingen zo leuk! Ik heb er zelf één. Ik ga voor zilver, altijd al gehad. Al heb ik één rosegoud kleurige ketting, die vind ik ook mooi.

 2. 9 mei 2015 / 19:15

  Oh wauw prachtig !<3 was ik maar iets rijker.

  • Linda
   Auteur
   9 mei 2015 / 16:16

   Minuutje gratis winkelen dan maar? haha

 3. 9 mei 2015 / 10:06

  Rose vind ik heel erg mooi, een horloge daarvan zou ik nog wel willen. Ik vind het er goed uitzien maar om nou snel even iets te kopen is het voor mij iets te duur maar in tegenstelling met de concurrenten valt het we weer mee. Iets om in je achterhoofd te houden.

  • Linda
   Auteur
   9 mei 2015 / 12:30

   Het blijft toch echt een investering hé.. Ik moet ook echt in een goede bui zijn om mijzelf zoiets cadeau te doen. 🙂

 4. 9 mei 2015 / 08:58

  Omg Linda, wat doe je mij aan?! Zoveel moois.. Ik word er hebberig van <3

  • Linda
   Auteur
   9 mei 2015 / 12:31

   Sorry! hahahaha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
the pore fessional porefessional pro balm Benefit review beauty primer lifestyle by linda
The Benefit POREfessional

Ho stop! Wat is jou excuus om jou poriën niet aan te pakken? Benefit biedt quick instant beauty solutions, wat betekent...

Sluiten