Dream Angel – Victoria’s Secret

Ze zijn exclusief, mooi en misschien wel verschrikkelijk gehypt door de shows; de lingerie setjes van Victoria’s Secret. Ik denk dat iedere meid en vrouw het wel verdiend om zich een Angel te voelen. In Nederland kunnen wij dan ook steeds makkelijker onze handen leggen op de Victoria’s Secrets Panties, geuren en sportkleding. Maar the real deal is ver opgeborgen en ligt alleen fysiek in de VS winkels in Amerika en Dubai. Ik heb inmiddels mijn eerste Dream Angels setje in huis en laat vandaag weten of het de hype helemaal waard is.

 

Dream Angel – Victoria’s Secret

 

victoria's secret Dream Angel

 

Lange tijd was het not done om als man zijnde te weten wat er in de tas van een vrouw zit, leefde mannen en vrouwen apart van elkaar tot het huwelijk en werd de privacy van de vrouw heel belangrijk gevonden. Tijden zijn veranderd, rollen zijn veranderd en vrouwen zijn zich anders gaan kleden. Tegenwoordig is ook vrijwel alles online te vinden. En delen bloggers massaal de inhoud van hun kaptafel en tas.

 

Vaak zijn lingerie en badkleding gelijk aan elkaar. Zo begonnen wij met het delen van foto’s in bikini en hebben er steeds minder meiden en vrouwen het er moeilijk mee om foto’s in lingerie privé te houden. Lingerie is dan ook een onderwerp wat ik niet snel aan zal halen op mijn blog, om toch dat stukje privacy te waarborgen voor mijzelf. Want met hoeveel liefde ik misschien ook mijn prachtige nieuwe setjes wil delen, wat ik zelf draag vind ik nogal privé. Juist omdat ik weet dat mijn blog niet alleen een Girls Only Party is.

 

En dan staat er toch ineens een artikel over Victoria’s Secret op mijn blog. Lang was ik nieuwsgierig en heb ik ieder jaar weer met bewondering naar de Angels gekeken. De setjes spreken mij aan, zijn classy, chique, vrouwelijk en misschien ook wel iets gedurfd. Grote mode merken noemen Victoria’s Secret ordinair. Maar tegen de tijd dat ik mijzelf couture setjes kan veroorloven zullen wij daar nog eens op terug komen.

 

victoria's secret Dream Angelvictoria's secret Dream Angel
victoria's secret Dream Angelvictoria's secret Dream Angel

 

Nu kan ik het mij voorstellen dat je het eng vind om jouw eerste lingerie set van Victoria’s Secret online te kopen. Zeker omdat wij allemaal niet dagelijks onze voet binnen zetten in winkels in Amerika en Dubai. Daarom deel ik vandaag graag mijn ervaringen met dit merk om zo andere meiden hopelijk een beetje te helpen.

 

Aller eerst moet ik heel eerlijk zeggen dat zowel de panties als de bra’s niet goedkoop zijn. Mijn set is een cadeau van Thomas (de lieverd!), dus verder zal ik niet op de prijzen ingaan, dat je voor het merk betaalt is algemeen bekend. Maar zijn ze het ook echt waard? Daar kan ik heel kort over zijn. Ja. kwalitatief is de bh. erg goed. En de achterkant en bandjes blijven ook goed op hun plek zitten, zonder te knellen of pijnlijke randjes te veroorzaken. De stof is zacht als satijn, een mengeling van diverse stoffen zorgen er alleen wel voor dat het een hand wash only is. Maar wat mooi is wil je natuurlijk ook zo lang mogelijk mooi houden. De combinatie van kleuren en stoffen (yes, met lace) maken de setjes masterpieces. Je voelt je letterlijk een angel als je het draagt.

 

De maten zijn wel iets anders omdat ze van Amerikaanse maten uit gaan, maar mocht je tot een online aankoop overgaan, kun je deze tabellen makkelijk terug vinden op de website. Wees dus zeker van jouw eigen maat, en ik kan het iedereen aanraden om zich eens op te laten meten.

 

victoria's secret Dream Angelvictoria's secret Dream Angel

 

Victoria’s Secret setjes geven comfort, zijn mooi afgewerkt, hebben mooie, subtiele details en laten jou echt een Angel voelen. Je kunt het met de bra’s zo sexy maken als je zelf wilt. Naast de maxi push up bra’s en de weinig verhullende lace bra’s zijn de meeste modellen mooi, chique en netjes. Geven voldoende steun en zijn -laten wij eerlijk zijn- een lust voor het oog. Go get in touch with your inner sex-appeal and go surprise yourself and your boyfriend!  

 

Heb jij een lingerie setje van Victoria’s Secret?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 13 april 2016 / 19:59

  Ik wil dolgraag naar een Victoria’s Secret winkel. Ik heb een lastige maat, dus ik zou het toch graag in een winkel willen passen. Ik vind alle lingerie daar echt prachtig, dus ik zou vast slagen. x

 2. 9 april 2016 / 15:29

  Vind je foto’s mooi en ik snap het idee van ‘slechts een vleugje’ laten zien, maar andere minder relevante producten zijn wel volledig in beeld op de foto’s en daardoor vind ik het toch een beetje jammer en krijg ik het gevoel dat de foto ’s niet helemaal toepasselijk zijn. Kan ook aan mij liggen hoor. Niet als gezeur bedoeld, maar dat viel mij op.

  Er zit ook een Victoria’s Secret op Amsterdam Centraal die tegenwoordig ook een kleine ondergoedselectie heeft.

  • 11 april 2016 / 18:58

   Dat heb ik inderdaad ook een beetje. Ik zat al te scrollen naar een duidelijkere foto maar die kwam er niet, wel jammer.

 3. 9 april 2016 / 12:07

  Leuk artikel en ik ben helemaal weg van je foto’s!

  • Linda
   Auteur
   9 april 2016 / 12:36

   Dank je wel Iris, lief!

 4. 9 april 2016 / 10:52

  De shop in Londen is ook geweldig hoor!
  Maar is ook nog niet echt naast te deur.
  Maar wel dichterbij dan de VS en Dubai.

 5. 9 april 2016 / 09:51

  Leuk artikel, ik ben zelf helemaal gek op Victoria’s Secret, elke keer als ik in Londen of Amerika ben ga ik helemaal los.
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Airlie Beach Queensland Australië Australia
5 x doen in Airlie Beach Australië

Airlie Beach is hét bruisende hart van Queensland als het op relaxen, gezellig samenkomen en trips naar de exotische Whitsunday...

Sluiten