Dit heeft het bloggen mij geleerd

Van de perfecte selfie maken tot make-up skills opdoen en een blog leren runnen. Je vind letterlijk alles op internet. Waar ik vroeger als tiener de Hitkrant of Break-Out! moest openslaan om een beetje inspiratie op te doen of iets te leren. Staat nu heel internet vol met tips & tricks. En spannen blogs en YouTube video’s de kroon. Ik hoef niet langer een week op een nieuw magazine te wachten, alles is slechts één klik van mij verwijderd. Ongemerkt heb ik al veel geleerd via blogs, maar stiekem nog meer door zelf een blog te starten en het avontuur aan te gaan. Ik vertel jou wat ik tijdens een paar jaar bloggen zoal heb geleerd.

 

Dit heeft het bloggen mij geleerd

 

Dit heeft het bloggen mij geleerd

Delen:

9 Reacties

 1. 16 januari 2017 / 12:44

  Wat een ontzettend leuk artikel. Leuk en interessant om te lezen wat het bloggen jou voor inzichten/kennis heeft gegeven. Vooral het laatste punt dat je noemt is onbetaalbaar.

  Wat bloggen mij geleerd heeft is bijvoorbeeld het maken van een (bijna) perfecte wing, maar ook heeft het mij vriendschappen gebracht, een hobby fotografie opgeleverd en nog veel meer.

 2. 15 januari 2017 / 14:28

  Wat een mooi artikel met een heleboel leerpunten! Ik ervaar zelf ook dat bloggen super leerzaam is 🙂

  • Linda
   Auteur
   15 januari 2017 / 22:35

   En dat vind ik juist zo fijn, dat het naast enorm leuk, ook zo leerzaam is! Ik ben heel benieuwd of wij zonder het bloggen ook nu al dierproefvrij waren gegaan 🙂

 3. 15 januari 2017 / 10:56

  Ik vind het zó ontzettend mooi om te lezen hoe waardevol bloggen voor jou is! Gedeeltelijk omdat ik het herken, maar ook omdat ik lees dat je jezelf ontwikkeld en je eigen weg volgt. Vind ik tof!
  Wat ik van bloggen geleerd heb? Zijn wie ik ben, de kleding dragen die ík tof vind, mijn creatieviteit uiten door middel van schrijven en daardoor voel ik mezelf heel ‘vrij’. 🙂

  • Linda
   Auteur
   15 januari 2017 / 22:36

   Wat klinkt dat mooi, jezelf vrij voelen! Zo ervaar ik het ook, maar heb er nog niet eerder zo naar gekeken. Fijn hé dat bloggen zoveel brengt!

 4. 15 januari 2017 / 10:52

  Heel mooi om dit te lezen Linda, vooral dat het je uit je schulp heeft gehaald. Maar ook dat je jezelf een beetje beter hebt leren kennen, zoals over de dierproefvrije make-up en verzorging. Fijn dat het zo leerzaam en leuk voor je is! Malou x

 5. 15 januari 2017 / 09:45

  Wat leuk om te lezen!
  Zelf heeft het bloggen ook voor mij gezorgd dat ik wat zekerder word van mezelf en meer durf aangezien ik al een stil/verlegen persoon ben. Ik ben wel nog nooit naar events gegaan, dus dat is een stap voor later. Maar het voelt goed om mijn mening eerlijk te kunnen geven op mijn blog zonder dat ik hier voor word afgekraakt. Vroeger was ik een beautyblogger en toen heb ik zoveel bijgeleerd over make-up en reviews schrijven en elk product en merk waarderen. Ik blijf het gewoon leuk vinden om nieuwe dingen bij te leren! (:
  Liefs,
  Yara

 6. 15 januari 2017 / 09:15

  Mooi om te lezen, vooral het laatste stukje.. Dat bloggen jou uit je schulp heeft getrokken.

 7. 15 januari 2017 / 08:27

  Wat mooi om hier eens bij stil te staan en zo te horen heeft bloggen je zoveel meer gebracht dan alleen een fijn plekje op het internet. Dat van het beautybloggen herken ik volkomen. Ik ben geen beautyblogger en ben pas net begonnen met bloggen, maar ik merk wel dat ik zoveel opsteek van de reviews, tutorials etc. van anderen. Echt heel fijn! Maar vooral vind ik het heel mooi om te horen dat het bloggen je echt uit je schulp heeft getrokken! Dat is zo waardevol. Het belangrijkste dat bloggen mij heeft geleerd, is dat mijn ware passie toch echt bij schrijven ligt. Mede daardoor ben ik nu alleen nog maar op functies aan het solliciteren waarin ik lekker kan schrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
naar thailand reis route
Rondreis door Thailand – de route

Toen ik samen met Thomas na een heerlijke vakantie over de Thais bodem richting huis vloog wist ik al dat...

Sluiten