Naar Thailand & Blog schema januari

Vandaag is het na lang aftellen en palmbomen tellen voor het slapen gaan eindelijk zover, ik ga naar Thailand! Vanavond zal ik in het vliegtuig stappen om na een paar uur zitten hopelijk bij veel beter weer uit te stappen. Maar als jij dit vroeg leest ben ik vast al aan het rondrennen om zeker te weten dat ik écht alles heb ingepakt. Naast zomerse kleding, zonnebrand producten en mijn boho jurkjes heb ik ook prachtige producten meegekregen om in Thailand mee aan de slag te gaan. En daarom lijkt het mij handig om even een update te delen over mijn upload schema de aanstaande weken.

 

Thailand & Blog schema januari

 

Thailand & Blog schema januari

 

Het is namelijk niet zo dat nu ik op reis ben ik van de aardbodem verdwenen ben. Uiteraard kun je de eerste foto’s op mijn Instagram account verwachten en zullen er ook netjes nieuwe blogs online komen. Omdat ik mij door de drukte van de feestdagen niet in tweeën kon splitsen, er 101 onverwachte dingen om de hoek kwamen kijken, en ik nog wat tijd met Thomas door wilde brengen, én uiteraard de nodige boodschappen gedaan moesten worden, en ook de koffer is niet spontaan vol gekomen, heb ik zo goed als ik kon vooruit gewerkt. Dit betekent dat er op sommige dagen even geen artikel online zal komen. Wat daar tegenover staat is dat ik extra liefde, tijd en aandacht in de artikelen die wel voorbij komen heb gestoken.

Wat wel leuk vind is om af en toe een Thaise update voorbij zien komen. Mits het internet het toelaat. Dat wil ik er wel even bij zeggen, zeker omdat wij wat rond gaan hoppen door het land. (Deze planning deelde ik afgelopen week al met jullie.) Maar daar ga ik natuurlijk wel vanuit. En ga ik met de mooiste producten, én Conscious Fashion items aan de slag in Thailand. Dreams do come true. En ik kan niet wachten tot ik weer op een paar kilometer hoogte ben en van mijn meest favoriete uitzicht kan gaan genieten. Wie is er nog meer dol op staren uit vliegtuig raampjes? Daar kan geen Netflix marathon tegenop!

 

Heb jij jouw reis/vakantie dit jaar al gepland?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 16 januari 2017 / 13:06

  Oh wat heerlijk! Ik ben (gezond) jaloers op je! Geniet er lekker van en we zien de updates en mooie foto’s wel verschijnen. Ik heb nog geen vakantie gepland maar dat gaat niet lang meer duren. Wordt waarschijnlijk weer Gran Canaria en ook wil ik mijn zwager in London dit jaar (eindelijk) eens bezoeken.

 2. 16 januari 2017 / 09:20

  Woehoe, eindelijk is het zo ver. Een hele goede reis en ontzettend veel plezier gewenst lieve Linda <3 Kan nu al niet wachten op al je mooie foto's en verslagen van de reis!

 3. 16 januari 2017 / 08:32

  Oh meis, wat ben ik jaloers op je <3 Geniet er maar lekker van!!

 4. 16 januari 2017 / 08:14

  Heel erg veel plezier in Thailand! Geniet er lekker van! Ik ben nu al heel benieuwd naar al je ongetwijfeld prachtige foto’s!

 5. 16 januari 2017 / 06:21

  Ahhhh zo leuk! Heel veel plezier. Ik wens je een hele goede vlucht toe en een super fijne vakantie! Ik ben benieuwd naar al het moois dat je gaat beleven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dit heeft het bloggen mij geleerd
Dit heeft het bloggen mij geleerd

Van de perfecte selfie maken tot make-up skills opdoen en een blog leren runnen. Je vind letterlijk alles op internet....

Sluiten