Change is Good – OOTD met WODEN

 

Change is Good

 

woden sneakers fashion ootd

 

WODEN

Mijn liefde voor het mooie Scandinavië komt samen in deze fijne Deense sneakers. WODEN maakt gebruik van zo natuurlijke mogelijke materialen. En dat vind ik bijzonder. Bijzonder fijn. En daarom past het merk ook zo mooi binnen mijn blog. Het voetbed is fijn, de inlegzool is van kurk en net als leer is het schokbestendig en vocht absorberend. Het is naast dat het een lust voor het oog is, duidelijk ook erg praktisch. En hoe suf het ook klinkt, ik hou ervan. Schoenen moeten gewoon goed zitten en lekker lopen. Punt. Scandinavische esthetiek, duurzaamheid en comfort maken dan ook dat WODEN in 3 jaar tijd al uitgegroeid is tot een begrip in 16 landen.

 

woden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootdJack – Goldie Estelle (Preloved) | Shirt – H&M Conscious | Jeans – Vero Moda (oude collectie) 

 

Omdat het merk de inspiratie uit de natuur haalt vragen de sneakers om een groene omgeving. En dat heb ik geweten. Haast blauwbekkend sta ik te poseren voor de camera terwijl de temperaturen onder het vriespunt liggen. Je bent een blogger en je wilt wat. Ik kon met het aanbreken van het nieuwe jaar dan ook niet langer wachten om weer voor de camera te springen en de eerste outfit voor jullie vast te leggen. En dat heb ik waargemaakt. De lage temperaturen zorgen er wel voor dat er een heldere lucht is, en dat maakt het toch wel fijn fotografie weer.

De sneakers zijn bijzonder makkelijk te combineren. De lijnen zijn strak, het ontwerp is minimalistisch en daardoor geven ze jouw outfit al snel een extra touch. Mijn ripped jeans, een simpel shirt en mijn leather look jacket geven de outfit een urban randje. Ik hou er wel van. En sinds jaren kan ik eindelijk in de winter weer een jeans met een shirtje aan. Doordat mijn buik altijd aardig opgeblazen en pijnlijk was in deze tijd heb ik een jeans lang links moeten laten liggen. Dat ik een outfit op deze manier kan stylen maakt mij dan ook dolgelukkig.

 

woden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootd

 

Casual Sunday

Ik heb deze outfit, net als de vorige, geprobeerd duurzaam te houden. De jas is een Preloved vondst waar ik enorm blij mee ben. Het voelt dan ook wel een beetje alsof wij voor elkaar bestemd waren. Yes, er zit veel liefde in deze outfit. Het basic shirt komt uit de Conscious lijn van H&M, en is gemaakt van organic cotton. En ondanks dat de H&M niet onder de Fair Fashion visie valt, maakt het biologische katoen de outfit toch wat groener. En ik ben ervan overtuigd dat als steeds meer mensen voor biologisch katoen kiezen, wij gelijk een signaal uit zenden naar de merken. Een van mijn goede voornemens van het nieuwe jaar. De sneakers maken de outfit helemaal af.

Bekijk hier de complete collectie van de sneaker van WODEN

 

woden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootdwoden sneakers fashion ootd

 

Change is Good

Het nieuwe jaar begint dus goed. De feestdagen waren fijn, en ergens voelt het ook heel erg goed om alle nare dingen van 2016 achter mij te laten. Zo’n jaarwisseling heeft dan op de een of andere manier toch een therapeutische werking. Er is letterlijk een nieuwe boek open gegaan en ik kan niet wachten om te zien welke mooie dingen het nieuwe jaar gaat brengen. Dat ik al aan mijn fashion doelen kan werken voelt enorm goed!

 

Heb jij fashion doelen voor jezelf opgesteld voor het nieuwe jaar?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 8 januari 2017 / 21:19

  Wat het precies is weet ik niet, maar ik vind jouw fotografiestijl zooo tof! Altijd prachtige foto’s!
  Toffe schoenen ook 😀

 2. 8 januari 2017 / 15:59

  Met “Change is good” ben ik het helemaal mee eens, op mijn werk ben ik verantwoordelijk/ambassadeur voor changes maar qua kleding blijf ik toch vaak in mijn comfort zone 😉 … Wat betreft jouw nieuwe sneakers .. ik vind ze prachtig! Heel goed gecombineerd ook. De foto’s zijn ook weer prachtig geworden. Je ontberingen in de vrieskou zeker waard.. mag best wel even gezegd worden vind ik!

 3. 8 januari 2017 / 15:29

  Oh deze schoenen zijn echt super leuk zeg, ze staan je goed!

 4. 8 januari 2017 / 13:21

  Ik hou van dit soort merken! Fantastisch dat de schoen gemaakt is uit natuurlijke materialen, dat is echt een visie waar ze trots op mogen zijn. Ze lijken me heerlijk om op te lopen, vooral voor een fijne wandeling.

 5. 8 januari 2017 / 12:33

  Wauw! Ik kende dit merk nog niet, maar wat zien de schoenen er tof uit. Je outfit ziet er echt heel erg mooi uit Linda.

 6. 8 januari 2017 / 10:46

  Wat goed!! Hele toffe schoenen, ik ga dit eens even goed onthouden!

 7. 8 januari 2017 / 09:53

  Wat een prachtige schoenen! En je hebt ze echt superleuk gecombineerd! Ik vind je jas ook heel mooi trouwens.

 8. 8 januari 2017 / 09:09

  Leuke outfit! Ik ben de laatste maanden ook bezig met wat meer staples en basics in mijn kast te brengen, maar ik ben er nog lang niet! (:
  Liefs,
  Yara

 9. 8 januari 2017 / 09:04

  Ik vind dit echt zulke leuke schoenen, ik zou ze zelf ook zo dragen. Persoonlijk heb ik niet echt fashion doelen, ik wil vooral zo min mogelijk uitgeven – dus zo min mogelijk kopen – omdat dit een nogal duur jaar wordt voor mij haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
citytrip in de winter steden trip europa
5 mooie citytrip bestemmingen in de winter

Je kent het vast wel, het weer zit tegen, het is grijs buiten en je kijkt eindeloos uit naar de...

Sluiten