Catrice Light Correcting Serum Primer

Vorige week plaatste ik een leuk overzicht van het herfst/winter assortiment van Catrice. Het artikel is onwijs goed gelezen en goed ontvangen. En dat vind ik zo leuk! Dit budget vriendelijke merk is vrij van dierproeven en maakt kwalitatief best goede producten. Zo zie je maar weer dat een prijskaartje niets over kwaliteit zegt en dat dierproeven zeker niet nodig zijn. Ook dit Light Correcting Serum Primer trok veel aandacht. Daarom besloot ik er een review van deze Morning Glow in een flesje te plaatsen.

Catrice Light Correcting Serum Primer

Catrice Light correcting serum primer morning glow

Catrice Light correcting serum primer morning glow

Light Correcting Serum Primer

Morning Glow

Deze vloeibare primer wordt ook wel vloeibaar goud genoemd. En ik kan duidelijk zien waarom. Deze Light Correcting Serum Primer laat jouw huid namelijk stralen, als een frisse ochtendzon die de aarde ontwaakt.

Er zijn verschillende manieren om deze primer aan te brengen. Namelijk onder je make-up of gemend met jouw BB Cream, CC Cream of foundation. Daarnaast functioneert deze primer ook prima als highlighter. Highlights op het sleutelbeen of de neklijn. Je kunt het zelfs met jouw body lotion mengen als je eens out of the box wilt denken.

Daarnaast kun je de primer ook individueel aanbrengen op je gezicht, waardoor het effect nog intenser wordt. Het is maar net waar je van houdt. Wat wel een pluspunt is, die ik even apart wil benoemen, is dat deze Light Correcting Serum Primer geschikt is voor alle huidskleuren.

Deze 030 Morning Glow is nu de derde kleur in de Light Correcting Serum Primer reeks; naast 010 Candlelight en 020 Sunlight.

De Light Correcting Serum Primer is verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister voor €4,59 (14 ml).

Catrice Light correcting serum primer morning glow

Swatches

Het serum bevat een hele mooie subtiele glans en oogt na het aanbrengen op het gezicht zelfs nog wat roze. Maar ik merk wel dat dit wegtrekt. Het serum laat zich makkelijk aanbrengen en verdelen. En voelt verrassend comfortabel aan op de huid. En ook de pipet werkt fijn waardoor het doseren gemakkelijk gaat.


Catrice Light correcting serum primer morning glow

Stap 1

Mijn net gereinigde en verzorgde huid.

Catrice Light correcting serum primer morning glow

Stap 2

Hier heb ik gemiddeld 3 druppels van het Light Correcting Serum Primer op mijn gezicht aangebracht. Zoals ik al vertelde oogde mijn huid na het aanbrengen vrij roze, maar dit trekt snel weer weg. Wat overblijft is een huid met een natuurlijke glow.

Catrice Light correcting serum primer morning glow

Stap 3

Na het aanbrengen van de primer heb ik een BB cream aangebracht, mijn wenkbrauwen getekend, oogschaduw primer aangebracht en gepoederd. De BB cream blijft netjes op zijn plek zitten en lijkt ook net iets meer te dekken. Wel blijft mijn huid een subtiele glow houden en dat vind ik best mooi. Mijn gezicht begint gelukkig ook alweer wat meer vorm te krijgen.

Catrice Light correcting serum primer morning glow

Stap 4

Het is hoog tijd om mijn look verder af te maken. En hier zie je mijn signature look, mijn full-face look zoals ik hem de meeste herfst en winterdagen draag. Een subtiele ooglook om mijn ogen mee diepte te geven, een kleine wing eyeliner om mijn blik net iets intenser te maken. Afgemaakt met een bronzer om mijn gezicht te shapen, blush en als finishing touch mijn all time favoriete lipstick van Marc Jacobs; Role Play.

Catrice cosmetics herfst/winter 2018 update

Het serum is fijn in gebruik, laat zich makkelijk aanbrengen, irriteert mijn gevoelige huid niet en laat mijn huid stralen als nooit tevoren. Ook mijn make-up blijft gedurende de dag netjes op zijn plek zitten. En de flacon ziet er luxueus uit. Het is al met al een fijne budget topper!

Gebruik jij een serum?

See you next time voetnot

Pin op Pinterest

Catrice Light correcting serum primer morning glow
Catrice Light correcting serum primer morning glow

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

19 Reacties

 1. Verena
  29 september 2018 / 22:00

  Ik gebruik Catrice eigenlijk nooit, maar na jouw blog moet ik dit toch maar vaker doen. Vooral ook voor de mooie prijsjes!

 2. 28 september 2018 / 18:39

  Ik heb hem ook en wil hem nog testen om te kijken of het wat is. Prachtige foto’s!

 3. 28 september 2018 / 11:05

  Ziet er goed uit. Het klinkt als een fijne serum, ook handig met pijpsysteem

 4. 28 september 2018 / 08:53

  Je signature look is zó mooi! En hoe je keer op keer weer die prachtige foto’s weet te schieten … ♥

 5. 27 september 2018 / 22:16

  Super mooie foto’s weer en wat sta je er mooi op. Dit serum lijkt me erg fijn spul, geeft duidelijk een subtiele glow aan je huid. Ik denk dat het zeker ook wat voor mij zou kunnen zijn.

 6. Tania
  27 september 2018 / 19:50

  Ik gebruik eigenlijk nooit een serum. Je hebt me wel benieuwd gemaakt. Ga er eens naar kijken als ik bij kruidvat kom

 7. 27 september 2018 / 18:34

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! De primer ziet er erg mooi uit, en ook het flesje vind ik een chique uitstraling hebben.

 8. 27 september 2018 / 16:11

  Deze heb ik ook, alleen nog niet gebruikt bedenk ik me nu! Wordt hoogtijd zo te zien. Mooie foto’s ook!

 9. 27 september 2018 / 11:49

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik gebruik dit serum van Catrice regelmatig x

 10. 27 september 2018 / 11:11

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt. Ik ben erg benieuwd geworden naar het product

 11. 27 september 2018 / 10:17

  Ziet er mooi uit, het flesje. Maar je foto’s vind ik nog mooier, dat weet je iedere keer maar mooi neer te zetten!

  • Linda
   Auteur
   27 september 2018 / 10:19

   Dank je wel voor het mooie compliment! Ik vind het simpelweg leuk om te fotograferen en kan er soms uren mee zoet zijn om dé foto te schieten. Maar met mooie producten gaat dat eigenlijk haast vanzelf ☺️?

 12. 27 september 2018 / 08:50

  Ik gebruik alleen nog natuurlijke producten, maar het resultaat is wel mooi! Het blijft een fijn budget merk 🙂

  • Linda
   Auteur
   27 september 2018 / 10:20

   Dat snap ik heel erg goed! Merk dat ik ook steeds kritischer wordt over mijn dagelijkse producten. Ik wil op mijn blog wel graag aandacht besteden aan mooie dierproefvrije merken en daar is Catrice zeker één van ☺️?

 13. 27 september 2018 / 07:19

  Die primer is alleen al in de verpakking een plaatje om te zien. Wat een mooi flesje! Ook het product zelf ziet er zeker heel goed uit en lijkt me heel fijn in gebruik. Zeker nu de dagen korter worden, heb ik nog wat meer last van blauwe kringen onder mijn ogen. Daarvoor zou zo’n lichte primer ook ideaal zijn.

  • Linda
   Auteur
   27 september 2018 / 10:20

   Ik moet zeggen dat ik nog wel een concealer nodig heb voor mijn kringen, of simpelweg een hele lange winterslaap haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
zo word je een Digital Nomad
Zo word je een Digital Nomad

[dropcap] I [/dropcap]k denk dat het van veel mensen een droom is om financieel onafhankelijk te zijn en tegelijkertijd te...

Sluiten