Cactus Blossom | The Body Shop

T he Body Shop viert de lente met deze overheerlijke Cactus Blossom lijn. Deze Special Edition lijn zit jammer genoeg niet in het vaste assortiment van The Body Shop, maar dat had wat mij betreft wel gemogen hoor. De heerlijke geur en de zachte producten (waarvan er enkele vegan zijn) maken deze lijn een ware traktatie. Vanaf vandaag worden de dagen weer warmer en zonniger en dat maakt dit het ideale moment om jouw huid vast zomer proof te maken.

 

Cactus Blossom | The Body Shop

Special Edition Lijn

 

Cactus Blossom The Body ShopCactus Blossom The Body Shop

Cactus Blossom The Body Shop
Cactus Blossom The Body Shop
Cactus Blossom The Body Shop
Cactus Blossom The Body Shop

 

– Cactus Blossom –

body scrub

 

Als er mooi weer op komst is prep ik mijn huid graag, zodat mijn huid er fris en gezond uitziet. Daarnaast wordt een gezonde huid eerder bruin, en dat is altijd wel een fijne bijkomstigheid. Dan ben je immers sneller van die oer Hollandse melkflessen af (niet dat wit zijn en issue is – voor ik de body positivity movement op mijn dak krijg).

Maar goed, scrubben is naar mijn idee altijd het halve werk. Zo pep je jouw huid weer helemaal op, worden dode huidcellen op een hele zachte manier verwijdert en zorg je er tegelijkertijd weer voor dat het bloed weer overal gaat stromen en de huid gaat stralen.

De scrub zelf is ook verrassend fijn, waardoor hij zeker ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid (zoals ik zelf ook heb). De cactus geur vind ik persoonlijk erg lekker. Het is ook totaal geen overdreven vrouwelijke bloesem geur (zelfs Thomas gebruikt de producten graag onder de douche) wat hem extra speciaal maakt. Als je de geur van cactus niet kent zal ik het als en kruidige bloesem geur beschrijven.

De Cactus Blossom Body Scrub is verrijkt met een exotische melange van cactusbloemextract die afkomstig is uit Marokko, Community Trade-honing uit Ethiopië en zachte frambozenpitten. Deze pitten zijn de scrub deeltjes in deze scrub.

 

De Cactus Bloesem Body Scrub is verkrijgbaar voor  €18,00 (250 ml). 

Cactus Blossom The Body Shop

 

– Cactus Blossom –

shower gel

 

De Shower Gel heeft dezelfde heerlijke kruidige en bloemige geur als de Body Scrub. Zelf gebruik ik hem graag in combinatie met een douche puff. Deze shower gel bevat geen zeep en schuimt daardoor zacht. Maar zeker in combinatie met een douche puff is dat meer dan voldoende.

Binnen een mum van tijd ruikt de hele badkamer naar de heerlijke exotische melange van cactus bloesem. Ook de shower gel is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en de Community Trade-honing uit Ethiopië. Deze honing verzorgt de huid en werkt daarnaast vochtregulerend, waardoor het vochtbalans in de huis weer op pijl gebracht wordt. En jouw huid weer mooi straalt. Daarnaast is honing van nature al antibacterieel omdat het vol zit met antioxidanten.

De Cactus Blossom Shower Gel is verkrijgbaar voor €7,00 (250 ml).

Cactus Blossom The Body Shop

Cactus Blossom The Body Shop

Cactus Blossom The Body Shop

 

– Cactus Blossom –

body yogurt

vegan

 

Sinds ik de Body Yoghurts van The Body Shop heb ontdekt ben ik een groot fan van de producten geworden. De zachte en luchtige formule laat zich gemakkelijk aanbrengen en trekt ook in een mum van tijd in de huid. Hierdoor kun je het ‘ik heb geen tijd voor huidverzorging’ excuus niet langer gebruiken. Doordat deze yoghurt zich zo gemakkelijk aan laat brengen is hij ook nog eens heel erg zuinig in gebruik.

Zeker in de lente en de zomer vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen, maar mag de verzorging iets minder ‘zwaar’ zijn dan in de winter. Maar juist omdat je met mooi weer meer tijd buiten de deur doorbrengt en de zon meer op je huid komt, vind ik een goede verzorging erg belangrijk. Zo hou jij je huid nou eenmaal langer jong en gezond.

De Cactus Blossom Bosy Yoghurt is ook super luchtig, heeft dezelfde heerlijke kruidige en fleurige cactusgeur en is naast het cactusbloemextract verrijkt met biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje. Deze Yoghurt is ook nog eens 100% vegan.

De Cactus Blossom Body Yoghurt is verkrijgbaar voor €10,00 (200 ml). 

 

Cactus Blossom The Body Shop

Cactus Blossom The Body Shop
Cactus Blossom The Body Shop

 

– Cactus Blossom –

body butter

vegan

 

Heeft jouw huid met de wisselingen van de seizoenen of simpelweg met de overstap van de winter naar de lente nog nét even wat meer verzorging nodig – zeker wanneer de nachten nog wat kouder zijn – dan is deze verfrissende body butter zeker iets voor jou. Op reis maak ik zelf al graag gebruik van een Body Yoghurt, maar mijn Body Butters maak ik graag nog even op. Zeker mijn benen zijn wat droger en kunnen nog net wat extra liefde gebruiken.

Deze heerlijk zachte body butter is rijk aan Community Trade-sheaboter uit Ghana, gemixt met de frisse exotische melange van cactusbloemextract. Deze combinatie maakt dat ook deze body butter weer heel erg fijn is. De body butter voedt mijn huid erg goed en laat zich na het douchen gemakkelijk en dun aanbrengen.

Naast de Body Yoghurt is deze Body Butter ook 100% vegan.

De Cactus Blossom Body Butter is verkrijgbaar voor €16,00 (200 ml).

 

Cactus Blossom The Body Shop

 

Cactus Blossom – hoe bevalt de lijn?

Deze Cactus Blossom lijn geurt heerlijk en wordt heel erg goed ontvangen door mijn huid. Zelfs mijn gevoelige huid reageert goed op deze geparfumeerde boter, en dat vind ik erg fijn. Er zijn volop andere geparfumeerde merken waar mijn huid niet zo goed op reageert. Maar de producten van The Body Shop zijn eigenlijk nooit een probleem. En dat is fijn, want douchen met een heerlijk geparfumeerd product maakt de hele beleving toch net wat fijner.

 

Wat is jouw favoriete lijn van The Body Shop?

 

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Cactus Blossom The Body Shop
Cactus Blossom The Body Shop

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

6 Reacties

 1. 20 juni 2019 / 19:36

  wauw dat ziet er fantastisch uit en het lijkt me heerlijk ruiken

 2. ingrid
  20 juni 2019 / 19:36

  wauw dat ziet er fantastisch uit en het lijkt me heerlijk ruiken

 3. 30 mei 2019 / 13:46

  Wauw, supermooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind deze lijn zoooo lekker =D

 4. 29 mei 2019 / 21:31

  Ik ben een eenorme fan van de bodyshop. Deze lijn kende ik nog niet, maar die structuur van die scrub ziet er heel fijn uit

 5. 29 mei 2019 / 13:19

  Wat een gave foto’s weer <3 Ik vind de geur héérlijk, maar wel te sterk. Mijn lijf trekt denk ik alleen nog de rustige natuurlijke geuren haha!

 6. 29 mei 2019 / 07:05

  Deze lijn ziet er echt prachtig uit net zoals je foto’s.. wat heb je toch weer je best gedaan zeg!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Voordelig uit eten met RestaurantKaart Leiden vegan
Voordelig uit eten met RestaurantKaart

[dropcap]R[/dropcap]eizen is iets wat ik ontzettend graag doe. Of het nu binnen of buiten Nederland is, ik ontdek graag nieuwe...

Sluiten