Thailand vlog | Shooten op het strand & de Thaise supermarkt

Hi iedereen! Dit is voorlopig mijn laatste vlog uit Thailand, want hierna vertrekken wij namelijk voor een city trip naar Kuala Lumpur in Maleisië! In deze vlog ga ik je leuke typische Thaise dingen laten zien zoals de Shemales die je vooral in de avond veel tegen komt. De Thaise supermarkt en ga ik een outfit shooten op het strand. Ook zie je dat mijn plan om op tijd naar bed te gaan (want we vliegen al heel vroeg) volledig mislukt. En krijg ik een manicure, Thai Style. Kortom een iets andere vlog dan die van de afgelopen weken, maar daardoor (hopelijk) niet minder leuk. 

Thailand vakantie vlog 6


Zet je hem op HD voor de beste kwaliteit? En klik hier als je de video niet kunt zien.

Krabi – Ao Nang Beach


Thailand vlog krabi Ao nang beach reizenThailand vlog krabi Ao nang beach reizenThailand vlog krabi Ao nang beach reizenThailand vlog krabi Ao nang beach reizenThailand vlog krabi Ao nang beach reizenThailand vlog krabi Ao nang beach reizenWat is het strand daar toch mooi he? Zelfs wanneer de avond valt en het wolkendek dicht trekt. Het blijft een schitterend schouwspel tussen de lucht en het water en de weerspiegeling daarvan in het water. Het is en was zo fotogeniek. En het laat mij de plek ook missen. De warmte, de vriendelijkheid van de mensen, het warme water, het lekkere eten en de verse kokosnoten die je op kan drinken op het strand. Op en top zomer, tropisch én Azië!

Op welk strand zal jij nu je kont willen parkeren?

Bloglovin' buttonliefslinda2

Delen:

3 Reacties

  1. 16 oktober 2015 / 11:50

    Mooi foto’s en videofilm, al is op de foto te zien dat het niet echt een zonnige dag was. Leuk om Thaise taal terug te horen in je video. Dus ik mis thuis en voelt toch een stuk als thuis komen hier. 😉
    Maar ik wil niet echt lang na kijken, want ik word er emotioneel van. Leuke post Linda.

  2. 16 oktober 2015 / 06:46

    Wat een leuke vlog weer en mooie foto’s. Ik ben zelf ook in Maleisië geweest en vond het daar echt tof.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
bureau make-over coolgift coolgift.com lifestyle by linda
Bureau make-over | Zo creëer je een inspirerende werkplek

Hi iedereen! Als je plaats neemt achter een schoon en opgeruimd bureau, dan zal je merken dat het je productiviteit...

Sluiten