Blue Jeans | Blue Shirt

Korte shorts, een fijn tuniekje, blote voeten en een heerlijk parfum wat je zacht door de geur van de zonnebrand heen ruikt. Het is eindelijk écht zomer in Nederland. We hoeven er niet perse op uit om een strand te bezoeken en te genieten van zomerse avonden buiten. Zomerse dagen gevuld met lekker eten, werken aan mijn bruine kleur, veel fruit. Dobberen in een zwembad en eindelijk de boeken die liggen te verstoffen op een grote stapel uitlezen. De zomer is niet voor niets mijn favoriete seizoen. En ik denk dat ik vast niet de enige ben. Iedereen is vrolijk. Ik leef buiten, op blote voeten en ik kan eindelijk mijn favoriete fashion item dragen.

 

Blue Jeans | Blue Shirt

 

Just Addict B-dressed OOTD Lifestyle by lindaJust Addict B-dressed OOTD Lifestyle by lindaJust Addict B-dressed OOTD Lifestyle by linda

 

Net als een schildpad kom ik helemaal tot leven met dit mooie weer. Ik heb energie om erop uit te gaan, nieuwe plekken te ontdekken en plekken te herontdekken. Het natuurgebied waar ik deze foto’s heb gemaakt is vlak bij mijn huis. Ik ben echt gezegend met zo’n heerlijk gebied wat ik haast mijn achtertuin kan noemen. Als het er nu iets rustiger was geweest met de muggen was ik hier dagelijks te vinden met dit heerlijke zonnige weer. Om de strand dagen thuis af te sluiten met een heerlijke bbq. Life is Good.   

 

Just Addict B-dressed OOTD Lifestyle by lindaJust Addict B-dressed OOTD Lifestyle by lindaJust Addict B-dressed OOTD Lifestyle by linda

 

You were sorta punk rock
I grew up on hip hop
But you fit me better than my favorite sweater

 

Just Addict B-dressed OOTD Lifestyle by lindaJust Addict B-dressed OOTD Lifestyle by lindaJust Addict B-dressed OOTD Lifestyle by linda

 

O U T F I T  D E T A I L S

Tuniek | Just Addict – same here
Short | Primark
Zonnebril | TOMS – same here
Oorbellen | Juwelier in Australië
Armband | LINDA.
Pineapple | City Beach Australia
Hammam handdoek | Van den Assem

 

Ik leef letterlijk in korte shorts deze zomer dagen. Heerlijk vind ik dat. Op deze dagen hoeft het allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je trekt een shirt aan, een short en eigenlijk houd ik heb verder zo kaal mogelijk. Zo mag dat in de zomer. Genietend van de zon. Werkend aan een kleurtje. Niets moet en alles mag. Lange avonden buiten met goed gezelschap, zwoele avonden binnen omdat de ventilator kapot gegaan is.

 

Muggen die dansen op de golven van de wind. Prachtige zonsondergangen. Heerlijke pizza’s van de bbq. Dobberen in het zwembad. Online zoeken naar mooie nieuwe bikini’s. En dan het vooruitzicht hebben dat ik ook nog een reisje mag gaan maken deze zomer. Ik ben gelukkig. Ik adem de zomer in. En terwijl ik volop geniet van het buiten zijn, ben ik productiever en creatiever dan ooit. Dromen worden doelen. Het ziek zijn doet steeds een klein stapje naar de achtergrond. En ik voel bij iedere ademhaling dat ik leef.

 

 Just Addict B-dressed OOTD Lifestyle by linda

 

Wat is jouw favoriete strand outfit?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

6 Reacties

  1. 2 augustus 2016 / 13:24

    Blauw op blauw, ik had het nooit zelf gekozen! Maar ik zie het nu best vaak en ik vind het echt leuk <3

  2. 26 juli 2016 / 12:18

    Wauwww Linda. Die blauwe kleuren staan je zo goed. Heel erg zacht. Prachtige foto’s ook. Je straalt helemaal.

  3. 26 juli 2016 / 08:34

    Wauw, wat een onwijs mooie en zomerse outfit Linda. Blauwe tinten staan je erg mooi. En wat een mooi natuurgebied, lucky you dat het praktisch je achtertuin is <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Gladskin eczema cream eczeem creme review lifestyle by linda ervaring
Gladskin Eczema Cream | Voor de atopische huid

Heb jij een atopische huid en steken eczeem uitbraken met enige regelmaat de kop op? Gladskin heeft een hele milde...

Sluiten