Beauty favorieten van februari ♡

Hi iedereen! Vandaag deel ik graag mijn favoriete beauty en verzorgingsproducten van de maand februari met jullie. Parfum, lipsticks en doucheproducten, ik heb genoeg favoriete producten verzameld om met jullie te delen. Het lijkt mij erg leuk om hier een maandelijks item van te gaan maken.

Klik hier als je de video niet kunt zien en zet je hem op HD voor de beste kwaliteit?

Veel plezier met kijken!

En nu ben ik benieuwd, wat zijn jou favorieten van de afgelopen maand?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

5 Reacties

 1. 7 maart 2015 / 13:07

  Wat een leuke video weer Linda! Die nagellakjes van OPI zijn ontzettend leuk! <3 fijn weekend!

 2. 7 maart 2015 / 10:07

  Wat zijn je filmpjes toch altijd ontzettend fijn om naar te kijken <3 Prachtige producten laat je zien Linda! Goed idee om een klein boddy butter van TBS in je tas te doen voor je handen, dat ga ik vanaf nu ook doen! Naar de mascara van Benefit ben ik ook ontzettend benieuwd <3 De MAC lipstick van Miley wil ik ook nog zooooooooo graag! Ik hoop echt dat ik die nog een keer kan bemachtigen!

  • Linda
   Auteur
   7 maart 2015 / 12:06

   Ik vind die lipstick een hele mooie missie voor donderdag hihi <3 Hi is toch zeker nog een half jaar te koop? En dank je wel weer voor het mooie compliment lieve Svenja!

 3. 7 maart 2015 / 09:29

  Ja, TBS! I love it. Ik heb de hele mangolijn. Ben er zo dol op! Zelfs de eau de toilette heb ik gekocht. Ik lijk af en toe wel een fruitmand, maar goed. Die mascara hoor ik zoveel moois over!

  • Linda
   Auteur
   7 maart 2015 / 12:05

   Aaaaah de hee mango collectie, het lijkt mij heeeerlijk <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Essie | Professional Routine met Chinchilly

Een echte complete en professionele nagel routine van Essie had ik nog niet in huis. Dankzij weer een leuke deal...

Sluiten