Essie | Professional Routine met Chinchilly

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchSetjes zijn enorm handig, en zeker voor mensen die niet goed weten waar ze nou moeten beginnen bij het juist verzorgen van je nagels. Gekleurde nagellak kan namelijk vrij agressief zijn voor je nagels, hierdoor kun je ze niet alleen beschadigen, maar kunnen ze ook heel erg geel worden. Ik heb ook eens de fout gemaakt om ‘even’ een rode nagellak te dragen zonder basecoat, beste lezers, maak alsjeblieft niet dezelfde fout. Het duurt zo enorm lang voor het gele uitgegroeid is!

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchAch fin, een fijn Essie setje is nooit mis. De vormgeving is leuk, strak en er staat duidelijk op geschreven in welke volgorde je de lakjes aan moet brengen.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchEssie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchDe flesjes zijn wel een stuk kleiner dan de verpakkingen die je normaal bij de drogist tegen komt, waar je normaal 13,5 ml in een flesje krijgt, heb je nu 3 flesjes van 5 ml. Zijn ze niet schattig?

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchEssie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchAanschouwd hier eerst de groen/doorzichtige basecoat ‘First Base’, het grijs/bruine lakje Chinchilly en als laatste de transparante topcoat ‘Good to Go’.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchnude nails

Nude Nails

Hier zie je mijn naakte nagels, ze zijn niet geheel naturel, je ziet onderaan namelijk nog de restjes van het rode nagellak incident. Ik heb mijn nagels gevijld, de nagelriemen die uitstaken teruggeduwd en ik heb mijn handen gewassen, om zo bobbels en bubbels van vuil etc. te voorkomen.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch basecoat

First Base | Basecoat

Het is belangrijk dat je deze basecoat als basis aanbrengt voor je jou nagellak aan gaat brengen. Deze beschermt je nagels en zorgt ervoor dat jou nagellak ook goed pakt, zodat je extra lang plezier hebt van mooi gelakte nagels.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch basecoatIk heb een dun laagje aangebracht en je ziet dat mijn nagels direct een mooie glans krijgen, het kwastje lakt fijn en hij droogt ook best snel. Zelf merk ik wel dat hij niet zo glad opdroogt als de normale lak of de topcoat, dit zorgt voor een betere hechting van jou kleuren lakje.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch

Chinchilly | Gekleurde nagellak

Chinchilly is een lief en licht grijs lakje met een bruine ondertoon, ik zie dat vooral het bruine goed naar voren komt op de foto. Terwijl het grijs in real life juist goed naar voren komt.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatchHet lakje lakt ook weer erg fijn, doordat het kwastje vrij breed en mooi afgerond is, breng je de nagellak gemakkelijk aan op de gehele nagel. En vloeit de lak erg mooi samen. Voor een optimale dekking heb ik twee dunne laagjes aangebracht.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch topcoat good to go

Good to Go | Topcoat

Een topcoat zorgt ervoor dat de nagellak een mooie glanslaag krijgt en extra goed wordt beschermd. Deze laatste laag is uiteraard niet verplicht en zeker ook niet bij alle lakjes nodig, maar wil je jou nagels optimaal houden, dan raad ik je een extra laagje als topcoat zeker aan. Zo kan een topcoat het bovenste laagje van een glitter nagellak ook weer glad maken.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch topcoat good to goOok de topcoat lakt erg fijn, dekt in een laag mooi en zorg ervoor dat mijn nagels er zeker weer een aantal dagen tegenaan kunnen. De houdbaarheid ligt er ook zeker aan hoeveel jij met je handen doet en hoe de conditie van jou nagels is. Zelf ben ik er heel erg tevreden over.

Essie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch topcoat good to goEssie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch topcoat good to goEssie Professional Routine met Chinchilly aanbieding Big Bazar goedkoop review swatch topcoat good to goIk ben erg blij dat ik nu een hele Essie routine heb, dat de gekleurde lakjes fijn zijn wist is al, maar ook de base-en topcoat zijn echte aanraders! Ze lakken fijn en over de kwaliteit ben ik ook erg tevreden. Ook had ik niet verwacht dat ik een grijs lakje zo mooi zal vinden!

Het Professional Routine setje vind je samen met andere fijne en leuke Essie setjes in de schappen van de Big Bazar voor slechts €3,99. 

 

Gebruik jij een base- en een topcoat op je nagels?
liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 8 maart 2015 / 22:38

  Wat een mooi setje!! Essie heeft fijne lakjes. Mooie kleur nagellak vind ik het. ook. Zó jammer dat we hier geen Big Bazar in de buurt hebben.

 2. Jori
  8 maart 2015 / 08:51

  Morgen kijk ik bij big biazar!

 3. 7 maart 2015 / 01:28

  Mooi setje en echt niet duur, eens kijken of ze hem nog hebben 🙂

 4. 6 maart 2015 / 22:57

  Ik zat te twijfelen over dit setje, omdat ik het kleurtje al heb, maar ik vind het nu wel jammer dat ik hem niet meegenomen heb. De topcoat glanst zo mooi! & tja, eigenlijk is het ook geen geld…

 5. 6 maart 2015 / 13:40

  Het ziet er echt heel erg mooi uit. het is een erg mooi setje…..ik gebruik eigenlijk altijd een base coat

 6. 6 maart 2015 / 11:37

  ziet er heel goed uit, al is de verpakking wel iets anders van essie.

 7. 6 maart 2015 / 09:36

  Wat een ontzettend mooi setje Linda! Het uiteindelijke resultaat ziet er super mooi en verzorgd uit! <3

 8. Jori
  6 maart 2015 / 05:46

  zoo netjes vorm nagels zegt 😉
  Mooi een kleurtje…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De Proefparade The Food Of 2015 Edition blogger event verslag amsterdam MR. Goodiebag
De Proefparade – The Food Of 2015 Edition

Het is altijd een feestje als er een e-mail van Mr. goodiebag in mijn mailbox valt. Nadat ik mij vorig...

Sluiten