Lifestyle Sunday | Addy, Amsterdam and there is somethin’ bout posie

Het is maar goed dat ik haast vergroeid ben met mijn telefoon, de afgelopen week stond namelijk in het teken van lichtpuntjes. Een week vol leuke, toffe en vooral fotogenieke momentjes en ik deel ze graag met jullie! 

Afgelopen week was gevuld met mooie eventen, heerlijke dates met vrienden, ik bezocht eindelijk Gooische Vrouwen II (heerlijk gelachen) in de bioscoop, bekeek de nieuwe film Amercian Sniper (wat is hij goed) in de bioscoop en ging heerlijk aan de slag met mijn blog. Lichamelijk kan ik het aardig bolwerken, jammer genoeg vielen de drukke dagen samen met de volle maan (hallo slapeloze nachten), ik begon aan het boek van Bobbi Eden (gaat wel lekker snel dat lezen met zulke nachten) en rommelde heerlijk wat in huis.

lifestyle sunday

Amsterdam, was is het toch een heerlijke stad! Nu ik er steeds vaker kom gaat deze stad ook steeds weer een nieuw stukje van mijn hart veroveren. Nog leuker vind ik het dat ik steeds nieuwe stukjes leer kennen en ik word steeds weer verrast door de prachtige grachtenpanden die de stad rijk is. Hier liep ik rond met vrienden na het overheerlijke food event van MR. Goodiebag.

You say Addy, I say flowers!  Dat Addy zich voor zijn nieuwe collecties heeft laten inspireren door Marie Antoinette mag duidelijk zijn, op de opening van de pop-up store werd ik letterlijk omringd door een zee van kleurrijke bloemen. 

En wat vond ik het bijzonder dat ik aanwezig mocht zijn bij een opening van een winkel van een designer van Nederlandse bodem. Waar een klein land groots in kan zijn. En natuurlijk moest ik even op de foto met een van zijn creaties. Heb je mijn verslag van de opening al gezien?

Blog essentials, when in Amsterdam. Een blogger is niets zonder camera, telefoon en een heerlijke kop koffie. Ik probeerde een Hot Lattee Chocolate Cookie uit in een leuk en hip tentje op de bovenste verdieping van de Bijenkorf. 

De Benefit Posie Tint heb ik helemaal ontdekt, wat een leuk en makkelijk product is het  toch! Het oogt als een nagellak en wanneer hij opdroogt hou je een prachtige kleur over zonder dat je ziet dat je een lipstick hebt gebruikt. Liefde voor leuke en fijne producten. 

Deze prachtige verzorgingsproducten van Dr. Hauschka heb ik toegevoegd aan mijn dagelijkse routine, naast de Rozencrème. Mijn huid is langzaam aan het omschakelen, ik merk dat hij wat droger word en erg moet wennen, maar wel positief. Na het verzorgen voelt mijn huid fijn aan en het oogt nu ook een stuk frisser. Ik test dus nog vrolijk even door voor ik jullie een uitgebreide review voor schotel.

What’s up next week?

Aankomende week ga ik opnieuw naar Amsterdam, dit keer gezellig met Svenja, wij gaan een shop tour krijgen door Amsterdam en daar verheug ik mij nu al op! Lijkt het jullie leuks als ik weer ga vloggen? Ook begin ik opnieuw met mijn kuur, nu voor de een-na-laatste keer en hoop ik dat ik weer een stukje

Wat is jou lichtpuntje van deze week?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 11 maart 2015 / 21:44

  Wat een heerlijke foto’s! Ik ben ook ZO benieuwd naar die film ‘American sniper’, zag er laatst een trailer van en wilde hem direct hélemaal gaan kijken. Ook Gooische vrouwen 2 moet ik nog steeds gaan zien! Misschien ben jij morgen ook in Amsterdam bij het UPR event? Dan kunnen we kennis maken, lijkt me leuk!

  • Linda
   Auteur
   11 maart 2015 / 22:20

   Hi wat leuk dat je ook gaat, ik ben er morgen ook bij en lijkt mij erg leuk om kennis te maken! 🙂

 2. 9 maart 2015 / 00:12

  Ik ben heel erg benieuwd naar de shoptour die je op de agenda hebt staan.., leuk!

 3. 8 maart 2015 / 22:39

  Wat leuk dat je samen met Svenja naar Amsterdam ga! Ik ga toevallig vrijdag 20 maart naar Amsterdam voor iets héél gaafs (maar dat lees je later nog wel op mijn blog hihi) Fijne week!

 4. 8 maart 2015 / 20:40

  wat een leuke week heb je gehad en heel leuk dat je gaat shoppen met svenja! veel plezier samen en ja ben benieuwd naar een leuke plog!

 5. 8 maart 2015 / 11:30

  wat een heerlijke week heb jij gehad!
  Daar krijg je geestelijk ook energie van natuurlijk

 6. 8 maart 2015 / 10:15

  Mooie fotos zeg, ik spot de slip grip. Super nice:)! Hopelijk ben je er happy mee:)

 7. Jori
  8 maart 2015 / 08:23

  Leuke foto’s zegt.
  Mooi roze nagels..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Favoriete beauty en verzorgingsproducten van de maand februari the roller lash MAC benefit
Beauty favorieten van februari ♡

Hi iedereen! Vandaag deel ik graag mijn favoriete beauty en verzorgingsproducten van de maand februari met jullie. Parfum, lipsticks en...

Sluiten