Beauty favorieten september

Beauty favorieten september

 

Beauty favorieten september lifestyle by linda viva glam miley cyrus 2 IIEen ontdekking van de maand kan ik deze lipstick wel noemen. Miley Cyrus bracht haar tweede Viva Glam samenwerking uit met MAC. Een oranje rood juweeltje die ook nog eens mat is. Wat mij betreft een perfecte combinatie.

Beauty favorieten september lifestyle by linda hema contour brush naked flushedDeze Contour Blusher brush (159) van de Hema is ook een hele fijne om je bronzer mee aan te brengen. Door de schuin aflopende kant van de ovaalvormige kwast kan je gemakkelijk je bronzer aanbrengen. Wat mij betreft een hele fijne budget topper die ik nu dagelijks met veel plezier gebruik.

Beauty favorieten september lifestyle by linda le volume chanel
Een gouden ouden kan ik hem wel noemen en vlak voor mijn vakantie kocht ik een nieuwe omdat hij samen met de Roller Lash van Benefit toch echt wel op een gedeelde eerste plek staat. Wil jij volume en mooie intens zwarte wimpers? Dan ben je bij Le Volume van CHANEL aan het juiste adres. En nu ik er zo eens over nadenk realiseer ik mij dat jullie nog een Le Volume review van mij tegoed hebben.

Beauty favorieten september lifestyle by linda
Oké even serieus. Zelden was ik zo enthousiast als over de shampoos van Luxurious. De kwaliteit heeft mij enorm verrast. En dat mag ook wel, erg goedkoop zijn de shampoo en conditioner niet, maar je doet er dan gelukkig ook vrij lang mee. Deze mini’s gingen mee op reis en nog nooit zag mijn haar er zo goed gevoed en gezond uit als met deze producten. Ook hier komt zeker nog een review van online.

 Beauty favorieten september lifestyle by linda violet marc jacobs

Dit juweeltje is toch wel mijn ontdekking van het jaar. Terwijl iedereen lyrisch is van het nieuwe Decadence parfum van Marc Jacobs (oké eerlijk, ik ook, maar voorlopig blijft hij even op de wishlist) ben ik he-le-maal happy met Violet. Terwijl ik heerlijk aan het duty-free (window) shoppen was kwam ik tot de ontdekking dat deze limited edition exclusief verkrijgbaar is op de duty-free zones. Achter de douane dus. En aangezien ik daar niet dagelijks kom, móést hij dan ook écht mee. Nu is mijn leven compleet en kon ik voldaan naar huis. Om iedere dag weer even terug te denken aan mijn heerlijke zomer vakantie terwijl ik Violet op spray. De review ladies and gentleman? Die komt er uiteraard nog aan!

 

 

Oh.. is het geen beauty?

 


Beauty favorieten september lifestyle by linda
En dat waren ze alweer, mijn favorieten van de maand september. Ik vind het heerlijk om weer meer make-up te kunnen dragen. Want laten wij eerlijk zijn, dat is het voordeel van de herfst, dat je make-up perfect blijf zitten (wanneer je uiteraard de regendruppels weet te omzeilen). Violet laat mij weer terug denken aan de mooie zomer avonden en past perfect bij de warme, gekleurde herfstdagen die gaan komen, Viva Glam Miley is echt een favoriet geworden (wat hou ik er toch van als kleur van je lippen af spat) en Le Volume is echt niet meer uit mijn dagelijkse routine weg te denken. Al met al weer een heerlijk rijtje, al zeg ik het zelf.

Wat zijn jou ultieme beauty favorieten van september?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

17 Reacties

 1. 29 september 2015 / 21:26

  Mooie producten! Ik ben erg benieuwd naar de review van de shampoo en conditioner, want ze lijken me erg fijn.

 2. 29 september 2015 / 20:15

  Wat een prachtige favorieten! Het geurtje van Marc Jacobs ziet er echt prachtig uit. Daar ga ik snel eens eventjes aan snuffelen!

  • Linda
   Auteur
   29 september 2015 / 20:53

   Je moet er alleen wel voor op vakantie, hij is alleen achter de douane verkrijgbaar 🙂

 3. 29 september 2015 / 19:59

  Die Chanel mascara blijft een topper inderdaad. Hele mooie producten!

 4. 29 september 2015 / 19:01

  Mooie producten, en ik vind de foto’s ervan ook erg mooi!

  • Linda
   Auteur
   29 september 2015 / 19:47

   Dank je wel voor het mooie compliment! <3

 5. 29 september 2015 / 13:22

  Fijne favorieten! Chanel le volume gebruik ik ook enorm graag en wat een prachtige kleur is viva glam 2 he!

 6. 29 september 2015 / 12:13

  Wat een mooie producten! Ik ken Voilet eigenlijk helemaal niet! Die ga ik eens ruiken

  • Linda
   Auteur
   29 september 2015 / 12:23

   Als je binnenkort op reis gaat zit je helemaal goed! 😉

 7. 29 september 2015 / 11:33

  Ik heb met de tester van die MAC lipstick in mijn handen gestaan, maar hij was in de winkel uitverkocht (ik zat in Griekenland). Maar ik ga toch kijken of ik ‘m in Nederland nog kan kopen, ik vind m prachtig!

  • Linda
   Auteur
   29 september 2015 / 12:07

   Als het goed is ligt hij een poosje in de winkel, maar hij zal ongetwijfeld haard gaan de eerste ladingen. Hopelijk kan je hem snel scoren 🙂

 8. 29 september 2015 / 11:23

  Oeh, fijne producten! Le Volume van Chanel blijft ook wel mijn all-time favorite beauty product, haha! Als ik voor deze maand iets zou kiezen, dan is dat mijn Nivea body lotion voor onder de douche met cacao geur, heerlijk! 🙂

  xx Alex

 9. 29 september 2015 / 09:12

  Wat een prachtige producten Linda. Vooral de nieuwe lipstick van Miley vind ik erg gaaf, alhoewel ik hem zelf dit jaar niet aanschaf omdat die tint mij gewoon echt niet staat. Bij andere vind ik de kleur echter wel heel tof staan! De producten van OGX zijn ook geweldig, het liefst gebruik ik alleen dat merk nog voor mijn haar! <3

 10. 29 september 2015 / 07:22

  Wauw, alleen het flesje al van Marc Jacobs. Nog een keer, wauw! Prachtige foto.

 11. 29 september 2015 / 06:35

  MAC Faux, nog een nieuwe MAC lipstick en de geur Anna van Anna’Yake. Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar jouw review over die shampoo en conditioner!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
S.T.A.M.P.S. stamps watch let's go away horloge uniek leuk cadeau verrassing lifestyle by linda kerst cadeau 2015 sinterklaas
Mijn Let’s Get Away – S.T.A.M.P.S. horloge

Hi iedereen! Wie mijn blog al iets langer volgt weet dat ik dol ben op leuke, unieke en speciale items....

Sluiten