Appartello Aparthotel | Hamburg

Begin juni werd ik uitgenodigd om samen met Thomas het mooie Hamburg te verkennen. Samen met een picknick mand, camera en een setje fijne jurken vertrokken wij op vrijdag avond richting deze Duitse stad. Zodat wij twee volle dagen in en rondom Hamburg konden besteden. Hamburg is namelijk een paar jaar geleden uitgeroepen tot groenste stad van Europa en dat wilden wij graag met eigen ogen zien. Het weer was perfect dit weekend en wij hebben ongelofelijk veel gezien en gedaan. En laat ik bij het begin beginnen, de basis van onze city trip naar Hamburg, het Appartello Aparthotel waar wij verbleven.

 

Appartello Aparthotel | Hamburg

 

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg
Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg Come to Hamburg
Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg

 

Laat in de avond kwamen wij na een vlotte rit van zo’n 5 uur aan in Hamburg. Omdat het bij aankomst donker was, was het de eerste ochtend een enorme verrassing waar wij beland waren. Het hotel bevind zich op zo’n 10 minuten rijden van het bruisende centrum en daardoor bevonden wij ons in een groene oase. Heerlijk vind ik dat. Zo voel ik mij altijd snel thuis en is het heerlijk rustig in de nacht. En na een eerste goede nacht waren wij allebei fris en fruitig en stonden wij te popelen om de stad in te gaan.

 

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg
Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg

 

Breakfast in Bed

Wat het Appartello uniek maakt is dat je, als het op het ontbijt aankomt, betaalt wat je eet. Hiermee maken ze een einde aan volgeladen borden met eten die overblijven. Het ontbijt neem je met hetzelfde gemak mee naar de kamer zodat je heerlijk op bed kunt ontbijten. Hotel ontbijtjes blijven iets hebben. Het assortiment is niet mega uitgebreid, maar wat ze hebben is goed. Je vind er o.a. luxe belegde broodjes, granola, jars gevuld met vers fruit, verse sapjes, koffie & thee. Vooral de sapjes vind ik erg fijn. Thuis ontbijt ik ook iedere ochtend met een flinke smoothie en hierdoor kon ik mij maximaal opladen voor een dag in de stad.

 

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg Come to Hamburg

 

Hamburg blijkt alles te zijn wat wij hier vooral niet verwachtte. Het is een grote havenstad met een heel mooi en oud stadscentrum en leuke urban wijken die onze creativiteit enorm prikkelden. Na een lange dag in de stad twijfelden wij nog even of wij onze dag op een rooftopbar af wilden sluiten of simpelweg ’thuis’ in bed. Omdat wij de volgende dag een aantal parken en een botanische tuin willen bezoeken besluiten we voor het laatste te kiezen. Thomas en ik bewerken wat foto’s, genieten vanaf ons grote balkon van een mooie ondergaande zon en wat fijne late night snacks.

 

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg

 

Appartello, de ideale uitvalsbasis na een dag in de stad

Appartello is een hele fijne uitvalsbasis als je de stad wilt bezoeken. Het ligt in de wijk Alsterdorf en op enkele minuten rijden van de luchthaven. Maar hier hebben wij totaal niets van gezien of gehoord. Het openbaar vervoer is dichtbij, maar zelf vonden wij het vooral fijn om met de auto op stap te gaan. De parkeerkosten in Hamburg zelf zijn (naar Nederlandse begrippen) vrij laag. En zo waren wij vrij om te gaan en staan waar wij wilden.

Vooraf maakte ik namelijk een planning van alles wat ik wilde zien en doen, en de auto was dan de snelste manier om van A. naar B. te komen. Maar van wat ik zag en hoorde is het openbaar vervoer ook prima geregeld in Hamburg. Een Hamburg City Pass aanschaffen is dan ook een goed idee, Hamburg heeft namelijk naast het oude centrum verschillende mooie en leuke wijken die je tijdens je trip eigenlijk niet over mag slaan.

Wij zijn op uitnodiging naar Hamburg gekomen en kregen het grootste en meest luxe appartement tot onze beschikking. Alsof ik in een droom was beland. Ik kan het gewoon niet geloven dat ik deze kans krijg via mijn blog! Het appartement is ruim, heel ruim, en volledig ingericht. Met een ruime badkamer, grote slaapkamer met flinke kasten (ik wilde zo intrekken), een ruim balkon, volledige keuken en woonkamer. De perfecte uitvalsbasis voor deze trip.

P.s. boek nu makkelijk jouw verblijf bij Appartello Aparthotel Hamburg via Booking.com en ontvang €15,00 korting.

 

Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg
Aparthotel Appartello Smarttime living Hamburg

Als aandenken aan deze perstrip kocht ik deze vegan tas bij de Mango. Ain’t it cute?

 

Voordelen Appartello – smarttime living Hamburg

↠ Duurzaam concept
↠ 24 uurs check-in
↠ Rustige, groene locatie
↠ Geschikt voor stellen & gezinnen
↠ Parkeerplaats voor een laag tarief
↠ Volledig ingerichte studio’s en appartementen

Adres: Sportallee 4, 22335 Hamburg, Duitsland

 

 

Ben jij weleens in Hamburg geweest?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

Pin op Pinterest

Slapen in Hamburg

 

 

Dit artikel is in samenwerking met Come to Hamburg & het Appartello Aparthotel Hamburg geschreven. Lees mijn disclaimer.

13 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 13:04

  Hamburg is zo’n onverwachte stad, die niet zo vaak op iemands lijst staat. Erg leuk dat je het mocht bezoeken zo.

 2. 17 juli 2018 / 09:07

  klinkt als een heerlijk en mooi hotel. Zelf ben ik nog nooit in Hamburg geweest, maar wel op andere plekken in duitsland. Wie weet leuk voor een weekendje weg 🙂

 3. 16 juli 2018 / 18:39

  Daar lig je dan met al je fruit op bed, haha! Het oude stadscentrum lijkt mij heel leuk om te zien!

 4. 16 juli 2018 / 18:30

  Wat tof dat je uitgenodigd was ! Hamburg lijkt me ook wel tof, ik ben enkel en alleen een keer naar de DM in Duitsland geweest en dat was het. Wie weet dit jaar nog eens heen.

 5. 16 juli 2018 / 18:01

  Je hebt er echt prachtige foto’s van gemaakt!! Die tas van mango vind ik ook echt heel gaaf! Ik zou ook wel op zo een stedentrip willen mogen gaan!

 6. 16 juli 2018 / 16:05

  ah dat ziet er echt overheerlijk uit en wat een prachtige foto’s!

 7. 16 juli 2018 / 13:09

  Ik ben nog nooit in Hamburg geweest, althans niet dat ik me herinneren. Dat terwijl we wel vaak naar Duitsland gaan! Maar goed, daar gaat het niet om 😉 Het ziet er goed uit en wat een prachtige fotos!

 8. 16 juli 2018 / 12:05

  ik ben er nog nooit geweest eigenlijk
  maar mijn vriend is van duitsland, dus ik zal er wel eens geraken
  mooie foto ’s trouwens

 9. 16 juli 2018 / 10:48

  Nee, nog nooit on Hamburg geweest.
  Wat een prachtige en leuke samenwerking!! Je straalt op de foto’s.

 10. 16 juli 2018 / 07:57

  Wat geweldig dat je deze mooie stedentrip mocht maken voor je blog! Het appartement ziet er ontzettend mooi uit en heel mooi ook hoe ze het ontbijt hebben ingestoken! Ik kan me voorstellen dat het goed vertoeven was hier 🙂
  Wat een mooie tas van Mango ook trouwens! Echt een beauty!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr. Organic Moroccan Argan Oil
Dr. Organic Moroccan Argan Oil | Vegan Hair Care

[dropcap]N[/dropcap]Nadat ik al wat fijne natuurlijke haarverzorgingsproducten van Lush en Aveda probeerde werd ik hongerig naar meer. Ik vind het...

Sluiten