A Sunday well spent

 

A Sunday well spent

 

 A Sunday well spentSunday walk

 

Sunday. Take it slow and give your soul a chance to catch up with your body.
 Sunday walkSunday walkA Sunday well spent

 

Sunday Talk

Grijze zondagen brengen mij instant in een Gabriella Cilmi Sanctuary mood. En ze zijn het beste als je heerlijk naar buiten kunt. Ik ben nooit echt een binnen mens geweest. Ik breng graag tijd door in de buitenlucht. Van de lange fietsritten van vroeger van en naar school, uren lang doorbrengen op de rug van een paard, tot de heerlijke wandelingen met de honden van nu. Zolang het maar vrij en ongedwongen is. Zodat alle zintuigen optimaal geprikkeld worden en nieuwe content naar boven komt borrelen. De kans is dan ook groot dat je mij treft met een camera in mijn hand, een polaroid camera naast mij en als Thomas mee is zelfs een analoge camera. What can I say. We love to create. En daar ben ik heel blij mee, samen zijn we een lekker creatief en bezig koppel.

 

Ik kan niet zeggen dat we het beiden met de paplepel in gegoten hebben gekregen. Al heb ik het fotograferen wel van mijn moeder. Zij was dan ook zo lief om ons vandaag op de gevoelige plaat vast te leggen. Om jullie eens een kijkje te geven in hoe zo’n fijne ongedwongen zondag eruit ziet. Heerlijk bij ons achter in de Biesbosch. Eigenlijk wil ik hier nooit meer weg.

 

 Sunday walkSunday walk

 

Sunday Thoughts

Op dagen als deze kunnen wij het uren over onze toekomst hebben. Thomas is bijna klaar met zijn opleiding en dan kunnen wij ons eindelijk écht op ons ‘huisje-boompje-beestje’ gaan richten. Een fijn stekkie, met een tuin, voor ons en Jip. In onze dromen wonen wij al op een klein boerderijtje en loopt Jip al rond te banjeren in de tuin. Maar in de realiteit zal hier nog heel hard voor gewerkt moeten worden.

 

Dromen zijn niet voor niets dromen, en we zullen beiden hard werken om deze uit te laten komen. En ik denk ook dat het dan zoveel meer voldoening zal geven. Mentaal ben ik er helemaal klaar voor, en hoop ik dat ik het fysiek ook allemaal straks op kan gaan brengen. Maar ook daar rollen wij vast zo in, en vinden we een weg die bij ons beiden past. Want ik ben ervan overtuigd dat ook als je chronisch ziek bent, voldoende dromen uit kan laten komen.

 

 Sunday walkSunday walkA Sunday well spentOutfit : Oversized kabeltrui – Vintage | Spijker blouse –  Vintage (same here) | Jeans – SuperTrash (Preloved) | Sneakers – Adidas Superstar.  

 

Casual Sunday outfit

Ik verbind niet zoveel regeltjes aan de zondagen dat ik de deur niet uit hoef. Een lekkere comfy outfit voldoet al snel. Om er toch een beetje leuk uit te zien breng ik vaak wel een basis make-up aan. Zo kunnen wij, als we zin hebben, ook ieder moment even de deur uit stappen. Zo niet? Dan vind ik het toch belangrijk om er, niet alleen voor Thomas, maar ook voor mijzelf toch leuk uit te zien. Zeker als ik lichamelijk een iets mindere dag heb (voor de nieuwe lezers: ik heb o.a. M.E. en Fibromyalgie) tekent dit het eerste in mijn gezicht. En ik kan je vertellen dat ondanks ik chronisch ziek ben, er niet ziek uit wil zien.

 

Deze zondag was niet heel zonnig, er stond zelfs een behoorlijke wind. Om lekker uit te waaien hoefden wij dus echt niet naar de zee toe te rijden. Deze oversized kabeltrui vond ik in een fijne vintage kilo shop in Brussel en is perfect voor zondagen als deze. En had ik ondanks de frisse wind, geen jas meer nodig. Heerlijk, de lente is echt in aantocht.

 

A Sunday well spent

 

Hoe breng jij je zondagen graag door?

 

Delen:

8 Reacties

 1. 27 maart 2017 / 10:58

  Mooie foto’s hebben jullie gemaakt! En ja, lekker uitslapen, uitgebreid ontbijten en dan wat leuks ondernemen is ook mijn favoriete manier om de zondag te spenderen! 🙂

 2. 26 maart 2017 / 11:42

  Aaaah mooie en lieve foto’s <3 Jullie zien er allebei leuk uit!

 3. 26 maart 2017 / 10:15

  Wat een prachtige foto’s zeg! Lijkt me heel fijn om in de buurt te wonen van zo’n mooi stuk natuur. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet aan je kan zien dat je chronisch ziek bent. Wat ontzettend naar zeg 🙁 Tof dat je dan zo enorm positief in het leven staat <3 Ik ben je gaan volgen op Instagram want ik word helemaal blij van je mooie feed. Happy sunday!

 4. 26 maart 2017 / 09:54

  Wauw, die foto’s weer! Echt schitterend allemaal! Wat heerlijk om er samen op uit te gaan en foto’s te maken met meerdere soorten camera’s! En heel mooi wat je zegt over dromen. Ook al zit niet alles mee in het leven of laat je lichaam je in de steek, er zijn altijd wel mooie dromen die je wél kunt realiseren! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Akha Hill Tribe Village
Een bijzonder bezoek aan een Akha bergstam

Toen ik hoorde dat ik de kans kreeg om een traditionele Akha bergstam te bezoeken in Chiang Rai, heb ik...

Sluiten