A public service announcement

Lieve lezers, het is een hele tijd geleden sinds de laatste keer dat ik op de bank gezeten heb en een artikel voor jullie kon maken. Sinds die tijd zijn er duizenden nieuwe foto’s gemaakt, ben ik naar Kos, Bodrum & Lipsi afgereisd, ben ik gebeten door een grote duizendpoot, ben ik verliefd geworden op een Griekse hond én heb ik een aantal hele fijne zomerse jurkjes gekocht. Legde vele kilometers af per boot, vliegtuig en in de auto. Ook werd ik voor het eerst tante. Het zijn zoveel bijzondere en random dingen die gebeurd zijn dat ik haast niet weet waar ik moet beginnen. Ik denk maar gewoon bij het begin. De foto’s stapelen zich namelijk op en liggen te wachten om in een blogje verwerkt te worden. Een luxe probleem, ik weet het. Maar offline tijd doorbrengen voelde nou eenmaal zo onwijs goed.

 

A public service announcement

brought to you by 

Yours Truly

 

Linda's Wholesome Life alpaca picnic

Linda's Wholesome Life alpaca picnic
Linda's Wholesome Life alpaca picnic
Linda's Wholesome Life alpaca picnic

Linda's Wholesome Life alpaca picnic

Linda's Wholesome Life alpaca picnic

 – Public service announcement –

terug na een lange radio stilte

Het voelt niet goed om random met een review artikel te beginnen. Een radiostilte, hoelang die ook mag zijn, kan niet zo abrupt eindigen als deze begonnen is. Ik werd voor het eerst tante, boekte een spontane trip naar de zon, mocht op persreis naar Lipsi en deed inkopen voor mijn uitset in Turkije. Bewogen weken waar ik onwijs van heb genoten. Want als er iets is wat ik graag doe, dan is het wel reizen.

Het maken van nieuwe herinneringen, het verkennen van nieuwe bestemmingen en meer leren over andere culturen. Zo sloeg ik Koningsdag over en vierde ik voor het eerst pasen in Griekenland. Pasen is daar hét feest van het jaar en op deze dagen pakken ze dan ook groots uit. Thomas en ik werden in een Griekse familie opgenomen en hebben deze dagen (samen met Goede Vrijdag) samen met hun doorgebracht. Tussen mijn IG stories van Kos zie je hier meer over staan.

Maar ik genoot ook intens van de kleine dingen, zoals zwemmen in een helder blauwe zee. Het is lang geleden dat ik echt in de zee heb kunnen zwemmen. Als ik er eenmaal in lig, wil ik niets anders dan ronddobberen en genieten van het prachtige uitzicht. Het toerisme op Kos komt nu langzaam aan op gang. Want inhoudt dat de stranden nog leeg en ongerept waren. Wij kwamen op plekken waar al maanden lang geen mensen meer geweest waren. En deze rust deed ons onwijs goed.

Daarnaast werd ik ook gebeten door een grote duizendpoot. Wat resulteerde in een tripje naar het ziekenhuis en een stapel met Griekse pillen. Eenmaal thuis ben ik ook extra behandelingen gestart om het gif uit mijn lijf te krijgen. En ik zal mijzelf niet zijn als dit zonder slag of stoot kon gebeuren. Deze dieren zijn gelukkig niet levensgevaarlijk als je er niet allergisch voor bent. Maar met mijn zwakke immuunsysteem moet ik nu eenmaal meer oppassen en heb ik er ook de nodige klachten van gehad. Al met al was het een aardig avontuur wat ik nooit meer zal vergeten.

Linda's Wholesome Life alpaca picnic

Linda's Wholesome Life alpaca picnic

– Public service announcement Part II-

And the story goes on..

De persreis naar Lipsi was als een droom. Het eiland wat nog net geen 800 inwoners telt heeft mij heel erg verrast. Het kleine eiland heeft een schattig en zeer pittoreske centrum en zo’n 26 adembenemend mooie stranden. De Griekse gastvrijheid was hier opnieuw hartverwarmend. Hierdoor heb ik alles uit mijn trip kunnen halen, en daarnaast nog zoveel meer.

Terwijl ik nog hard aan mijn gezondheid werkt probeer ik ook zoveel mogelijk foto’s te bewerken en om te zetten in inspirerende artikelen. Ik wil jullie zo graag meenemen naar deze mooie bestemmingen, en hoop via mijn foto’s de sfeer goed over te brengen. Ik ben nog opzoek naar een balans, er speelt namelijk veel in mijn leven, maar that’s life I guess. And when life gives you lemons, make that damn good lemonade!

Ik pak mijn oude en vertrouwde blog-schema dan ook graag weer op. Wat betekent dat er maandag, woensdag & vrijdag weer nieuwe artikelen op Linda’s Wholesome Life zullen verschijnen. Aan de nieuwe content zal het niet liggen. Van prachtige Europese bestemmingen tot de fijnste vegan hotspots en dierproefvrije cosmetica, this girl has got you covered. En om de reeks maar af te trappen heb ik een aantal hele speciale gasten uitgenodigd op een alpaca vriendelijke picnic, en boy wat hebben ze van het gras gesmuld.

De foto’s zijn net op tijd gemaakt, aanstaande week worden de alpaca’a namelijk geschoren en zullen ze als redelijk onherkenbare scharminkels door de wei sprinten. Nu zijn ze met hun wollige vacht namelijk écht op hun mooist. En die wol? Die gaan we laten spinnen zodat we onze eigen alpaca wollen items kunnen gaan maken. Verstand heb ik er niet van, maar ook dat zal zijn weg wel vinden. Het belangrijkste is dat ik terug ben, mijn harde schijven uitpuilen met nieuw materiaal en er onwijs leuke nieuwe samenwerkingen liggen te wachten.

Wil je alvast meer zien van mijn Griekenland avonturen? Op mijn Instagram heb ik al het een en ander geplaatst. 

 

Linda's Wholesome Life alpaca picnic duurzame lifestyle blog

Linda's Wholesome Life alpaca picnic A public service announcement

 

Vertel mij eens, hoe gaat het nu eigenlijk met jou?

 

 

Liefs Linda

15 Reacties

 1. Frederique
  30 mei 2019 / 21:36

  Huh ik wist niet eens dat duizendpoten konden bijten. Wel naar zeg. Verder hebben alle avonturen wel een heleboel schitterende foto’s opgeleverd!!

 2. 30 mei 2019 / 13:57

  Wat fijn om te horen dat je de afgelopen tijd hebt genoten. Als blogger snap ik je maar al te goed dat je er soms even genoeg van krijgt en je lekker even terug wilt trekken in de offline werd. Ik hoop en zie dat de afgelopen tijd je goed heeft gedaan en ben dan ook super benieuwd om je avonturen en nieuwe reviews terug te lezen hier op de blog. Doe het rustig aan en voel je vooral niet te veel verplicht. Ten slotte blijven we allemaal mensen <3

 3. 29 mei 2019 / 19:14

  Dat wist ik nog niet dat duizendpoten je ook konden bijten en dat je daar nog zo ziek van kan worden ook 😮

 4. 27 mei 2019 / 11:12

  Geweldige foto’s, en fijn dat je er weer bent!

 5. 27 mei 2019 / 10:25

  Hier gaat het goed, lang niet zoveel meegemaakt als jij 😉 wat een verhaal zeg met de duizendpoot, schrikken ook en gefeliciteerd dat je tante bent geworden, speciaal! Wat een prachtige foto’s weer.

  • Linda
   Auteur
   27 mei 2019 / 11:40

   Het blijft een klein wondertje zo’n baby, en zo fijn ook! Dank je wel ♥️

 6. 26 mei 2019 / 21:55

  JAAAAA je bent er weer!!
  Ik heb weer intens genoten van je prachtige foto’s.
  Gefeliciteerd met de geboorte van je neefje/nichtje?
  Soms is het nodig om even een tijdje offline te gaan en het bloggen te laten voor wat het is. Je komt vaak terug met zo veel meer inspiratie. Ben heel erg benieuwd naar je verhalen 🙂 🙂 (oh en foto’s uiteraard…)

  • Linda
   Auteur
   27 mei 2019 / 11:41

   Dat ben ik helemaal met je eens. Niemand kan het hele jaar door vlammen en 100% creatief zijn. Zo’n periode komt niet altijd uit, maar zorgt wel voor veel nieuwe inspiratie en input. Dat zeker. Dank je wel voor je lieve reactie! ♥️

 7. Mandy
  26 mei 2019 / 14:37

  Oh wauw! Wat een prachtige fotos, je ziet er ook heel leuk uit. Maakt het plaatje helemaal prachtig.

 8. 26 mei 2019 / 13:29

  Ik krijg direct reiskriebels van je schrijfseltjes! Ik kende je blog nog niet zo goed, maar ik ben wel van plan hem vaker te lezen! Dus ik ben alvast benieuwd naar de verhalen over Griekenland! En gefeliciteerd met het tante-worden natuurlijk!

 9. 26 mei 2019 / 10:09

  Jeetje Linda! Geen wonder dat het stil was, wat een avonturen <3 Aller eerst gefeliciteerd als tanten 🙂 Wat schrikken van zo'n eng beestje dat bijt, ie 🙁 Hopelijk blijft het slechts een herinnering! Wat een súper lieve foto's ook weer in dit artikel!

 10. 26 mei 2019 / 07:46

  Wat heb je veel meegemaakt de afgelopen weken! Heerlijk dat je zo hebt genoten van de vakantie in Griekenland. Ik ben nu al heel benieuwd naar al je foto’s en verhalen van die reis. Wel schrikken van die grote duizendpoot. Naar het ziekenhuis in het buitenland gaan is geen feestje, maar gelukkig is het goed gekomen.
  Gefeliciteerd ook met je kersverse tante-zijn! Wat ontzettend leuk! <3 Geniet er volop van!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dune London Bag vegan spring ootd
Neutrals for spring | OOTD

[dropcap]N[/dropcap]u de tuin langzaam aan in een fleurig sprookje verandert en de temperaturen stijgen, loop ik het liefst hele dagen...

Sluiten