❅ What I got on Christmas Eve ❅

 

 ❅ What I got on Christmas Eve ❅

 

what i got on christmas eve

 

Op Kerstavond kreeg ik zoveel cadeaus dat ik het niet eens allemaal op een rij durf te zetten. Zeker omdat ik niet van opscheppen houd, geen ‘kijk eens wat ik allemaal gekregen heb’ artikel wil maken. Maar wel wil laten zien waar ik zó onwijs door ben verrast. En omdat ik het ook leuk vind om van anderen te zien. Van prachtige interieur items, tot geurkaarsen, heerlijke (én dierproefvrije) producten voor onder de douche, prachtige oorbellen en een pronkstuk wat ik vandaag heel graag uit wil lichten. Een enorme droom is uitgekomen, een droom waar ik haast niet van durfde te dromen is uitgekomen. Ik kan niet beter voorbereid beginnen aan mijn reis naar Thailand. En iets wat jullie nog veel vaker voorbij zullen gaan zien komen. Althans, het materiaal ervan. Heb je al een idee?

 

DJI OSMO lifestyle by lindaDJI OSMO lifestyle by linda What I got on Christmas EveDJI OSMO lifestyle by lindaDJI OSMO lifestyle by linda

 

DJI OSMO

Yes, je ziet het goed, het is een veel te groot cadeau geworden, maar zo’n onwijs mooi cadeau! Wie mij op Instagram volgt heeft hem misschien al voorbij zien komen. Een DJI OSMO! Ik word er verlegen van, met trillende handen heb ik het cadeau open gemaakt. En nóg dacht ik dat ik voor de gek gehouden werd. Ik ben veel te veel verwend. Maar hij is zo onwijs welkom. Hij stond namelijk al even op mijn lijstje om voor te sparen, en ik baalde ergens al dat het mij niet ging lukken om het rond te krijgen voor Thailand. Je kunt dus weer een overload aan prachtige (althans dat hoop ik, ik moet nog hard oefenen) en tropische video’s verwachten. Deze camera zorgt er namelijk voor dat het beeld altijd horizontaal is, en wanneer je loopt zullen alle beelden nog smooth zijn. En wie opgelet heeft, heeft de beelden in mijn Australië video’s hem al voorbij zien komen. Toen heb ik de beelden van mijn broer namelijk geleend. En nu kan ik het maken van video’s ook weer op gaan pakken. Zó onwijs leuk! Filmen met een camera zonder klapscherm bleek steeds weer een uitdaging te zijn. En dat is nu helemaal verleden tijd.

 

En dan heb ik vandaag Tweede Kerstdag nog voor de boeg. Gezellig samenzijn met de schoonfamilie en cadeautjes uitpakken van de lootjes die we hebben getrokken. Het is allemaal weer veel te gek. Het doet mij maar weer beseffen hoe goed wij het hebben. En daar ben ik zo onwijs dankbaar voor. Net als mijn gezondheid, alles valt op zijn plek deze kerst. Heerlijk. It is the most wonderful time of the year. 

 

Wat zijn jouw plannen voor deze Tweede Kerstdag?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

12 Reacties

  • Linda
   Auteur
   10 februari 2017 / 16:00

   Fantastisch! Ben er echt zo enorm blij mee. Ik heb hem laatst meegenomen op reis door Thailand en zelfs op de boot zijn de beelden prachtig geworden <3

 1. 26 december 2016 / 22:10

  Super leuke cadeautjes! Hier in België hebben we helaas geen tweede kerstdag 🙁 het werd dus een studeerdagje voor mij!

 2. Jet
  26 december 2016 / 17:11

  Was zekers verrast met het onwijs mooie servies .
  Veel te gek dat wel .
  Echt een tegek kado die osmo .
  Hoop dat je er heul veul films en foto’s mee kan maken .
  Xxx

 3. 26 december 2016 / 14:27

  Wat een prachtige cadeau’s heb je gekregen, je bent goed verwend! x

 4. 26 december 2016 / 13:34

  Wat ben je verwend!! Hele leuke cadeautjes heb je gehad meis!?

 5. 26 december 2016 / 11:40

  Wauw, wat een geweldig cadeau Linda!! De andere cadeaus zien er ook super leuk uit. Je bent lekker verwend hoor! Als ik dit zo zie vind ik het toch wel jammer dat wij nooit aan cadeaus doen met kerst. Ook al is het maar iets kleins, toch is het wel leuk. 🙂

 6. 26 december 2016 / 10:59

  Wat een mooie en fijne cadeau’s! Geniet er lekker van hihi 🙂

 7. 26 december 2016 / 10:29

  Wauw wat een mooi cadeau! Je bent goed verwend zeg. Geniet er maar lekker van je hebt het verdient 🙂 Xx

 8. 26 december 2016 / 10:19

  Gaaf! Nu ik zwanger ben doen we vandaag wat rustiger aan. Lief is nu ontbijtje halen. Ik lig lekker blogs te lezen en later vieren we het met de schoonfamilie.

 9. 26 december 2016 / 09:54

  Wat een ideaal ding voor je foto’s! Ik had daar nog nooit van gehoord, maar het klinkt echt superhandig. Heerlijk toch om even goed verwend te worden? 🙂

 10. 26 december 2016 / 09:14

  Heerlijk om zo verwend te worden.. Het cadeau wat je hier uitlicht is ook echt een prachtig cadeau. Geniet nog lekker vandaag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Waarom ik Kerst vieren niet vanzelfsprekend vind
Kerst is voor mij..

Alle cadeau's die rondgaan tijdens de feestdagen zijn leuk, en eigenlijk vooral heel erg bijzonder. Maar vooral de liefde van...

Sluiten