Linda’s best 9 on Instagram 2016

 

Linda’s best 9 on Instagram 2016

 

best nine instagram 2016 lindaswholesomelife.nl#7 – 9

 

↠ Waar ik stiekem wel trots op ben is deze eerste foto die Thomas van mij maakte tijdens onze city trip naar Düsseldorf, begin deze maand. Hier heb ik aardig wat persoonlijke angsten overwonnen. En durf ik nu oprecht te zeggen dat ik blij ben met wie ik ben.

 

↠ Lush is mijn vegan ontdekking van 2016. Natuurlijk kende ik het merk al langer (welke blogger nou niet?) maar nu bestaat een heel groot gedeelte van mijn dagelijkse verzorging uit de natuurlijke en handgemaakte producten van Lush. En mijn huid? Ja, die wordt hier heel erg gelukkig van.

 

↠ Bij ons in de polder verdwijnt er steeds meer boeren land. Deze akkers worden langzaam aan omgetoverd tot nieuwe natuur gebieden. Dit veld met gras is een van mijn lievelingsplekjes geworden, het is zo onwijs fotogeniek!

 

Linda's best 9 on Instagram 2016 best nine lindaswholesomelife.nl#4 – 6

 

 ↠ Ik ben dol op mooi gedekte tafels, en het liefst probeer ik ook steeds iets nieuws uit. Voor het vier jarig samen zijn met Thomas verraste ik hem met een heerlijk ontbijtje. Verse croissant’s uit de oven, lekkere koffie en natuurlik heel veel fruit.

 

↠ Deze zomer is mijn liefde voor jurkjes enorm gegroeid. En ik vind het daarbij ook enorm leuk om mijn outfit aan de omgeving aan te passen. Mijn moeder en ik rijden regelmatig rondjes door gedeeltes van Nederland om de meest fotogenieke plekjes te vinden. Deze plek ik vlak bij mijn voordeur. Zo zie je maar dat je voor de mooiste plekjes soms helemaal niet ver van huis hoeft.

 

↠ Nog meer liefde voor plantaardige ontbijtjes.

 

best nine instagram 2016 lindaswholesomelife.nl#1 – 3

 

↠ De linker foto is de foto die het afgelopen jaar het beste heeft gescoord. En weet je wat ik hier nou nog het leukste aan vind? De outfit die ik draag is bijna compleet samengesteld met slow fashion items. Preloved kleding zoals dat zo mooi genoemd wordt. Ik ben dol op de planeet, en hoop door het dragen van tweedehands kleding en duurzamere kledingstukken een klein steentje bij te kunnen dragen.

 

↠ Mijn ontbijtjes vallen duidelijk goed in de smaak. Bij mij ook hoor. Ik kijk er iedere morgen weer naar uit. Maar vooral ook naar de zomer, zodat er weer veel vers fruit in de schappen ligt waar ik mee aan de slag kan gaan.

 

↠ Nederland heeft vele mooie plekjes. Hier poseer ik even nonchalant tussen de prachtige heide op de Loonse en Drunense duinen. Een foto voor Instagram en een foto voor het nieuwe project wat ik begin volgend jaar hoop te lanceren. Heb jij al enig idee wat dit zal zijn?

 

Mijn Instagram account is aan het groeien en daardoor zie ik vooral foto’s van de laatste half jaar verschijnen in mijn rijtje met meest populaire foto’s. Zo leuk! Ze doen mij vooral terug verlangen naar de zomer. Naar de tijd dat er onwijs veel vers fruit te koop is, ik rond kan lopen in bohemian jurkjes en heerlijk buiten kan eten.

 

Hoe ziet jouw Instagram best nine eruit?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

6 Reacties

  1. 27 december 2016 / 14:51

    Het zijn ook echt prachtige foto’s allemaal!

  2. 27 december 2016 / 09:32

    Ik kan echt genieten van jouw foto’s Linda, dus ik zeg: Keep up the good work! Leuk dat ik jou en jouw blog begin dit jaar heb leren kennen in Rotterdam. Ik vind jouw blog een fijne plek om te komen en goed dat je vaker op de foto durft. Je bent een mooie verschijning die zeker gezien mag worden!

  3. 27 december 2016 / 08:15

    Wat maak je toch een schitterende foto’s én Instagram-waardige ontbijtjes 🙂 Ik volg je pas sinds kort op Instagram, maar vind je foto’s stuk voor stuk zo mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
what i got on christmas eve
❅ What I got on Christmas Eve ❅

Kerstavond is ieder jaar weer een feestje. Een avond gevuld met lekker eten, gezellig samenzijn en mooie cadeaus. Ieder jaar...

Sluiten