Xmas inspiration | Hema Golden Shimmering Face and Body Powder

14De Hema heeft deze poeder verstuivers al wat langer in het assortiment zitten, en ondanks dat hij al een aantal keren voor extra glitter & glamour heeft gezorgd wilde ik hem toch een podium bieden. Omdat hij simpelweg een hele feestelijke touch geeft aan je look met kerst! Ik ging voor de gouden variant, omdat deze glitters net iets warmer van kleur zijn, maar de zilveren versie mag er ook zeker zijn.

6Gelukkig zit er een dopje bij de verstuiver, zodat je hem veilig neer kunt zetten zonder dat mensen glitter toefjes gaan verspreiden.

3En hoe leuk is deze verstuiver? Ik ben dol op dit soort lieve vintage achtige flacons met een verstuiver. Als klein meisje trok dit mij al heel erg aan, daarom vind ik het extra leuk om deze op mijn kaptafel neer te zetten.

117De verstuiver werkt fijn en goed, met een enkele spray krijg je al een mooi gedoseerde hoeveelheid glitters die gelukkig niet de hele kamer door vliegen.

212Allereerst, wat zijn glitters toch lastig om op de huid vast te leggen, de camera ziet ze niet en de glinstering krijg ik niet 1 op 1 over op de foto. Het effect is in het echt dus echt een stuk mooier.
5En daarom deze foto, goud doet het op een donkere ondergrond toch echt wat beter op de foto. Wat zijn de glitters mooi!

9

8

Conclusie

Ondanks dat het een face & body shimmer is, zal ik hem vooral op mijn lichaam gaan gebruiken. Op je decolleté, hals en armen zal het vast erg mooi staan, en bij een kerstborrel/avondje uit zal het in je losse haar ook vast niet misstaan. Een mooi product, voor een mooi Hema prijsje waar ik blij van word. Leuk voor jezelf, om mee te nemen naar een kerst diner met de familie en zeker ook leuk om te geven!

De gouden en zilveren ‘Shimmering Face and Body Powder’ vind je bij de Hema voor €8,-.

 

Extra glitters met kerst, yay of nay?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 23 december 2014 / 19:58

  Wat een mooi product! Heb deze al vaker voorbij zien komen. Erg mooi voor de feestdagen om the ‘shinen’! Ik heb een soortgelijke van Catrice van een paar jaar terug, nog steeds gebruik ik deze graag.

 2. 22 december 2014 / 21:51

  Ik ben helemaal weg van dat flesje.. Prachtig!

 3. 22 december 2014 / 19:04

  Persoonlijk zou ik dit product niet gebruiken, maar wat zit het in een leuke flacon! Deze foto’s zijn ook echt prachtig x

 4. 22 december 2014 / 13:42

  Ik had hem gezien en ik vind hem zo leuk maar ik was zo bang dat hij enorm veel glitters zou verspreiden en mijn hele huis onder zou liggen (wat vaak het geval is bij glitters). Maar dat is dus niet? Dan lijkt het mij wel een prima investering voor de kerst of oud en nieuw. Hahaha, ik spring alvast op de fiets! 🙂

 5. 22 december 2014 / 13:29

  Wat een schattig flesje, de glitters zien er idd mooi uit

 6. 22 december 2014 / 11:29

  zag hem op een andere blog al voorbij komen, hij is echt erg mooi! en ziet er prachtig uit!

 7. 22 december 2014 / 11:21

  Oehlala, echt het ultieme product voor de feestdagen! Hoe meer glitter, hoe beter <3

 8. 22 december 2014 / 11:11

  Wat een prachtige flacon! Handig dat je de shimmers laat zien op een zwart dekseltje. Thanks voor je fijne en uitgebreide review!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestyle Sunday | It’s almost the most wonderful time

De derde week van december is inmiddels ook al voorbij gevlogen, het einde van het jaar komt al snel in...

Sluiten