Weekvlog 8 deel 2 | Hallo Brisbane!

Kan jij je mijn laatste weekvlog die ik begin december uploadde nog herinneren? Deze stopte abrupt op een late woensdagavond omdat ik die dag erna in het vliegtuig zal stappen om naar Australië te gaan. -Serieus, kunnen we de tijd even terug spoelen?- Uiteraard ben ik door gegaan met vloggen tijdens mijn reis om jullie zo mee te kunnen laten genieten van het prachtige, uitgestrekte en afwisselende continent Down Under. Vandaag deel ik daarom ook het tweede deel van mijn 8e weekvlog met jullie met daarin mijn trip naar Australië en mijn eerste (sort of queen of jetlags) dagen in Brisbane, waar wij onze road trip beginnen! Kijk je mee?

 

Eerste dagen in Australië, hallo Brisbane! | Weekvlog 8 deel 2

 

Kun je de video niet zien? Don’t panic! Klik hier.

Mijn eerste dagen in Brisbane, pretty cool hé? Ik kan echt nog niet geloven dat de reis al voorbij gevlogen is en ik deze vlogs voor jullie kan maken. De uitgebreidere beelden van Brisbane heb je uiteraard nog van mij tegoed -zoals ik al vertelde in mijn vlog-. Wat vind je trouwens van mijn nieuwe ronde sunnies die ik op de valreep nog binnen kreeg van Cheapass zonnebrillen? Deze zijn niet alleen perfect om een jetlag te verbergen maar staan ook nog eens zó jaren 60, mijn oma zal trots op mij zijn, hihi. Ze maken je bikini look helemaal af. Ook ben ik erg benieuwd wat je van mijn vlog vind, ik het namelijk nog zoveel leuke beelden op de plank liggen die ik heel snel met jullie ga delen. Terwijl ik de vlogs aan het monteren ben (die ik allemaal deze week hoop te uploaden -hallo Australië week!) ga ik mijn woon gedeelte in mijn appartement opknappen, verven en voorzien van wat nieuwe meubels. Ik merk namelijk dat ik toe ben aan veranderingen. And..let’s beat this jetlag!

 

Tot de volgende vlog!

liefslinda2Bloglovin-button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

10 Reacties

 1. 6 januari 2016 / 07:02

  Hier ben ik dan! Een beetje laat maar ik wilde de tijd nemen om je vlogs te bekijken en dat heb ik nu want ik ben lekker vrij! Haha dat begin, ging het maar zo snel he. Die luchtbeelden vind ik mooi!

 2. 5 januari 2016 / 09:50

  Wat een super eerste vlog Linda! Brisbane ziet er als een mooie en indrukwekkende stad uit! Ik kijk nu al uit naar je volgende avonturen <3

  • 5 januari 2016 / 10:18

   De stad is zo gezellig en gemoedelijk omdat hij ondanks de grootte niet overweldigend aanvoelt. Heerlijk. Zal zo weer terug willen! Haha 🙂

 3. 4 januari 2016 / 15:57

  Heel tof! Ik ben benieuwd naar je volgende vlog. En Australië is wel een continent waar ik nog graag een bezoekje aan zou willen brengen.

  • 4 januari 2016 / 17:07

   Dat kan ik mij zo goed voorstellen! Het is ook echt een land waar je eens geweest moet zijn. Het is zo mooi, groot én divers <3

 4. John
  4 januari 2016 / 10:40

  Wat een leuke weekvlog.
  Heb je weer snel voor elkaar!
  Ik kijk uit naar de volgende delen!
  Groetjes,
  John

  • 4 januari 2016 / 17:08

   Ik heb gelukkig nog aardig wat energie over 🙂 Hoop deze hele week met vlogs te kunnen vullen, kijken of dat gaat lukken 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda
Weer terug in Nederland na een fantastische road trip Down Under

Hi iedereen! Het nieuwe jaar is aangebroken en net voor het vuurwerk geweld los barstte afgelopen donderdag kwam ik thuis...

Sluiten