Weekvlog 5 | Op koffer jacht in Breda en een griepje te pakken

 

Medicijnen uitzetten, koffer jacht en griepje te pakken | Weekvlog #5

Lukt het je niet om de video te zien? Hit this damn button.

Ik kijk er enorm naar uit om (hopelijk) maandag al mijn activiteiten weer op te pakken. Heb jij dat ook als je griep hebt gehad? Zelfs de meest normale dingen kan je dan weer extra waarderen. Dat heb ik normaal ook hoor na een mindere dag, maar met griep zeker. Alleen al het feit dat je jezelf oké voelt en normaal op je benen kan staan. Heer-lijk! Het is nog een goede 2 weken naar Australië en de reis krijgt steeds meer vorm. Even bellen met mijn familie daar was al een hoogtepuntje deze week. Dan gaat het nog meer kriebelen om ze op te zoeken. En met het kouder wordende weer moet ik mijzelf wel écht in gaan houden om geen kerstboom thuis neer te gaan zetten. Maar wat gezellige verlichting en decoratie kan natuurlijk wel. Let’s see. Back to business dus aankomende week en de opening van de Primark in Dordrecht komt ook steeds dichterbij. Ik kijk er zo naar uit dat ik op een random dag even de Primark in kan lopen. Hoop er een leuke kerstoutfit te kunnen gaan scoren en hopelijk wat leuke shirtjes.

Voor wie in de omgeving van Dordrecht woont: In het weekend van 28 en 29 november maakt het winkelend publiek in de buurt van de Drievriendenhof kans op VIP kaarten voor de pre-opening van Primark Dordrecht op 1 december! 5000 ‘I Love Primark Bags’ worden deze dagen uitgedeeld in de omgeving van het winkelcentrum en 5 tassen bevatten één ‘Golden Ticket’ waarmee twee toegangskaarten en een exclusieve verassing te winnen zijn. Wie weet zie ik jou dan wel met de opening! 

 

How are you doing loves? 

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 23 november 2015 / 11:32

  Heerlijk om de Kerst in Aussie te vieren!
  Wel ff een werkje om medicatie uit te zetten..
  Gelukkig gaat het met Jip weer beter 🙂

 2. 22 november 2015 / 14:49

  Fijn dat je weer zo snel opknapt van de griep. Gelukkig maar! Kerst in Australië. Dat gaat wel heel bijzonder worden. 🙂

 3. 22 november 2015 / 10:22

  Wat fijn dat het zo goed gaat met Jip 🙂 En wat balen dat jij je dan even niet zo lekker voelt, dat is nooit leuk!

 4. 22 november 2015 / 10:19

  Vervelend van je griep, maar super cool dat je naar Australie gaat!

 5. 22 november 2015 / 08:20

  Begint de vlog daar ineens in ‘mijn’ mooie stad, haha! Toch heavy om al die pillen te zien die je moet slikken, veel joh.. Maar als dit voor jou helpt is dit natuurlijk heel erg fijn :-)! Nog even en je gaat lekker op reis!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
MIJN HOOGTEPUNTEN VAN KUALA LUMPUR KL maleisie city trip
De hoogtepunten van mijn Kuala Lumpur trip

Hi globetrotters! Kuala Lumpur is zoveel meer dan enkel en alleen een shopping walhalla waar iedereen met zijn creditcard zwaait....

Sluiten