Valentine Gift Guide – Rosé gouden sieraden van Lucardi

 

Rosé gouden sieraden van Lucardi

 

 Lucardi Rose goud juwelen gold Valentijn

 

 love lingers when the heart remembers to touch the light leaking from the soul – r.m. drake

 

Lucardi Rose goud juwelen gold Valentijn

 

Nooit ben ik een typische trend volger geweest. Ik draag simpelweg wat ik mooi vind, en nog belangrijker, wat bij mij past. Zowel in mijn kledingkast als in mijn sieraden stash vind je items die ik in verschillende werelddelen en landen heb gekocht. De aankoopjes zijn blijvende herinneringen, en toveren iedere keer als ik ze draag, weer een glimlach op mijn gezicht. Maar reizen kunnen ook een inspiratie zijn voor nieuwe aankopen. De sieraden die gedragen worden door de vrouwen van Longneck Bergstammen in Noord Thailand en Myanmar (Birma – waar ik ze overigens zelf ook gezien heb) zijn de inspiratie geweest achter mijn nieuwste aanwinsten. -Zie mijn Instagram voor de foto.- Ik ben er zo enorm blij mee. En hierdoor ben ik ook helemaal in de mood voor Valentijn.

 

 Lucardi Rose goud juwelen gold ValentijnLucardi Rose goud juwelen gold ValentijnLucardi Rose goud juwelen gold Valentijn

 

Alles is liefde – iedere dag aandacht en liefde voor elkaar

Ondanks dat ik het zelf heel erg belangrijk vind om de liefde van jouw leven iedere dag te laten weten dat diegene erg belangrijk voor je is, kan ik mij goed voorstellen dat Valentijnsdag een perfecte kans is om juist datgene te doen en te zeggen voor wie niet zo romantisch is aangelegd. Of het nu om een ontbijtje op bed gaat, samen een filmpje kijken, helpen met de afwas, samen koken of de ander verrassen met een bos bloemen, uitje, etentje of een sieraad. Nét dat beetje extra aandacht hebben voor elkaar is juist zo fijn. Liefde is en blijft een werkwoord. En wanneer je partner zich goed voelt, en lekker in zijn/haar vel zit, zal jij dat ook sneller uitstralen. Juist die glimlach is het mooiste wat jij kan dragen.

 

 Lucardi Rose goud juwelen gold ValentijnLucardi Rose goud juwelen gold ValentijnLucardi Rose goud juwelen gold Valentijn

 

Zeg het met een sieraad

Een bos bloemen is mooi, maar uiteindelijk wel tijdelijk. Zelf vind ik een blijvend cadeau geven daarom nog net iets persoonlijker. Lucardi heeft ook dit jaar weer een prachtige collectie aan sieraden. En hier kun je dan ook met een gerust hart shoppen als je een prachtig motto na wilt leven; ‘geef goud als je van elkaar houdt’. Rosé goud blijft een kleur waar ik enorm blij van word. En het was dan ook geen lastige keuze om te bedenken welke sieraden ik graag dagelijks, maar zeker met Valentijn, graag wil dragen. Ik koos voor een prachtige slavenarmband en een bangle met twee rijen zwarte kristallen. Deze zijn sierlijk, tijdloos, doen mij aan de vrouwen in Myanmar denken en matchen onwijs goed met mijn rosé gouden en zwarte ring.

 

Mijn zwarte ring heb ik jaren geleden op een trip naar de Canarische eilanden in een plaatselijk boetiekje gevonden. Ik werd opslag verliefd, paste de ring en voor ik het wist rekende ik hem af. Nu, jaren verder, kan ik hem nog steeds niet af doen. Hij is van steen, heeft een bijzondere en niet alledaagse uitstraling. Op de laatste trip naar Noord Thailand na, heb ik ze niet eerder meer gezien. Alleen de plastic of glazen varianten die uiteindelijk een stuk minder mooi zijn. Mijn nieuwe roseplated ring past perfect bij dit model. Het was opnieuw liefde op het eerste gezicht. En zo vond ik al snel mijn weg door de grote collectie aan mooie ringen, en is mijn look compleet.

 

↠ Stalen ring roseplated €39,99 ↠ stalen slavenarmband bol van €39,99 voor €19,99 ↠ stalen armband roseplated jet kristal van €59,99 voor €9,99. 

 

 Lucardi Rose goud juwelen gold ValentijnLucardi Rose goud juwelen gold Valentijn

 

Rode draad door de foto’s

Het rode bandje wat ik om mijn arm draag is misschien niet het meest stijlvolle wat je kunt dragen. Maar het is wel een bandje met betekenis. Tijdens mijn bezoek aan een prachtige tempel in Chiang Mai, die je vind op een berg met prachtig uitzicht, ben ik namelijk gezegend door een monnik. Het bandje zal door het dragen langzaamaan slijten en vanzelf afvallen, vroegtijdig afdoen is not done. Het is een bijzondere bezegeling van mij reis door Thailand, en een mooie, weliswaar tijdelijke, herinnering.

 

Weet jij al hoe jij jouw Valentijn dit jaar ga verrassen?

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

10 Reacties

 1. 12 februari 2017 / 16:03

  Oh wauw, deze foto’s zijn prachtig! Alles ziet er gewoon perfect uit. Mooie sieraden, mooie make-up en mooie outfit. Waar komt je bloesje trouwens vandaan?

  • Linda
   Auteur
   12 februari 2017 / 20:02

   Dank je wel! Het is een jurkje uit de SS17 collectie van Monique Collignon 🙂

 2. 12 februari 2017 / 11:25

  De sieraden staan je heel mooi! Ik draag zelf standaard dezelfde maar nu ik dit zie komt mijn innerlijke ekster naar boven haha. Roségoud staat je heel mooi!

 3. 11 februari 2017 / 14:22

  wat een mooie foto’s! prachtige sieraden ook!

 4. 11 februari 2017 / 08:37

  Wauw! Wat een mooie sieraden! Die ring is mooi!

 5. 11 februari 2017 / 08:37

  Wauw! Wat een mooie sieraden! Die ring is mooi!

 6. 11 februari 2017 / 08:17

  Wat een prachtige sieraden! Ik vind roségoud zo’n mooie kleur en het staat je ook erg mooi. Mooi idee ook trouwens, dat armbandje uit Thailand!

 7. 11 februari 2017 / 08:06

  Ik vind vooral de armbanden leuk. Mijn vriend en ik doen eigenlijk nooit iets met Valentijn.. dat zal dit jaar vast niet anders worden, zeker gezien we druk bezig zijn met de verbouwing van onze nieuwe woning.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lush Sakura Bath Bomb
Valentine Gift Guide – Lush Sakura Bath Bomb

Wie aan de lente denkt, denkt al snel aan zonnestralen en kersenbloesem. Deze Sakura Bath Bomb viert de eerste tekenen...

Sluiten