Travel Wishlist | Waar ben ik over 10 jaar geweest?

Reislustig als ik ben wil ik ieder plekje op aarde bezocht hebben, van Europa tot Amerika, Azië tot Rusland en de landjes Down Under. Ik wil er geweest zijn, de cultuur geproefd hebben, de natuur en bezienswaardigheden zien, er souvenirs shoppen, foto’s maken en op avontuur gaan. Een cocktail drinken, lekker eten, genieten van de zon en luieren, een goed boek lezen en verhalen opschrijven.  Benieuwd welke landen er op mijn Travel Wishlist staan? Ik neem jullie mee langs een aantal mooie plekjes!

5365 dagen per jaar borrelt er een reislust in mijn bloed. Dit gen heb ik van mijn familie meegekregen. Mijn familie telt namelijk heel vele soorten reislustige typjes, in alle vormen en maten. Van party vakanties, tot luxe oorden, avontuurlijke types en mensen werkzaam in de reisbranche. Niet heel gek dus dat ik ook de lust in mij heb om te reizen, nieuwe landen, culturen en plekjes te ontdekken. Een leven zonder reizen kan ik mij simpelweg niet voorstellen. Net als de mensen die nog nooit iets van de wereld hebben gezien, omdat het thuis allemaal best is. Ergens ben ik het helemaal met ze eens, ik woon in een prachtige boerderij, ben blij met de goede zorg in Nederland en blij met de mogelijkheden die Nederland ons biedt. Hierdoor vind ik het altijd weer fijn, ondanks het feit dat ik op vakantie nooit meer naar huis wil, om thuis te komen. En omringd te zijn met de luxe van stromend water, een huis en de vele -onbelangrijke- materialistische dingen waar je als Hollander niet meer zonder kan.

9Met altijd de onrust om nieuwe plekken te ontdekken kan je je misschien voorstellen dat ik nog heel veel wilt zien op deze aarde. Om mij niet helemaal te verliezen in een mega lange lijst maak ik een overzicht met de plaatsen/ landen die ik de komende 10 jaar wil bezoeken. Sounds good right?

8De komende 10 jaar vind je mij in:

 Queensland, Australië: ik ben hier nu 3 keer geweest en zal nu heel graag mijn vriend het land wat ik thuis noem willen laten zien.
 Tokio, Japan: deze stad zal ik graag meepakken wanneer ik onderweg ben naar Australië. Tijdens een stopover van een paar dagen kan je al zoveel moois zien!
♡ Dubai: deze stad neem ik dan graag mee tijdens de stopover op de terugweg van Australië naar huis.
 New York: en misschien wel meer steden. Ik wil New York optimaal beleven, er alles bekijken, feesten en shoppen!
 Moskou en Sint-Petersburg: het Rode plein, de paleizen, de kathedralen, ze lijken mij prachtig mooi.
 Thailand: en dan maak ik het liefst een rondreis.
♡ Aruba, Bonaire of Curaçao. Kaapverdië of toch de Azoren? Het blijven eilanden, toch?
♡ Istanbul: ik was onder de indruk van Marrakech en hoop dat Istanbul net zo magisch is!
 Santorini: dit Griekse eiland ademt schoonheid uit, en wil ik daarom graag bezoeken.
 Zuid Afrika: mama Afrika, met al haar schoonheid, do I need to say more?

2Jeetje wat is kiezen lastig, ik voel mij gelijk reuze beperkt en dat terwijl ik dit waarschijnlijk allemaal niet in 10 jaar ga halen haha! Blijven dromen houd je scherp en reisdromen zijn dan toch de mooiste.

14

Op welke plekken ben jij over 10 jaar geweest?

signature Lin

Delen:

10 Reacties

 1. 4 mei 2014 / 12:03

  Ah leuke lijst!
  Ik zo echt zo graag een wereldreis willen maken hé,
  x

 2. 4 mei 2014 / 11:25

  Oh wauw, wat een mooi lijstje. Gaaf zeg! Ik hou ook ontzettend van reizen. Ik denk over 10 jaar dat we Australie, rondreis Amerika, en hopelijk ook Azie gehad hebben, hihi!

 3. mejohn4
  3 mei 2014 / 13:35

  Dat is een hele mooie lijst Linda. Ik hoop dat je al deze reizen (minimaal) kan gaan verwezenlijken. #gunnen

 4. Melissa
  Auteur
  3 mei 2014 / 10:25

  Leuk om te lezen! Ik wil ook nog graag naar Moskou en Ziid Afrika 🙂

 5. 3 mei 2014 / 10:02

  Mooie lijst, ik wil ook wel naar New York en Dubai!

 6. 2 mei 2014 / 19:40

  Dat is zeker een hele mooie lijst joh! Hopelijk kun je er over 10 jaar toch een paar van afstrepen!
  Wij houden het denk ik bij Europa, ofschoon ik vriendlief ook weleens mee wil nemen naar New York en Canada, daar ben ik nl. wel geweest maar hij niet en lijkt me wel wat om dat samen te beleven. Cuba trekt me ook wel, net als Australië…

 7. 2 mei 2014 / 19:27

  Wat een toffe travel wishlist heb je! Ik hoop dat ik over tien jaar veel van de Griekse eilanden heb gezien, in Parijs ben geweest, nog eens in Londen, Bonaire (om te duiken <3) en stiekem ben ik ook heel erg benieuwd naar Noorwegen.

 8. 2 mei 2014 / 16:20

  Wat een ontzettend leuk artikel! 🙂 Mooie lijst ook! Ik wil ook een keer naar New York!

 9. 2 mei 2014 / 16:10

  Mooie lijst! Eigenlijk wil ik ook wel overal naartoe op jou lijst! X

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Hotspot | Café Brasserie Dudok Arnhem

Afgelopen weekend maakte ik kennis met de binnenstad van Arnhem. Ik had al vaker gehoord dat je hier fijn, leuk...

Sluiten