Filmtips | 4 & 5 mei

Alhoewel ik eigenlijk het hele jaar door wel films kijk met verschillende thema’s rondom de tweede wereld oorlog grijpt het mij rond deze dagen zeker extra aan. Er zij vele boeken over geschreven en de laatste jaren komen er steeds meer goede verfilmingen van deze verschrikkelijke tijd. Verhalen die verteld moeten worden. Ik zette een paar persoonlijke aanraders op een rijtje voor je. Films die mij persoonlijk aangegrepen hebben en in mijn ogen een goed en eerlijk beeld geven over deze jaren van oorlog.

– The Reader
– The boy in the striped pajamas
– Zwartboek

Welke film grijpt jou aan?

Liefs,
Linda

Delen:

2 Reacties

  1. 4 mei 2014 / 18:19

    Heb alle drie gezien en zijn inderdaad mooie films!

  2. 4 mei 2014 / 16:10

    Vooral de jongen in de gestreepte pyjama heeft indruk op me gemaakt! Heb je toevallig het boek ook gelezen? Kippenvel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Travel Wishlist | Waar ben ik over 10 jaar geweest?

Reislustig als ik ben wil ik ieder plekje op aarde bezocht hebben, van Europa tot Amerika, Azië tot Rusland en...

Sluiten