The BIG Benefit Brow Reveal

 

The BIG Benefit Brow Reveal

 


Klik hier als je de video niet kunt zien. En hier om je te abonneren op mijn kanaal.

 

De nieuwe wenkbrauwcollectie van Benefit bestaande uit 9 eenvoudig te gebruiken wenkbrauwproducten maakt van iedere meid (of man) een wenkbrauwexpert. Een die haar eigen wenkbrauwdilemma’s kan oplossen en haar look als bij toverslag kan transformeren. Dunne wenkbrauwen, gaatjes in de wenkbrauw of wenkbrauwen die haast onzichtbaar zijn, alle wenkbrauw dilemma’s verdwijnen als Abra Cada Brow, als sneeuw voor de zon!

 

3 geheimen van de nieuwe producten
→ Verrijkt met innovatieve, hoogwaardige formules
→ Met speciaal ontworpen applicators
→ Et violá, wenkbrauwen voor iedereen!

 

De producten heb ik helaas nog niet in huis, omdat de lancering wereldwijd is (en alles pas in juli in de Nederlandse winkels ligt) moet alles via Amerika komen, en ik verwacht ze dan ook snel in huis te hebben. To be continued!

 

Ben jij ook zo enthousiast over en benieuwd naar de nieuwe lijn?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

4 Reacties

 1. 14 mei 2016 / 11:57

  Ik ben heel erg benieuwd, de wenkbrauw producten worden steeds beter.

 2. 14 mei 2016 / 10:26

  Wat is het super leuk opgezet!! Ik vind het zo jammer dat Benefit niet dierproefvrij is 🙁

 3. 13 mei 2016 / 22:59

  Geweldig filmpje, erg leuk om alles weer terug te zien.

  Enne.. brows on fleek, baby.. daar toast ik vanavond op!

  Het was super om bij het event aanwezig te zijn en ik ben net als jij razend benieuwd naar de producten. Ps. nog bedankt voor de fotos!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
groener eten challenge
Groener eten – hoe dit in 4 weken mijn leven veranderde

De laatste jaren ben ik eigenlijk al opzoek naar een routine gevuld met producten die bij mij passen, en die...

Sluiten