Take a bite out of Lyme Disease Challenge ♡

Op mijn blog deel ik veelal dingen die mij bezig houden. Of het nou een nieuwe lipstick is, een spannende reis of een persoonlijke update, het zijn veelal dingen waar ik blij van word of waarvan ik het belangrijk vind dat het gedeeld word. Deze Take a bite out of Lime Disease Challenge valt hier ook onder. Weer een challenge? Ja weer een challenge. En waarom dat nodig is vertel ik jullie in dit persoonlijke filmpje!

Dames (toppertjes) als Denise, Lisanne en Yolanda Foster (ja die van The Real Housewives of Beverly Hills) en nog vele anderen, vechten dagelijks tegen de gevolgen van deze (chronisch geworden) ziekte. Ik ga niet om gulle donaties vragen (de meeste onderzoeken moeten patienten toch zelf bekostigen) maar zeker wel om wat begrip en verspreiding van het woord. Juist omdat social media en het wereld wijde web zo powerful en groot is!

Wil je alles nog eens rustig nalezen of meedoen? 

 LymeDiseaseChallenge.org
Tekenbeetziekte.nl

Dank je wel voor het bekijken van de video,
dat is weer één stapje dichterbij awareness!

liefslinda2

Bloglovin' button

Delen:

18 Reacties

 1. 2 november 2015 / 15:05

  Ik kwam dit bericht toevallig tegen! Mooi hoe je als niet-lyme patient wel op deze manier aandacht geeft aan deze rotziekte! Bedankt hiervoor!

 2. 15 maart 2015 / 22:45

  Ik had nog niet hier gereageerd maar je weet hoe geweldig ik het vind dat je mee hebt gedaan aan de Lyme Challenge. Je weet hoe het mijn leven en dat van mijn vriend overhoop heeft gegooid en vooral die kinderwens brengt veel pijn en verdriet met zich mee. Goed dat je dat benoemd hebt, komt zeker aan bij mensen en laten we hopen dat mensen zich wat bewuster zijn geworden van de gevaren die deze kleine monsters met zich mee kunnen brengen. Liefs Denise

 3. 11 maart 2015 / 17:31

  Lieve Linda,

  Ik vind het echt super dat je dit filmpje hebt gemaakt. Erg mooi verwoord en het heeft me echt geraakt (als chronisch Lyme “patiënt”) <3

  Liefs
  Joshua

  • Linda
   Auteur
   11 maart 2015 / 22:21

   Een groter compliment heb je mij niet kunnen leven! <3

 4. 11 maart 2015 / 12:17

  Tjonge, Linda, je hebt het goed uitgelegd wat de ziekte van Lyme inhoud, Ik wist er wel iets van maar toch kreeg ik weer nieuwe dingen er over te horen vanuit deze video….erg boeiend…om te bekijken!

 5. 10 maart 2015 / 21:54

  Wat de andere ook zeggen het is heel goed dat je dit deelt en er aandacht aan besteed.

 6. 10 maart 2015 / 18:01

  Wat heb je dit treffend gezegd. Het komt keihard binnen en dat is ook goed. Dat is precies de bedoeling. Heel mooi dat je voor de zoveelste keer aandacht besteed aan zo’n belangrijk onderwerp. Thanks. X

 7. 10 maart 2015 / 15:25

  wat tof dat je hier een video van hebt gemaakt <3

 8. 10 maart 2015 / 15:20

  Wauw, prachtig filmpje! Ik kreeg zelfs tranen in mijn ogen, kan me niet eens voorstellen hoe erg je leven verwoest kan raken door zo’n kleine teek..

 9. 10 maart 2015 / 14:25

  Jeetje Linda, je boodschap komt binnen. Ik zat je filmpje met tranen over mijn wangen te kijken. Ik vind het heel mooi van je dat je dit doet <3 Ik wist er vrij weinig over maar wat een rot ziekte, dit gun je niemand. Als dit een manier is waardoor het wat bekender word en dat we wat meer stil staan bij de ziekte vind ik dit een super initiatief! Je bent ècht een topper.

  • Linda
   Auteur
   10 maart 2015 / 14:40

   Wat een onwijs lief berichtje van jou Priscilla, dank je wel! Ik ben er gewoon even stil van <3

 10. 10 maart 2015 / 13:32

  Dank je wel Linda dat je aandacht besteed aan deze enorme ruk ziekte. Raakt me. Many thanks.

  • Linda
   Auteur
   10 maart 2015 / 14:41

   Heel graag gedaan, het voelt goed om een heel klein stukje bij te dragen. Jou filmpje was ook erg mooi en duidelijk! Vooral dat teken ook in kerstbomen zitten, daar ben ik erg van geschrokken!

 11. 10 maart 2015 / 12:50

  Ik vind het zo verschrikkelijk voor de mensen die aan lyme leiden, er is zo weinig begrip voor en ook artsen willen het pas na heel veel andere testen een keer onderzoeken wanneer het vaak per toeval vanuit de patiënt zelf aan het licht komt. Ik vind het er knap dat je deze challenge aan gaat om mensen meer bewust er van te maken!

 12. 10 maart 2015 / 11:07

  Tot vandaag wist ik eigenlijk heel weinig over wat lyme disease precies inhoudt, dus dit was echt heel verhelderend. Wat een ellende zeg 🙁 Vooral omdat je het maar deels kan behandelen. Laten we hopen dat dat ooit verandert.

  • 10 maart 2015 / 11:28

   Heel erg lief dat je het filmpje bekeken hebt! Dank je wel!

 13. 10 maart 2015 / 09:02

  Echt een verschrikkelijke ziekte.. Ik krijg helemaal een brok in mijn keel van je filmpje… Ik hoop dat er een dag komt dat er betere behandeling of wellicht een medicijn komt die de ziekte in controle kan houden! Super dat je aan de hand van dit filmpje awerness creëert. Je bent echt een mooi persoon Linda, van buiten en van binnen!

  • 10 maart 2015 / 11:27

   Dank je wel voor het mooie compliment en datje het filmpje hebt bekeken! <3 Nu hopen dat het zich als een olievlek verspreid 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
FOTD | Romantic look for opening pop-up store Addy

Ik vind het niet alleen heerlijk om met make-up bezig te zijn en een bijpassende outfit erbij te dragen, nog...

Sluiten