TAG | 15 vragen die niemand stelt

Zo nu en dan vind het leuk om een TAG de wereld in te knallen, vandaag dé TAG met 15 brandende vragen die niemand mij ooit stelde.. Ready? 

 Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Een aantal jaren heb ik een inbouw kast gehad zonder deuren, als een soort verlengde van mijn slaapkamer. Maar deze zit zo prop vol dat ik vorig jaar met de verbouwing van mijn mini appartementje hem er toch maar weer in heb gedaan en dus altijd met een dichte deur slaap.

 Neem je mini-flesjes shampoo en zo mee uit hotels?
Uh… guilty! Wanneer ze er leuk uit zien en lekker ruiken neem ik ze mee. Onder het mom van ‘handig voor een weekendje weg’. Waar 9 van de 10 keer ook weer een nieuwe voorraad staat haha! Ook met een stopover met lange reizen vind ik het fijn om kleine verpakkingen bij te hebben.

 Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Niet persoonlijk, ben er weleens bij geweest na het stappen en de mannen gingen ‘souvenir shoppen’. Deze spaarde ze op en namen ze vervolgens mee naar een vakantie park waar ze ’s nachts het park versierde haha!

♡ Gebruik je to-do lijstjes?
Is er een leven zonder to-do lijstjes?

♡ Heb je sproeten?
Vroeger meer dan nu, en dat vind ik wel jammer, het staat zo heerlijk zomers.

♡ Heb je ooit in de bosjes geplast?
Oh yes, met schuurfeesten en toen ik klein was.

♡ Hoe groot is je/jullie bed?
Mijn bed is eigenlijk te klein, hij is 1.40 breed en 2 meter lang. Mijn lief is langer dan twee meter en wanneer hij blijft slapen is een gevecht om de dekens niet meer weg te denken. Mocht je een goed doel willen sponsoren, denk aan mij! haha

♡ Ben je lui?
Deze opmerking is eerder een vooroordeel dan een vraag. Omdat ik vaak als lui bestempeld word door mensen die mij denken te kennen. Ik ben onzichtbaar ziek, dat is iets heel anders, en nee, ik zal daar nooit misbruik van maken!

15TAG1Luieren in de zon op vakantie, guilty vakantie pleasure for sure!

 Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Aan mensen die mij en mijn ziekte niet serieus nemen, het feit dat ik via de rechter mijn gelijk moet halen dat ik écht chronisch ziek ben en dat geen ‘kleinigheidje’ is. Mensen die vragen wat ik ga doen zodra ik weer beter ben en een shitload aan goedbedoelde adviezen.. dat dus. En jee, dat borrelt allemaal naar boven na de vorige vraag. 

♡ Kauw je op pennen en potloden?
No way Jose, ik ben een echte health-freak en vind vind dingen waar bacteriën op zitten echt té vies.. Net als de pepermunt bakjes die in een restaurant staan (feit: bevatten vaak meer bacteriën dan een wc bril), ik neem altijd antibacterieel mee en gruwel ook van treinen, trams en metro handvaten.. 

♡ Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Oh yes, maar deze carriere was bijzonder kort, het was toch echt iets te saai voor mijn wanderlustige-hartje.

♡ Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Dispicable Me, wie kijkt er nou geen Dispicable me?

 

Love_for_minionsBron

♡ Tel je de treden als je de trap op loopt?
Dit doe ik best vaak bij hele grote gebouwen als de Arc de Triomphe. Ik neem normaal standaard de lift (lees: energiezuinig) en trappen tellen bij grote gebouwen die geen lift hebben voelt iedere keer weer als een overwinning!15TAGParisCheck the view.. dat is wel een trappen overwinning waard, right?

♡ Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Dancing Queen is mijn tweede naam.. haha nee grapje. Maar dansen doe ik wel graag en daar is niet altijd muziek voor nodig.

♡ Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Check! En toch zijn mijn broertje en paps mij altijd voor.. hihi

Ik werd getagd door Saskia, vind jij het leuk om deze TAG over te nemen? Be my guest!

Welke vraag heeft niemand jou ooit gesteld?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

13 Reacties

 1. 7 augustus 2014 / 20:40

  Ik neem ook meestal de lift. en ik tel vaak stappen als ik moe ben, omdat ik anders bijna op de grond zou gaan liggen van uitputting haha.

  Ken je trouwens de lepeltheorie? Die schotel ik mensen altijd voor 😉

 2. Berthy
  5 augustus 2014 / 23:21

  Mooie blog weer!

 3. 5 augustus 2014 / 22:06

  Stomme vragen inderdaad, die vraag je niet zomaar aan iemand. :’) Ik zag ‘m al veel vaker voorbij komen!

 4. 5 augustus 2014 / 18:14

  Mensen die vragen aan een chronisch zieke wat ze gaat doen als ze weer beter is.. Och och wat een stomme vraag zeg. Leuke tag en ook leuk om te lezen!

 5. 5 augustus 2014 / 10:37

  Leuke antwoorden heb je gegeven. Altijd leuk om op zo’n manier wat meer over iemand te weten te komen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Budget Tip | Tube knijpers

Zo nu en dan loop je spontaan tegen een product aan en vraag je jezelf af waarom jij niet op...

Sluiten