Budget Tip | Tube knijpers

Zo nu en dan loop je spontaan tegen een product aan en vraag je jezelf af waarom jij niet op dat briljante idee bent gekomen. Kleine accessoires of handelingen die alledaagse dingen een stuk makkelijker maken. Zo ook deze schattige lipjes die ik kocht bij mijn laatste bezoek aan Big Bazar.

2Gemak dient de mens en zo ook deze schattige lippen die ik tegen het lijf liep in de Big Bazar. Je koopt de lippen in setjes van 2 stuks, een rode en een roze. Misschien zijn er meerdere kleuren, maar deze heb ik niet gezien in ‘mijn’ filiaal.

Deze schatjes zijn in het leven geroepen om de ‘badkamer’ irritaties aan te pakken van half lege tube’s tandpasta en zalfjes. Voor alle tubes waar deze lippen op passen. Easy as that, een kind kan de was doen.

341Lastige half volle tubes waar je de restjes niet meer uit krijgt zullen voor nu verleden tijd zijn. En eerlijk is eerlijk, het oog wilt ook wat en ik vind ze leuk!

Een set van 2 tubeknijpers haal je voor slechts €0,49 bij Big Bazar.

 

Wat is jou grootste irritatie in de badkamer?

Bloglovin' button

liefslinda2

Delen:

18 Reacties

 1. 5 augustus 2014 / 21:53

  Ik heb ze ook, ik vind ze echt mega handig! Zo krijg je een tube ook echt leeg, in plaats van nep-leeg. Ik denk dat een mens anders in zijn leven wel 100 tubes weggooit in totaal. Zonde!

 2. 3 augustus 2014 / 15:34

  Aahh super leuk zien ze eruit en ook nog super handig! Ik knijp mijn tubes altijd tot de laatste drup leeg dus dit zal goed van pas komen, die ga ik scoren!

 3. 1 augustus 2014 / 00:36

  Zooo handig 😀
  en ze zien er ook superleuk uit!

 4. 31 juli 2014 / 23:07

  WOW geweldige tip en echt iets voor mij. Heb er altijd zo een hekel aan om die restjes er uit te persen, vraag altijd of mijn vriend het voor mij wil doen. Dit zou echt mijn redmiddel zijn!

 5. 31 juli 2014 / 19:57

  Cute! En nog handig ook, die dingen. Kan behoorlijk frustrerend zijn om te weten dat er nog tandpasta is, maar dat de tube het niet los wil laten.

 6. 31 juli 2014 / 12:22

  Ik heb ook van die handige tube knijpers, alleen dan dus saaie witte. Als ik eens in de stad kom neem ik deze wel mee denk ik!

 7. 31 juli 2014 / 11:22

  Awh, het ziet er echt schattig uit!

 8. 31 juli 2014 / 11:05

  Die zijn wel grappig! En het is ook nog een budgetvriendelijk om elk laatste restje tandpasta uit de tube te knijpen!

 9. 31 juli 2014 / 08:07

  Terwijl ik het lees zit ik mijzelf af te vragen waarom ik die dingen eigenlijk niet heb….toen mijn kinderen nog allemaal jonger waren en thuis woonde was de grootste irritatie toch wel de lege flesjes die op het plankje terug gezet werd, Dan pakte je de shampoo….OP!…de creme spoeling?…OP…tandpasta? verdwenen!….alles was altijd op en daar kwam je pas achter als je al onder de douche stond…..en dan te bedenken dat er een prullenbak op de douche stond….tegenwoordig wonen mijn man en ik nog maar samen in een huisje, en word er in de douche nooit iets leeg teruggezet…..heerlijk!

 10. Anouk
  31 juli 2014 / 08:04

  Die zijn super handig!
  Een goede tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Omarm je imperfecties | Heb jij jezelf geaccepteerd zoals jij bent?

Durf jij jezelf te zijn? Durf jij met een dikke onderkin op de foto terwijl je maatje 36 hebt? Gooi...

Sluiten