Lifestyle Sunday | Een hele gekke week

Afgelopen week zijn er iets minder artikelen online gekomen dan gepland. Eerlijk gezegd vond ik het Hollandse subtropische weer iets te fijn om teveel tijd binnen achter de computer door te brengen. En wanneer de zweetdruppels zich een weg door jou huid banen lig je toch ook veel liever in een zwembadje? Ja toch? And so I did. Met het vooruitzicht dat ik de ‘verloren tijd’ (klinkt zo lekker dramatisch) wel weer in zou halen. En daar begon het gedonder… 

Niet alleen uit de lucht (mijn home town werd gewoon geskipt op de onweer lijst) maar ook om mij heen. Ze zeggen dat ongeluk in drieën komt? And so it did. Afgelopen week zat vol met kleine ongelukjes die iets meer opruim, schoonmaak, lijm en plak tijd in beslag namen dan ik had gepland. Het was een mindfulle week, aanvaarden en loslaten. En zonder klagen aan de poets. 4 stukken glas in mijn voet verder, een ziekenhuis bezoek (niet voor mijzelf) en een monteur op bezoek, kon mijn week toch weer rustig van start. Ik haalde mijn fabulous nieuwe Converse zonnebril (op sterkte!) op bij Specsavers (snel meer hierover), hield mijn lief gezelschap terwijl hij werd lekgeprikt voor onze vakantie, lunchte met broertje lief bij La Place (inclusief 1001 annoying mensen) en ontwikkelde liefde voor een nieuwe Nikon camera. Onder het mom van ‘je mag jezelf weleens verwennen’ (wat een bericht vol met teasers, hier ook binnenkort meer over) gaat hij op de wishlist en hoop ik hem –of course– voor onze vakantie naar het land van de glimlach (voor de anti-wanderlust mensen onder ons: Thailand) te verwelkomen in de familie. Where is a girl without dreams, right? En ik droom zeker verder, met onze Hollandse subtropische temperaturen en mijn vakantie in het vooruitzicht (NOG IETS MINDER DAN EEN MAAND) en dat vind je mijn kont op een prachtig strand. Zonder muggen. Met een cocktail zonder ijs en een waslijst aan gekke beesten die ik voor mijn gezondheid in de gaten moet houden. Maar hey, thuis blijven is geen optie en ik heb alles rustig doorgenomen met mijn arts. Yes I did. En dat lieve mensen, is een mooie afsluiter voor weer een zondags artikel vol nonsens en spannende dingen. Op naar een nieuwe, iets rustigere, subtropische week in ons eigen kikkerlandje!

 

And dear visitor, how do you do?

 

liefslinda2Bloglovin' button


Delen:

9 Reacties

 1. 13 juli 2015 / 12:10

  Leuk geschreven weer! Ik vind je schrijfstijl echt heel erg fijn 🙂

 2. 12 juli 2015 / 21:18

  Ik mis de subtropische temperaturen nu al… Ik zit aan de thee en nog net niet met een dekentje te bloggen. Geniet van je week!

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 22:17

   Oh noooo, dat klinkt zo niet zomers! haha

 3. 12 juli 2015 / 20:06

  Soms zit het even tegen en soms zit het mee van die weken heb je hihi. Ik had gelukkig veel vooruit gewerkt dus heb eigenlijk wel altijd een artikel online gezet met dit lekker weer hier afgelopen week in Nederland,,, maaaar, ik heb heerlijk genoten van het weer, super!!

 4. 12 juli 2015 / 13:17

  Ah, we hebben geloof ik allemaal wel eens van die weken waarin gewoon even niets mee zit. Had ik helaas afgelopen week ook.. Enne, helemaal niet erg om lekker van de zon te genieten in plaats van achter je laptop te spenderen hoor <3

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 15:41

   Dan hing het misschien wel in de lucht 😉 Hopelijk word aankomende week beter en blijft het zonnig <3

 5. 12 juli 2015 / 07:51

  Heerlijk geschreven! Ik heb het met veel plezier gelezen, ondanks de ook wat onaangename verrassingen die je te verwerken kreeg deze week. Hopelijk deze week wat minder uitschieters. Over uitschieters gesproken, ik zag dat er voor komende donderdag alweer 30 graden stond. Je kan je lol op met het mooie weer. Geniet ervan.

  • Linda
   Auteur
   12 juli 2015 / 15:42

   Jeeee jij maakt mij even blij met dat nieuws! Dan kan de bikini weer uit het vet hahaha En hoop dat het warme weer voor jou ook een beetje te doen is 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
summer bucket list ananas pineapple lifestyle by linda
Summer Bucket List ♡

De zomer is voor mij de ultieme tijd van het jaar om te doen wat ik leuk vind. Ik voel...

Sluiten