Soja fruit ontbijt

 

Soja fruit ontbijt

 

 soja fruit ontbijt soya fruit bowl lifestyle by linda receptsoja fruit ontbijt soya fruit bowl lifestyle by linda recept

 

Al een hele poos bestaat mijn ontbijt uit granola (heel fout uit een zak Jordans, deze moet ik echt eens zelf gaan maken), aardbeien, blauwe bessen en Griekse Yoghurt. Ik ben nou eenmaal dol op de smaak en de structuur ervan. Maar met mijn lactose intolerantie en mijn wens om gezonder te leven (en hierdoor hopelijk mijn gezondheid een boost te geven) heb ik besloten de soja yoghurt terug in mijn leven te roepen. De smaak wordt simpelweg steeds lekkerder. En het is een stuk gezonder voor mij. Als ze nou ook nog eens een dikkere structuur op de markt brengen zoals je die bij de Griekse yoghurt vind, dan word ik helemaal blij. Maar voorlopig, plantaardig ontbijten it is!

 

soja fruit ontbijt soya fruit bowl lifestyle by linda recept

soja fruit ontbijt soya fruit bowl lifestyle by linda recept

 

Terwijl ik aan een kop koffie begin in de ochtend start ik vaak mijn dagelijkse blog en Instagram rondje. Jaloersmakende ontbijtjes komen er voorbij. Zoals de smoothie bowls (die ik ook nog eens wil gaan maken) en prachtig gedekte tafels. Dat moet ik ook kunnen en toverde mijn schaaltjes tevoorschijn, haalde de avond ervoor de juiste ingrediënten in huis en besloot aan de slag te gaan.

 

soja fruit ontbijt soya fruit bowl lifestyle by linda recept

 

Wat heb je nodig voor een soja fruit ontbijt?

↠ Soja yoghurt (van Alpro bijvoorbeeld, ik gebruikte de Mild & Creamy Granaatappel)
↠ Een banaan, aardbeien, frambozen en blauwe bessen
↠ Granola (zelfgemaakt of bijvoorbeeld van Jordans)
↠ Amandelsnippers

Leg alles een beetje representatief klaar en ét voila, je hebt een heerlijk ontbijtje! Qua hoeveelheid kan ik je weinig voorkauwen, dit is echt persoonsgebonden, niet iedereen is een grote eter in de ochtend. Voedzaam is het wel, de komende uren zit ik niet prop vol, en heb ik ook geen zin om te snacken.

 

soja fruit ontbijt soya fruit bowl lifestyle by linda recept

 

 Wat eet jij het liefst in de ochtend?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 7 juni 2016 / 21:25

  Wat lekker lijkt dit mij! Ik ben geen vegan en heb ook nog nooit sojayoghurt op maar de smaken van Alpro lijken me zo lekker! Granola heb ik volgens mij ook nog nooit op (dat is iets anders dan cruesli toch?). Ik ben zelf overigens geen grote ontbjter maar dat komt vooral doordat ik brood niet zo lekker vind. Ben verder nl. wel een grote eter.

 2. 7 juni 2016 / 19:49

  Ziet er echt super lekker uit! Ik eet zelf altijd havermout met appel en rozijntjes.. blijft ook lekker

 3. 7 juni 2016 / 17:31

  Nou lieve Linda, het is je zeker gelukt hoor! Een zeer Instagram-waardig ontbijtje waarvan de foto’s ook een heel hoog Instagram gehalte hebben. Wat doe je dat toch goed. Het ziet er echt super gezond uit. Jammie! Zoiets zou ik ook moeten doen. Zeker omdat ik nu al twee dagen (hopelijk houd ik het vol) ’s morgens eerst ga hardlopen op de nuchtere maag. Ik merk dat ik daarna echt veel minder honger heb (gek he?) maar een voedzame maaltijd is dan juist erg belangrijk!

 4. 7 juni 2016 / 13:41

  Sinds kort drink ik soya melk maar dit ziet er ook lekker uit!

 5. 7 juni 2016 / 11:50

  ziet er zo goed uit! heel erg lekker lijkt het me !

 6. 7 juni 2016 / 11:32

  Ziet er goed uit! Ik eet zelf het liefste havermout als ontbijt.

 7. 7 juni 2016 / 08:31

  Oh ik ben echt gek op Soja Yoghurt, ik vind dat zó lekker! Ik eet het meestal als toetje met blauwe bessen en mango. (:

 8. 7 juni 2016 / 06:41

  Ziet er lekker uit. Ik heb serieus nog nooit soya yoghurt gegeten.. misschien toch eens proberen :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger Eau de Cologne
4711 Eau de cologne | Lemon & Ginger

Ik denk dat haast iedereen de oude, traditionele Eau de Cologne wel voor zich kan halen. Misschien wel de geur,...

Sluiten