Mijn favorieten items uit de Bijenkorf Sale

Ted Baker | 30% t/m 50%

Ted baker collade saleHoe leuk en schattig zijn de items van Ted Baker? Bij ieder bezoekje aan een warenhuis moet ik toch altijd even bij bij de stand kijken. De lieve tasjes en nette jurkjes zijn op en misschien soms wel over de top Girly maar daardoor extra leuk! De snoepjes in de sale zijn nu extra aantrekkelijk.

 

Cosmetica | 30%

beauty sale col 4Luxe beauty producten, ik denk dat er een hoop dames zijn die erg blij worden van mooie merken als die hier voorbij komen. En ik kan niets anders zeggen dat ik ze ook graag iets goedkoper in de sale aanschaf.

Michael Kors | 50%

MK sale col 3De collectie van Michael Kors ziet er weer erg mooi uit, er zijn nog niet veel tassen in de sale maar deze portemonnee en dit toffe telefoonhoesje zijn wel items die je graag voor wat minder scoort. Zeker als jou smaak geen hele grote uitschieters maakt. En deze blouse jurk, is hij niet tof?

Badkamer | 30%

badcollage sale 5De Bijenkorf kent ook een vrij grote woonafdeling, ook op deze afdeling kan ik on- en offline mij goed vermaken. Ik heb een zwak voor mooie design items en bij deze items komt vaak een vrij aardig prijskaartje. Deze badkamer set van Umbra heb ik zelf in het rood staan (uiteraard te vroeg gekocht) en staat mooi te pronken. Heerlijke badhanddoeken van Calvin Klein zijn nu ook een prikje, net als het toffe strandlaken van de Bijenkorf Home collectie en deze te leuke poedel van Fatboy!

Marc by Marc Jacobs | 50%

MBMJ collage sale 1En laat ik het leukste eens voor het laatst bewaren, de collectie van Marc is nog niet heel groot in de sale, maar daardoor zeker niet minder fijn! Een toffe ketting, muts of shirt zijn ineens veel leuker als ze onder de €1oo,00 geprijsd zijn. En deze te lieve Mouse ballerina die je voor de helft nu mee naar huis kan nemen. Heb jij al een voerbakje klaar staan?

 

Heb jij sale favorieten waarvoor jij een bezoekje ga brengen aan dit warenhuis?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

14 Reacties

 1. 3 januari 2015 / 22:36

  Wat een geweldige items. Dat Ted Baker tasje is zo leuk!

 2. 3 januari 2015 / 22:36

  De bijenkorf is altijd zo leuk, maar wel zooo duur, zelfs nu er sale is vind ik de prijzen nog best wel tegenvallen 🙁

 3. 3 januari 2015 / 20:28

  De bijenkorf heeft vak erg mooie spullen, maar

 4. 3 januari 2015 / 20:13

  Wauw, mooie producten heb je uitgezocht 🙂

 5. 3 januari 2015 / 18:32

  wauw wat heb je prachtige items hier neergezet !<3

  • Linda
   Auteur
   3 januari 2015 / 21:36

   Ik heb dezelfde droom! haha 🙂

 6. 3 januari 2015 / 17:59

  Ik was de Bijenkorf helemaal vergeten. Ik ga meteen even kijken!

 7. 3 januari 2015 / 15:20

  Veel leuke items! Ik ben gek op de bijenkorf! Helemaal met die te gekke sale

 8. 3 januari 2015 / 14:05

  OMG! De items van Michael kors, zo mooi!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Persoonlijke doelen voor 2015 ♡

2014 laten wij nu echt achter ons en ik hoop dat iedereen een hele fijne jaarwisseling heeft gehad. Maar voor...

Sluiten