Queensland Home Inspiration

Een van mijn grootste dromen is toch wel mijn boeltje inpakken en naar Queensland, Australië verhuizen. Ik ben verliefd op het landschap, de natuur, de oceaan die altijd een prachtig uitzicht geeft en de huizen. Zowel van binnen als van buiten zijn de huizen stijlvol en smaakvol opgebouwd en ingericht. Ik droom van openslaande deuren, altijd de zon zien wanneer je uit het raam kijkt, uren kletsen op de veranda, een buitenkantoor in een Kazeeboo en een verkoelend zwembad binnen handbereik. Vandaag wil ik jullie graag een glimp meegeven van deze pracht en praal, en laat ik jullie de mooiste Pinterest kiekjes zien die ik tegen ben gekomen. Pak en kop koffie, thee, of een glas water met citroen, sit back, relax and enjoy

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest

Mooie lichte inrichtingen in net zulke sfeervolle huizen. Gras wat altijd groen is en bomen die groen blijven in de winter. Ik hou ervan. Van de lichte kleuren, het zonlicht, de aangename temperaturen en de schilderachtige uitzichten. Verliefd ben ik op de traditionele oude Queenslander huizen. Houten optrekjes die mij allemaal het The Notebook gevoel geven. En wie wilt dat niet,in je eigen Notebook verhaal leven? Well i do if you don’t mind.

Queensland Home Inspiration

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest Ik zie het al helemaal voor mij. Een prachtig wit houten huis en dat natuurlijk op palen. Omdat het verkoeling bied en hopelijk het meeste ongedierte buiten houd. Want ja, dieren met een laag knuffelgehalte zijn er genoeg Down Under. Maar dat is zeker geen reden om thuis in Nederland te blijven.

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest

Buiten wonen op de veranda

Uren buiten zitten als het regent, de zon te hoog aan de hemel staat, er dineren en gasten ontvangen. Een veranda is multifunctioneel en heerlijk om op te vertoeven. Hang er een paar windmolens op en je bent gegarandeerd van een cool verblijf buiten. Heerlijk! Ze komen in vele soorten en maten, en ik wil jullie graag een aantal mooie exemplaren a.k.a. buiten wonen laten zien.

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest

Fijne plekjes in huis

Maar ook de inrichtingen in huis mogen niet vergeten worden. Mijn hartje begint sneller te kloppen bij het zien van de romantische en strakke inrichtingen. En vooral van de tropische uitzichten binnen vandaan. Hoe fijn is het dat je jou huis in jou tuin door kan laten lopen en zo enorm veel vrijheid en sfeer creëert?

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest

Wereld badkamers

In Australië heb ik gedoucht en tegelijkertijd een prachtig uitzicht gehad over de bergen, natuur en zonsondergangen. Het is magisch om op zulke locaties te mogen douchen. Heel gek dat het voor Ozzies dagelijkse kost is terwijl ik er naar blijf hunkeren. Met het vele glas oogt alles ook zoveel groter, vrijer en is schilderachtig mooi.

Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest Queensland home inspiration lifestyle by linda australia australie pinterest Uiteraard is dit maar een selectie van de mooie foto’s die ik tegen ben gekomen. De rest vind je op mijn Queensland Inspiration Bord.


 

En, zie jij jezelf al douchen in zo’n prachtige badkamer?


liefslinda2Bloglovin' button


Bron: Pinterest.

Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 


 

Delen:

2 Reacties

  1. 19 augustus 2015 / 22:08

    Wauw wat is het daar mooi! Daar zou ik mezelf ook wel kunnen zien wonen 🙂

  2. 19 augustus 2015 / 21:11

    Ohhh, ik deel je fascinatie. Ik ben nog nooit in Australië geweest, maar het lijkt me zó mooi daar! Alleen al door naar deze foto’s te kijken daalt m’n stresslevel, haha. Laat staan als je er woont!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
thailand lifestyle by linda krabi ao nang bech
Lifestyle Sunday | Life is better in Thailand

S̄wạs̄dī thuk khn! En de groetjes uit het tropische Ao Nang, Krabi, Thailand! Inmiddels ben ik alweer een week van huis....

Sluiten