PiP Tweets compacte kwasten etui van PiP Studio

PiP Tweets – Make up Brush set met striksluiting

PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by lindaDeze schattige taupe kleurige kwastenset houder met striksluiting is van het vrolijke merk PiP studio wat bekend staat om haar vrolijke soms iets kitche prints, maar dan helemaal van nu. De oude items van oma, maar dan opgepimpt. Onweerstaanbaar leuk als je het mij vraagt. En toen ik de kans kreeg om deze kwasten houder met een leuke korting te scoren kon ik deze kans niet aan mijn neus voorbij laten gaan.

Happy products, for Happy People – PiP

PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by lindaDeze kwastenhouder komt uit de PiP Bags familie, en maakt deel uit van een grotere lijn vol met beauty cases, etuis en tasjes van allerlei formaten.

PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by lindaDe inhoud is vrij simpel en zo komen jou kwasten optimaal tot haar recht. Er is plaats voor 6 kwasten aan de linkerkant en achter de rits aan de rechterzijde vind je ook nog een plek om kwasten en eventueel wat handige dingen op te bergen. Mijn iets dikkere poederkwast past hier bijvoorbeeld mooi in.

PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by lindaOok aan de buitenkant is dit schatje een lust voor het oog en door zijn compacte formaat ook handig om thuis op te bergen of mee te nemen op een trip of vakantie. Je sluit hem netjes met de strik wat gelijk een leuk en speels effect geeft. Hierdoor kun je hem ook zo vol doen als je zelf wilt. Dat hebben ze slim gedaan!

PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by lindaHier zie je mijn kwasten tasje ingericht met mijn favoriete dagelijkse kwasten, alhoewel ik ze thuis in een Riverdale kaarsenglas heb staan, komt dit tasje perfect van pas voor uitjes en reisjes. En kunnen al mijn favoriete kwasten mee zonder dat ze vies worden of beschadigd raken. Ik moet er namelijk niet aan denken dat mijn kwasten haren tussen de rits van mijn beautycase komen te zitten!

PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by linda
PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by linda Make up Brush set met striksluiting

Is hij niet leuk en compact? Ik ben heel erg tevreden over dit leuke PiP Tweets compacte kwasten setje, hij is handig, leuk en functioneel. Wat ik erg mooi vind is de afwerking van deze etui, PiP heeft duidelijk oog voor detail. Hij is versierd met leuke prints en ook achter de rits hebben ze hem mooi en kleurrijk afgewerkt. Daar hou ik van. Ook kan ik mijn favoriete kwasten hier goed en makkelijk in kwijt waardoor dit tasje onmisbaar wordt op reis!

Leuke items scoren voor minder geld, wie wilt dat nou niet? Dat is tegelijkertijd de succesformule van Vente-exclusive.com. Zo maken zijn (designer) items betaalbaar voor jou en mij. Neem zeker eens een kijkje op hun website om te zien welke items er nu online verkrijgbaar zijn en welke acties er binnenkort online komen.

Ik haalde deze PiP Tweets Make up Brush set met striksluiting in huis voor €9,90 (voorheen €17,50) en mijn verzending was gratis (na aanmelding is eerste verzending gratis). Vente-exclusive.com verzend de items zodra alle bestellingen binnen zijn en hierdoor is deze set daar uitverkocht. Er is op de website van PiP Studio nog wel het een en ander verkrijgbaar voor €12,25.

 

Heb jij een aparte brush set om jou kwasten in op te bergen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

5 Reacties

  1. 31 mei 2015 / 16:57

    Deze namiddag heb ik mijn Make-up wat geordend en bedacht ik dat ik wel iets kon gebruiken om op reis mijn kwasten in te stoppen. Lees ik nu net dit, tja karma zeker?

  2. 30 mei 2015 / 09:44

    Wat een super schattig setje! Ik heb gisteren de luxe Zoeva set in rose gold besteld, ik kan niet wachten!

  3. 30 mei 2015 / 07:38

    ziet er heel goed uit en wat leuk dat er korting was en een gratis verzending, top!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Yves Saint Laurent 25 La Laque Couture Vernis a ongles nail lacquer YSL high end beauty nagellak bol.com vouchercloud lifestyle by linda make-up goud roze 25 rose romantique review swatch nailart
Yves Saint Laurent Nail Lacquer in 25 Rose Romantique

Hi ladies en de mannen die hun ladies graag met mooie nagels zien. Vandaag heb ik denk ik wel de...

Sluiten