Lifestyle Sunday | Ariana Grande & Jip is weer het mannetje ♡

Eerst wil ik iedereen bedanken voor het uitbrengen van een stem vorige week (wil je er alsnog iets over kwijt, dan kan dat natuurljk altijd nog). Zelf ben ik een beetje zoekende met wat ik graag wil met mijn persoonlijke updates. Dat ik ze leuk vind om te schrijven, dat staat voorop. Maar soms weet ik niet zo goed wat ik qua foto’s wel en niet wil delen. En dat meer in de zin van, hoeveel deel ik (ik maak onwijs veel foto’s namelijk) en vind de manier waarop ik het nu doe lekker overzichtelijk. Dit werkte voor mij en die mij al langer volgen, beter dan wanneer ik hele lappen tekst en foto’s maak zoals in een plog of verslag van een event. Het puntsgewijs werken is alleen niet zo mijn ding omdat ik dan voor mijn gevoel niet verhalend kan vertellen. Dit wil ik graag iets anders aan gaan pakken. Ik blijf opnieuw 6 foto’s delen met daaronder war steekwoorden. Deze zullen een aanvulling zijn op mijn verhaaltje wat ik graag met jullie wil delen. Het zal wat meer in de stijl van de fashion bloggers zijn. Ik vind dit zelf a) leuk staan b) lekker weglezen en c) ik kan er een lopend verhaal van maken. En daarnaast moet het nog steeds bij mij passen. Je ziet al dat ik hier nog zoekende in ben en hoor dan ook graag wat jullie mening hierover is!

mei 1Pinkster aardbeien in de zon | Happy face! | Ochtend routine #koffie | Bezoekje showroom MaisonPR  | Ariana Grande in de Ziggo Dome | Fresh from the hairdresser. 

Deze week was ondanks dat het minder zonnig was (jeetje wat heeft het gehageld gisteren, bij jou ook?) een hele fijne week. Het is een enorme opluchting dat lieve Jip die vorige week zo ziek was door het abces aan zijn koppie nu zoveel beter is. De laatste controle bij de dierenarts was gelukkig goed en we zijn zo vaak geweest dat we zelfs korting kregen bij het dierenziekenhuis, enorm fijne service! Maar de grootste opluchting is toch wel dat hij weer vrolijk rondloopt en goed eet en drinkt. Donderdag bracht ik samen met mijn nicht een bezoekje aan The Honeymoon Tour van Ariana Grande. Wij hebben ons rot gelachen om alle gillende (schreeuwende!) kleine meisjes die waarschijnlijk wel een week hun stem kwijt zijn. Waardoor we aardig gelijk staan, de piep in onze oren zal ik ook nog wel even blijven horen hihi. De show was ook erg leuk en tof om te zien hoe deze jonge vrouw het publiek en podium pakt. Wereld klasse, een Queen B in wording als je het mij vraagt. Verder was het ook hoog tijd dat ik mijn haar liet knippen, zeker nadat ik deze week over een kaars heen boog en mijn haar vlam vatte. Er moesten dus behoorlijk wat plekken recht geknipt worden en met wat extra laagjes en een stuk van de lengte af, is het weer fris en als nieuw. Wat een opluchting! Ik was namelijk zo blij met mijn lange haar, het duurt zo lang voor het eindelijk de lengte is die je wilt en dan doe je zoiets stoms. Voortaan dus de haren op een staart wanneer er vuur in de buurt is, ik heb mijn lesje geleerd!

Heb jij de winacties die afgelopen week online zijn gekomen al gezien? Zo maak je kans op een zomers setje sieraden en een fabulous nagellakje van Yves Saint Laurent

 

En, hoe was jou week?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 1 juni 2015 / 00:09

  wauw dat lijkt mij ook zo eng! en wat fijn dat jip weer opgeknapt is! heel belangrijk! hopen nu op deze week dat het warmer weer word ze zeggen van wel!

 2. 31 mei 2015 / 21:28

  Super dat Jip weer beter is zo! Ik vind je Lifestyle Sunday zoals ie nu is fijn om te lezen 🙂

  • Linda
   Auteur
   1 juni 2015 / 16:13

   Dank je wel voor je feedback!

 3. 31 mei 2015 / 20:36

  Fijn dat het beter gaat met Jip! Ariane Grande, ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden eigenlijk hihi

 4. 31 mei 2015 / 07:12

  Oh shit! Ja, dat is ook altijd mijn angst om met mijn haren in een vlam te geraken. Ik bind ze altijd even vast of hou overdreven veel afstand. Zo fijn dat Jip weer opgeknapt is! Dat is het allerbelangrijkste! Het was bizar weer gisteren. Het begon met de zon, dan in ene donkergrijze wolken en die hagel ja. Vervolgens weer zon. Volgende week gaan we richting de 30 graden!!! Weer meteen overdreven, maar oké, laten we vooral niet gaan klagen. Fijne zondag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
PIP Studio kwasten etui brush roll tasje houden reis klein make-up beauty review vente-exclusive .com vente-exclusive roze taupe travel size lifestyle by linda
PiP Tweets compacte kwasten etui van PiP Studio

Op het laatste blogger event van Maison Pr heb ik kennis gemaakt met Vente-exclusive. 'Shop Smart, Look Great' is het...

Sluiten