Photo Diary | Road Trip France – Tours

 

Photo Diary | Road Trip France – Tours

 

 Tours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by LindaTours France Frankrijk Road Trip Lifestyle by Linda
The real voyage of discovery consist not in seeking for new landscapes but in having new eyes
– Marcel Proust

 

Terwijl wij een glimp opvangen van de Eiffeltoren die steeds kleiner wordt, rijden wij verder door naar het Zuiden van Frankrijk. Onze eindbestemming voor vandaag ligt zo’n 2 uur rijden onder Parijs. We beginnen de road trip dus aardig fanatiek, met de prachtige Loirestreek als eindbestemming. Thomas boekte een klein maar fijn hotel kamertje in het pittoreske Tours. Een stadje gelegen in Midden-Frankrijk. Thomas is hier als tiener geweest en heeft hier veel herinneringen. Het is dan ook voor zijn documentaire dat wij hier nu neerstrijken. Hij is namelijk de uitdaging aan gegaan om 50 dagen vegan te eten, en daar gaan wij veel content voor schieten. En aangezien wij beiden van lekker en gezond eten houden, zijn nieuwe hotspots uitproberen alles behalve een straf. Wij vulden de eerste dag vooral met filmen, fotograferen en genieten van de weidse uitzichten over de heuvelachtige landschappen. We ontdekte al fijne vegan hotspots en maakten plannen voor de komende twee dagen die wij hier door zullen brengen. En ik neem jullie gezellig mee. Tot morgen!

 

Wat ga jij doen op deze zonnige zaterdag?

 

Delen:

5 Reacties

  1. 18 mei 2017 / 21:43

    Hoe heb ik dit toch kunnen missen?! Wauw, wat moet dit lekker zijn Linda. Je foto’s zijn ook weer heel erg mooi, as usual. Ik ga snel je andere twee photo diaries bekijken.

  2. 13 mei 2017 / 11:10

    Pffff Linda!! Wat heerlijk zeg <3 Ik zou dit ook zo graag doen, lekker even relaxen en genieten van het moois dat we 'vlakbij' hebben!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wereld ME dag Dit is wat 12 jaar chronisch ziek zijn mij geleerd heeft
Dit heeft 12 jaar chronisch ziek zijn mij geleerd

12 mei 2011, ik weet het nog goed. Na jaren mij niet goed voelen en onzekerheden kwamen daar de verlossende...

Sluiten