Onze Jip op canvas

Pixum foto op canvas review lifestyle by linda Foto’s halen fijne herinneringen naar boven en zo nu en dan vind ik het weleens tijd om een frisse wind door het huis heen te laten waaien. Noem het lentekriebels of gewoon iets vrouwelijks, ik ben er namelijk dol op om eens in de zoveel tijd het interieur een nieuwe draai te geven. Ik mocht van Pixum een foto op canvas testen en ik wist direct dat het een foto van Jip moest worden, die ene gemaakt op een regenachtige zondag begin dit jaar.

Online bestellen bij Pixum, hoe werkt het?

Als eerste wil ik met jullie de software doorlopen waar Pixum gebruik van maakt, bij het uitzoeken van jou wanddecoratie, vaak vind ik het lastig om formaten in te schatten. Komt de foto dan wel tot zijn recht, welke gedeeltes vallen weg en hoe groot is 80×120 cm nou eigenlijk? En wees niet bang dat je eerst wat moet downloaden, op de website kun je gelijk aan de slag.

Stap 1.

Pixum foto op canvas reviewFirst.. laten we een foto uitkiezen die jij graag op canvast wilt. Het is misschien wel handig om hem vooraf even te bewerken, zodat de kleuren mooi naar voren komen, en sla hem dan, het liefst, in origineel formaat op. Zo voorkom je dat je blokkerige en uitgerekte foto’s op canvas krijgt.

Stap 2.

7Vervolgens gaan wij een formaat kiezen, dit gaat aan de hand van een tabel. En het fijne is dat jij je gelijk een voorstelling kunt maken van het formaat omdat iedereen wel weet hoe een vrouw van 1.70 m eruit ziet.

Stap 3.

8Nu je het juiste formaat hebt uitgekozen kun je in een digitaal huis (het lijkt de Sims wel) de ruimte aankleden en zo een nog beter beeld krijgen hoe jou canvas er aan jou muur uit gaat zien. Zo kun je zien of bepaalde kleuren een hele slechte combinatie zijn, en of jou formaat wel lekker uit de verf komt.

Stap 4.

9

Uiteindelijk heb je dan de instellingen zoals jij hem graag thuis zal willen, ik koos zelf voor een witte muur en ook speelde ik wat met formaten, om er zeker van te zijn dat Jip op zijn mooist op canvas komt. Het fijne is ook dat de site bijhoud hoeveel geld het jou gaat kosten, zo kun je binnen jou mogelijkheden opzoek gaan zonder verrast te worden met een grotere rekening.

Pixum foto op canvas review lifestyle by linda

Zelf kon ik haast niet wachten op de postbode en gelukkig had ik mijn canvas binnen een paar dagen al in huis. Hij was netjes verpakt en de canvas heeft mij heel positief verrast! De kleuren komen heel erg mooi naar voren, de foto is scherp en de kwaliteit is ook erg goed.

Pixum foto op canvas review lifestyle by linda

Aan de achterzijde zie je het houten frame, deze is van zichzelf al erg stevig en kan je met behulp van deze bijgeleverde houtjes nog steviger maken. Onder het mom van ‘wat mooi is, moet mooi blijven’ heb ik de houtjes er dan ook in gedaan.

Pixum foto op canvas review lifestyle by linda

En daar is hij dan, onze mooie Jip op canvast. Een heel erg mooi cadeau!

Pixum foto op canvas review lifestyle by linda Wil jij graag een kwalitatief goede foto op canvas bestellen, of andere wanddecoratie, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Pixum. Pixum zorgt ervoor dat je gemakkelijk en een kwalitatief goed product snel in huis hebt. Het uitgebreide online programma op de website helpt jou perfect bij het uitzoeken van jou foto op canvas. Zeker omdat je het graag in 1 keer goed wilt doen. Over de prijs/kwaliteit verhouding ben ik dan ook zeker te spreken. En Jip zelf? Hij is ook erg blij met het eindresultaat en komt er regelmatig even bij kijken!

Bij Pixum vind je al foto’s op canvas (zonder lijst) vanaf €15,99. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en beginnen bij €3,99. 

 

Heb jij ook een mooie herinnering aan jou muur hangen?

liefslinda2

 

Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Witte balk uitlijnen tekst afsluiter blog

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

14 Reacties

 1. 25 februari 2015 / 11:42

  wat vreemd zag ik ineens via Facebook ik om de een of ander ( voor mij ) vage) reden jou niet meer volgde op Bloglovin, snap er echt niets van maar alla, nu dus weer wel…Jip staat er super mooi op, op dit portret…

 2. 23 februari 2015 / 13:36

  Echt superlieve foto! Toen ik in bloglovin alleen de foto zag en niet de titel dacht ik even dat jip een dubbelganger had haha :’)

 3. 23 februari 2015 / 13:21

  Wat is het mooi geworden! Zelf hebben wij hier nog niet onwijs veel aan de muur hangen. Eerst het huis helemaal af, dan gaan we knallen 😉

 4. 23 februari 2015 / 13:12

  Super mooi gemaakt. Ik wil ook graag een keer een groot schilderij op mijn slaapkamer met een foto van mij en mijn vriendinnen.

 5. 23 februari 2015 / 11:12

  wat een super leuke foto en wekt ook gemakkelijk!

 6. 23 februari 2015 / 09:39

  Aaaaaah wat een snoesje is Jip toch! Prachtige foto <3

 7. 23 februari 2015 / 06:32

  Supermooi geworden! Mooi die contrasten tussen het bijna onzichtbare wit en het knallende van de bloem.

  • Linda
   Auteur
   23 februari 2015 / 19:48

   Als het zonnetje schijnt zie ik ook bijna alleen de vlekjes van Jip, zo schattig <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lifestyle Sunday | Brokking, wijntjes & reuzel ♡

Hi lieve volgers! Afgelopen week knapte ik gelukkig iedere dag een stukje verder op, en vierde ik de verjaardag van mijn...

Sluiten