OPI Birthday Babe

OPI Birthday Babe De nagellak flesjes van OPI zijn altijd goed te herkennen, het design is mooi, strak en je kunt direct zien welke kleur je voor je neus hebt. Hiernaast zijn de flesjes ook best groot, ze bevatten maar liefst 15 ml nagellak, waardoor je jou nagels heel wat keren onder kan dompelen in een mooi OPI kleurtje.

OPI Birthday Babe OPI Birthday Babe 2De kwastjes zijn iets waarin OPI zich onderscheid, ze zijn lang, van een gemiddelde breedte en zorgen ervoor dat je de nagellak zonder enige moeite perfect over je nagel kan verdelen.

OPI Birthday Babe 3OPI Birthday Babe 4You know I’m a sucker for details!

OPI Birthday Babe swatch review blog lifestyle by lindaHier heb ik twee laagjes nagellak aangebracht op een basecoat, en ik moet zeggen dat de structuur van het lakje mij direct aan mijn eerste nagellak van Marc Jacobs doet denken met een opvallende plastic achtige ‘wet look’. En allereerst de kleur, wat is hij gaaf! Het lakje lakt fijn, dekt mooi en voor de pigmentatie had ik eigenlijk geen tweede laag aan hoeven brengen. Wel droogt hij jammer genoeg wat minder mooi op, ik krijg bubbels en hij wilt niet hard worden. Jammer. Misschien vloekt hij met mijn basecoat, al heb ik daar met andere OPI lakjes geen problemen mee. Hopelijk is het daarmee te verhelpen want het is een gewaagde kleur die ik graag vaker wil gaan dragen!

 

Met welke kleur stap jij uit je comfort zone?
liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

17 Reacties

 1. 28 februari 2015 / 13:30

  Wat een prachtig lakje. Ben echt fan van de lakjes van OPI

 2. Jori
  28 februari 2015 / 05:12

  mooi vorm nagels zegt!

 3. 25 februari 2015 / 16:11

  Ik heb geen enkel lakje van OPI. Ik ben bang dat ze tegenvallen maar als ik t nooit probeer zal ik t niet weten! Kleur staat je in ieder geval super mooi meid! x

  http://www.theycallmetrue.com

 4. 24 februari 2015 / 22:22

  Ik vind de kleur heel tof, al dacht ik eerst dat ie wit was ahah

 5. 24 februari 2015 / 20:17

  Ik vind de kleur wel heel mooi! Wel balen van de bubbeltjes in de lak!

 6. 24 februari 2015 / 19:27

  Mooi lakje! Meestal houd ik niet zo van die parelmoerachtige finishes, maar deze is heel mooi 🙂 xx

 7. 24 februari 2015 / 18:50

  Oei, herkenbaar dat dat soort lakjes er altijd zo mooi uit zien wanneer je lakt, en wanneer ze drogen veel minder… Desondanks vind ik het echt en pretty kleurtje!

 8. 24 februari 2015 / 14:32

  Echt prachtige foto’s, natuurlijk vind ik het lakje ook erg mooi. Wat raar dat je bubbels krijgt, dat heb ik ook nog nooit meegemaakt met lakjes van OPI..

 9. 24 februari 2015 / 12:44

  Mooie kleur! Jammer dat ie wat moeilijk droogt.

 10. 24 februari 2015 / 10:34

  Wauw! Zeker een gaaf lakje! Het effect is erg mooi!

 11. 24 februari 2015 / 09:04

  Wat een leuk en toepasselijk verjaardagscadeau. Ik draag op mijn nagels de laatste tijd vaak grijs of donkerrood. In het voorjaar ga ik voor meer knalkleuren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Onze Jip op canvas

Fotograferen is al jaren een passie van mij en wat is er dan leuker dan dat gekochte schilderijen, foto's etc....

Sluiten