Nieuwe lay-out & update copy cat

Hi iedereen! Je ziet het goed, Lifestyle by Linda is in een nieuw jasje gestoken. Net zoals ik mijn kledingkast, appartement en mijn telefoon graag eens in de zoveel tijd opruim, was ook mijn blog aan iets nieuws toe. Geen grote veranderingen, daarvoor vond ik mijn oude lay-out te fijn. Wel wilde ik iets meer interacties en ik in één oogopslag laten zien waar mijn blog voor staat. Er moest een banner komen en toen is de keuze al snel op deze layout gevallen. Hij is van dezelfde ontwerpster, in grote lijnen is mijn blog dus nog steeds hetzelfde en straalt hij hopelijk ook hetzelfde uit. Maar nu iets volwassener, interactiever en dus meer van deze tijd. Ik vertel je er graag meer over! Net als over de copy-cat site, die opnieuw weer live is.. 

De lay-out staat nu online en achter de schermen ben ik nog steeds bezig met het ‘inrichten’ van bijvoorbeeld de sidebar en het aanbrengen van kleine aanpassingen.

In grote lijnen is mijn blog hetzelfde gebleven. Wat nu wel beter zichtbaar en functioneler is, is het menu wat je links bovenin vindt en wat nu als het ware uitklapt. Fijn. Dat is een functie die ik altijd al wilde hebben maar niet mogelijk was in mijn oude thema. Ook vind je de social media buttons nu rechts bovenin en is de bewegende banner nu wel de blikvanger van mijn site geworden. Het afwisselen van verschillende foto’s past wel bij mij aangezien ik eens in de zoveel tijd de kriebels krijg om dingen te veranderen. En dat gaat nu vol automatisch, dikke hoera!

Het lettertype, daar ben ik mijn ei nog niet over kwijt. Ik hoor dan ook graag hoe jij dit lettertype vind lezen. Persoonlijk mag het van mij iets rustiger. Maar dat hoor ik graag van jullie, ik zie mijn blog tenslotte het meeste van de achterkant.

Bezoek je mijn site via jou mobiel? Gezellig! Naast dat het thema een aangepaste versie heeft voor op je mobiel, zal je eerst op een mobiele pagina terecht komen. Zo laad de pagina nog sneller en kun je overzichtelijk zien welke artikelen er online staan. Heb je liever de mobiele desktop versie? Geen probleem, met een kleine druk op de knop ben je weer op de originele versie.

De site van mijn copy-cat was vorige week offline en eerlijk gezegd heb ik toen wel even een vreugde dansje gedaan. Tot ik hem gisteren besloot te controleren tijdens het overzetten van mijn oude naar nieuwe lay-out, en hij opnieuw live blijkt te zijn. Wanneer dit artikel online komt heb ik nog niet kunnen checken of de nieuwe lay-out ook automatisch over gezet wordt. En ergens duim ik dat de site van de copy-cat hierop vast gaat lopen. Want die site, wat word ik daar moe van zeg!

Ik ben onwijs blij met de nieuwe uitstraling van mijn blog! En zoals ik al zei, is hij natuurlijk nog niet helemaal af. Een site bouwen kost tijd en energie, en dat kan ik -helaas- niet allemaal achter de schermen doen en de blog daarna pas live gooien. Mocht je nog iets geks tegen gaan komen, dan hoor ik dat natuurlijk heel erg graag van jou! Net als het lettertype puntje, ik hoor dat heel erg graag van jullie.

 

Wat vind jij van de nieuwe lay-out?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

28 Reacties

 1. 11 september 2015 / 13:00

  Het ziet er heel mooi en ook leesbaar uit, maar ik stoor me wel aan de hoeveelheid spelfouten. Misschien kun je daar nog wat kritischer op zijn.

  Groet!

  • Linda
   Auteur
   11 september 2015 / 13:43

   Dat is vervelend om te horen, ik probeer er altijd goed op te letten en haal mijn teksten ook door een controle heen. Kan je misschien iets specifieker zijn?

 2. 11 september 2015 / 10:59

  Ik vind het heel mooi geworden, maar het lettertype is voor mij een slag te klein. Ik vind het niet fijn lezen.

 3. 11 september 2015 / 08:20

  Leuk je nieuwe layout! Lettertype mag inderdaad wel groter 🙂 Maar ziet er verder goed uit hier.
  En bah, balen joh van zo’n copycat.

 4. 11 september 2015 / 01:17

  Leuk deze vernieuwde uitstraling al moet ik wel wennen dat je menu weg is aan de rechterkant. Kut zeg van die copycat het houdt ook maar niet op he 🙁

 5. 10 september 2015 / 23:51

  Oh, ik lees nu pas dat er over het lettertype al wat gezegd was in de comments. Excuses!

 6. 10 september 2015 / 23:45

  Je layout is heel mooi geworden! Lekker clean en ik vind de slideshow bovenaan erg tof!

  Alleen er vallen me wat dingetjes op:
  – Op mijn laptop (die is 13 inch) ‘past’ de layout niet helemaal. Ik neem aan dat de bedoeling is dat de sidebar rechts naast de artikelen staat, maar bij mij ‘zweeft’ ie ergens onderaan de pagina. (Vage uitleg, maar hopelijk snap je met deze screenshot wat ik bedoel: http://bit.ly/1Mf4RI3)
  – Het lettertype waarmee de artikelen zijn geschreven vind ik mooi, maar wel vrij klein. Ik lees dat je zelf al twijfelt om een ander lettertype te nemen, maar ik zou ‘m persoonlijk ietsje groter maken, dat leest wat relaxter. (Of ik heb gewoon slechte ogen haha)

  Ik hoop niet dat je dit verkeerd opvat! Maar je layout is prachtig en het zou zonde zijn als het niet op iedere computer naar behoren werkt 😉

  Liefs, Mandy

 7. 10 september 2015 / 21:04

  Ik heb zo’n hekel aan copy cats!!

 8. 10 september 2015 / 21:00

  Ik vind je nieuwe lay-out prachtig & ziet er nu inderdaad volwassener uit, de lettertype is voor mij goed 🙂
  X

 9. 10 september 2015 / 20:59

  Mooi zeg je nieuwe lay-out! Copycats..pffff, zo achterlijk! Ga lekker je eigen site ontwerpen. Hopelijk stopt het met je nieuwe lay-out!

 10. 10 september 2015 / 20:38

  Mooie lay-out, maar ik ben het wel met mijn voorgangers eens: Het lettertype leest, voor mij, niet fijn, het mag wel iets groter. Balen van die copy-cat zeg, hoe dat iemand dat toch in zijn hoofd kan halen, dat snap ik niet. Fijne donderdagavond!

 11. 10 september 2015 / 19:43

  Ik vind eigenlijk ook wel dat het lettertype iets groter mag. Misschien is een sans serif wat, want nu is het lettertype erg hoekig en dat leest een beetje vermoeiend! Maargoed, de rest van je website ziet er perfect uit hoor! Het ziet er inderdaad iets volwassener uit nu, gaaf! <3

 12. 10 september 2015 / 19:25

  Kijk dat is weer eens anders dan anders, mooi! Ik vind het lettertype persoonlijk wat klein maar wel mooi!

 13. 10 september 2015 / 19:24

  Ik vind het ontzettend geslaagd geworden Linda! Het lettertype leest prima, dus daar heb ik geen problemen mee. Wel balen zeg van die copy-cat!

 14. 10 september 2015 / 18:08

  Wat een leuke nieuwe lay-out! Altijd leuk om net wat extra dingetjes te zien. En wat betreft het lettertype, hij zou van mij nog net wat groter mogen. Nu kan dat look aan mijn scherm liggen hoor, want ik werk op een 17″ laptop. Urgh en die copycat, echt stom! Eigenlijk moeten we maar niet op de link klikken en het negeren, want anders blijft diegene doorgaan lijkt me? x

 15. 10 september 2015 / 16:21

  Wat een leuke, mooie en strakke layout! Ik heb toevallig ook net een nieuwe. Zo blij mee! 😀

  • Linda
   Auteur
   10 september 2015 / 16:24

   Ik ben benieuwd, kom gelijk even een kijkje nemen 🙂

 16. 10 september 2015 / 15:23

  Gefeliciteerd met de nieuwe look. Wat fijn voor je dat je nu een thema krijgt dat je wens vervult. Het lettertype is prima maar ik vind het te klein en lastig om te lezen. Hoop dat je niet erg vind dat ik dat zeg. Heel veel succes met je opbouw van je site. Dit is altijd een periode van hard werken. Ik was zelf anderhalve maand intensief bezig voor ik de site heb dat ik nu tevreden ben. x

  • Linda
   Auteur
   10 september 2015 / 16:08

   Dank je wel voor je eerlijke feedback, ik denk dat het lettertype inderdaad ook wat groter kan en mag. Nu nog uitzoeken hoe ik dat moet gaan doen hihi 🙂

 17. 10 september 2015 / 14:38

  Het ziet er al erg goed uit Linda en jeetje wat vervelend dat die copy cat er nog steeds is, hopelijk loopt die nu lekker vast!

  • Linda
   Auteur
   10 september 2015 / 14:08

   Dank je wel! <3

 18. 10 september 2015 / 13:46

  Mooi je nieuwe layout. Toch lijkt de site van de copy-cat toch wel op deze site. Er missen alleen een aantal onderdelen. Lijkt me echt super vervelend zeg! Succes ermee!

 19. sabrina
  10 september 2015 / 13:28

  Mooi hoor! ik hoop dat die stomme copycat zich nu gedeisd houdt.
  Je lettertype vind ik op zich wel mooi, ik heb alleen wat moeite met het lezen, de letters zijn best klein en wat wazig.

 20. 10 september 2015 / 12:50

  Je layout is echt super mooi geworden! Ik hoop dat die copycat nu eindelijk eens ophoudt!

  • Linda
   Auteur
   10 september 2015 / 13:23

   Thank you! <3 En ja die copy-cat.. grrr... al lijkt het erop dat mijn nieuwe lay-out niet mee is verhuisd 🙂

  • Linda
   Auteur
   10 september 2015 / 13:22

   Dank je wel! Leuk om te horen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Pauls Boutique London Exclusive Style Blogger Event #PBESBE amsterdam vlog verslag lifestyle by linda fashion mode tassen
Paul’s Boutique Exclusive Style Blogger event

Hi iedereen! Afgelopen zondag waande ik mij in tassen heaven toen Paul's Boutique uit Londen zijn aller eerste event hield...

Sluiten