My Daily Lifestyle | Awesome autumn

november week 1♡ Ik ruimde mijn kast op en holy moly wat kan dat een werk zijn! Uitzoeken, kleding passen, wikken en wegen. Het blijft lastig o je kast up-to-date te houden terwijl je gewicht steeds schommelt. Wat wél weg kon doneer ik en kan je shoppen bij het nieuwe kopje B L O G S A L E op le blog. 

♡ Ik werd verrast door een pakketje van The Body Shop. Ik mocht hun nieuwe nagellakjes testen en als bedankje kreeg ik deze heerlijke Frosted Cranberry hand cream en zeepje, passen mooi bij de body butter die ik nog heb van afgelopen winter. 

♡ Mooie herfst luchten, het lijken wel watjes! 

♡ White musk is echt mijn favoriete luchtje van afgelopen week, en ik kocht een limited edition lipstick van de MAC holiday collection. Uit de Heirloom lijn. Durft iemand een gokje te wagen welke lipstick ik scoorde?

Gisteren was het ein-de-lijk weer mooi weer na een paar hele donkere dagen. Ik trok mijn Timberlands uit het vet en strikte mijn moeder als fotografe. En een dikke shout out for my mams, terwijl ze Instagram nog maar net heeft ontdekt, heeft ze gewoon al 2000 Instagram volgers! (Iets met vers gebakken appeltaart.. nommm!) En een Bennie foto bomb!  

Afgelopen week had ik het lichamelijk niet helemaal op de rit, rustig achter de computer foto’s bewerken vind ik heerlijk op zulke dagen. En hier haal ik dan ook erg veel voldoening uit. Het haantje op de foto speelt de hoofdrol in de nieuwe online serie waar mijn lief aan meewerkt. Tijdens de liveshow vorig weekend mocht ik de fotograaf uithangen, en dan thuiskomen en zien dat de foto’s gelukt zijn, heerlijk! 

Gisteravond ben ik naar Eindhoven afgereisd om Glow te bekijken. Er loopt een route door Eindhoven, en omdat het dé stad van de liefde is word je getrakteerd op mooie licht spektakels. Daar gaan jullie aankomende week wel wat van zien, zelfde tijd en op dezelfde zender. Vandaag word een rustige zondag, hopelijk wat bloggen en uitrusten.

Aankomende week staat er weer een blog uitje op de planning, een event in Amsterdam waar ik lieve Svenja ga zien! Verder wat artsen bezoekjes en blogjes uitwerken. Lichamelijk voel ik dat de herfst echt aangebroken is, en omdat de elle-lange antibiotica kuur over een paar dagen ein-de-lijk afgelopen is krijg ik extra behandelingen (afgelopen donderdag was de eerste) voor mijn ME & reumatische klachten. Een grote lichamelijke opruiming laten we maar zeggen. En ga ik mijn nieuwe MAC lipstick uittesten, wat blijft dat toch leuk!

 

Hoe gaat het met jou?

Ga jij vandaag nog iets leuks doen?

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

14 Reacties

 1. 10 november 2014 / 20:54

  Wat gaaf dat je mama al zoveel volgers heeft!
  Niet heel gek, wat een mooie platen weet ze altijd te maken <3

  Herfst is here….and not going anywhere, helaas 😉
  Hier voel ik het ook goed, en het badje laat ik wat vaker vollopen…

 2. 10 november 2014 / 13:56

  Wauw, prachtige foto’s zeg! En bloemetjes fleuren de boel altijd zo lekker op.

 3. 10 november 2014 / 11:16

  Jammer dat je gezondheid niet helemaal top was maar ondanks dat heb je er toch weer een leuke week van gemaakt! Leuk trouwens dat je moeder met je mee is gegaan om foto’s te maken! Mijn plannen: zo eerst even sporten en daarna boodschappen doen en verder zie ik het eigenlijk wel…

 4. 9 november 2014 / 21:51

  Ah wat een super leuke foto’s. Balen dat het lichamelijk niet helemaal lekker ging. Hopelijk voel je je snel beter. Veel plezier bij het event van Dr. van der Hoog a.s. dinsdag! Ik baal dat ik moet werken!

 5. 9 november 2014 / 20:44

  Wat heb je toch een mooie foto’s gemaakt. En wauw, dat heeft je moeder goed gedaan met instagram.

  x

  • 9 november 2014 / 19:02

   Heb je trouwens toevallig ergens een artikel over de daglichtlampen en het tentje? Ik heb net even gekeken, maar kon zo 1, 2, 3 niks vinden. Ben zelf namelijk nog op zoek naar een goede daglichtlamp, dus alle informatie is welkom 🙂

 6. 9 november 2014 / 18:16

  Leuke foto’s! Ik had ook graag naar Eindhoven gisteravond gewild, helaas ging het niet door. De rest van de week heb ik helaas ook geen tijd om nog naar Glow toe te gaan 🙁

 7. 9 november 2014 / 12:26

  Leuk artikel weer 🙂 even een gokje… tribalist? Amsterdam is leuk, ik heb ook een dagje in de planning deze week.

 8. 9 november 2014 / 10:49

  wat leuk om dit te lezen en te bekijken….de wolken zijn inderdaad onwijs mooi!….Zelf ga ik vandaag heerlijk fotos maken, artiklen schrijven en nog een beetje uitrusten…

 9. 9 november 2014 / 10:04

  Wat een heerlijke kleurrijke foto’s. Wahah zeg, je mams op instagram al zoveel volgers? Te gek! Heel erg tof!

 10. 9 november 2014 / 09:48

  Wauw, wat ontzettend leuk dat je moeder ook Instagram heeft en al zo veel volgers weet te bereiken. Heel leuk overzicht! <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Skip van Dale, ask Urban Dictionary!

Al wandelend door de gangen van de school werd je eigenlijk altijd wel op de hoogte gehouden van de laatste...

Sluiten