Mijn beauty favorieten van mei 2015

Hi ladies! Het is inmiddels alweer juni en dat betekent dat het hoog tijd is om mijn favoriete producten van de afgelopen maand met jullie te delen. Het zijn een aantal beauty en verzorgingsproducten die al vanaf dag één favoriet zijn, of iets wat ik opnieuw heb ontdekt (wat is het toch leuk om in je eigen stash te shoppen, hihi!). Kijk je mee?

beauty verzorging favorieten mei lifestyle by linda

Dr. Hauschka huidverzorging

De producten van Dr. Hauschka zijn vanaf dag één al favoriet, en ik gebruik ze nu een aantal maanden iedere dag met heel veel plezier. Jullie hebben laatst al in een review kunnen lezen hoe mijn huid is opgeknapt nadat ik de Gezichtslotion & de Reinigingsmelk aan mijn verzorgingsritueel heb toegevoegd. De Rozencrème is ook een heerlijke dagcrème die ik tegelijkertijd ben gaan gebruiken, en waar ook mijn huid erg veel baat bij heeft. Hier kunnen jullie binnenkort een review over verwachten. Het is namelijk opnieuw een product waar ik heel erg enthousiast van word!

beauty verzorging favorieten mei lifestyle by linda

Huidverzorging

In mijn artikel van gisteren, over de Thai Jasmine Body Butter, hebben jullie al kunnen lezen dat ik zo positief verrast was dat mijn lichaam deze Body Butter omarmt. Hij ruikt heerlijk (een spa momentje at home) en hij voedt mijn huid heerlijk na het douchen.  Een product wat ik de komende weken graag meer wilt gaan gebruiken is deze Dry Protect van Garnier. Deze Ambre Solaire beschermende spray met factor 20 voelt heel erg fijn aan op de huid. Ik ben een voorstander van het gebruik van zonneproducten en ben er dan ook een groot verbruiker van, het enige nadeel vind ik dat veel spray’s plakken en ik mij aan het einde van de dag heel graag onder de douche parkeer om het af te wassen. Met deze Dry Protect spray voel ik mij ook na een dag in de zon een stuk frisser en plakt mijn huid niet. Een dikke aanrader wat mij betreft.

Haar product

Tijdens de styling voor mijn fotoshoot voor de Libelle ben ik verliefd geworden op volume poeder. Tussen alle high end producten stond daar een klein potje van Schwarzkopf wat mijn haar meer volume gaf, en het er hierdoor veel voller en gezonder uit liet zien. Dat moet ik ook hebben! Bij het Kruidvat scoorde ik mijn eerste potje en ik vind het nu al heerlijk spul. Je brengt een klein beetje aan bij de aanzet van jou haar waar je volume wilt, even in masseren en viola! mijn haar valt zoveel mooier. Lijkt het jullie leuk om hier een review van te zien?

beauty verzorging favorieten mei lifestyle by linda

The Beauty Department

En dan komen wij aan bij de laatste producten, en dat is gelijk mijn favoriete gedeelte van mijn favorieten rijtje. Save the best for last, right? De Nail Lacquer van Yves Saint Laurent is sinds mijn review niet meer van mijn nagels weg te denken, zo mooi en chique vind ik de kleur en glans die hij op mijn nagels achterlaat.  Deze MAC Fan Fare is mijn versie op de nude lips trend die wij nu veel zien. Dit is mijn eerste normale MAC lipstick die ik kocht en ik heb hem weer helemaal ontdekt. De Clinique foundation heb ik opnieuw gekocht en het gebeurt niet vaak dat ik een foundation opmaak én er een nieuwe voor terugkoop. Deze foundation word goed ontavangen door mijn huid, matteert mijn T-zone perfect en zorgt voor een gezond tint, gedurende de hele dag. Een dikke favoriet. En als laatste deze High Beam van Benefit, wat laat deze een prachtige glans achter op de gedeeltes van jou huid die je wilt highlighten. Hij heeft twee verschillende soorten glans, een natuurlijke in natuurlijk licht en hij licht verder op wanneer je op de foto gaat (een soort rode loper momentje). Ook hier komt nog een review van online.

 

Wat is jou ultieme favoriet van de afgelopen maand?
liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

17 Reacties

 1. 4 juni 2015 / 09:45

  wat een prachtige producten heb je weer op een rijtje gezt naar sommige ben ik nog steeds erg benieuwd!

 2. 3 juni 2015 / 22:41

  de volume poeder ben ik helemaal fan van ziet er weer goed uit, mooie foto’s

 3. 3 juni 2015 / 22:27

  Mooie favorieten,, ik ben nu wel benieuwd naar de volumepoeder 🙂
  X

 4. 3 juni 2015 / 22:02

  Er staan echt mooie producten bij! <3 En die foto van "the beauty department", wauw wat is dat een mooie foto! Ontzettend goed gelukt!

 5. 3 juni 2015 / 19:27

  Dat is weer een mooie lijst met producten! De Dry Protect Spray van Garnier heb ik vorig jaar ook gebruikt. Heel fijn product!

 6. 3 juni 2015 / 18:54

  Mooie favorieten! Ik moet toch echt is de producten van Dr Hauscka gaan proberen. Ik hoor er zoveel goeds over! X

 7. 3 juni 2015 / 18:50

  Ik al je favorietenl nog nooit gebruikt maar ben over het algemeen wel fan van de andere foundations van Clinique:)
  Mijn favoriet de afgelopen maand was absoluut de nieuwe wenkbrauwgel van Oriflame en de Stay Matte primer van TBS!

 8. 3 juni 2015 / 17:34

  Wat een mooie favoriete! die high beam balm heb ik een beetje in een dupe van W7!

 9. 3 juni 2015 / 17:32

  Wat een super mooie producten en prachtige foto’s!

  • Linda
   Auteur
   3 juni 2015 / 20:50

   Dank je wel voor je mooie compliment <3

 10. 3 juni 2015 / 15:32

  Fijne producten heb je als favorieten! Voor mij is het het nachtserum van Dr. Hauschka. Daar ben ik zo tevreden mee!

 11. 3 juni 2015 / 15:14

  De high beam van Benefit is echt een pareltje. De lipstick van MAC ziet er ook fantastisch uit.

 12. 3 juni 2015 / 15:09

  Oh wauw, wat een prachtige producten! Vooral die lipstick van MAC <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
De tuinen skin care aesculus beengel verzorgt en beschermt review lifestyle by linda
De Tuinen Aesculus Beengel

De Tuinen is recent met een nieuwe lijn op de markt gekomen wat vrij is van minerale oliën, kleurstoffen, geurstoffen...

Sluiten