Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Diary #1

 

 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Diary #1

 

 SIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazine

 

Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is al een hele beleving op zich. Met een prachtige Mercedes-Benz taxi werd ik vriendelijk ontvangen, inclusief mooie mannen, en werd ik naar de hoofdingang van het Westergasfabriek terrein gebracht. Dat noem ik nog eens aankomen in stijl! Maar dat moet ook wel, er lopen zoveel mooie meiden op enorme stiletto hakken.

Achter op het terrein, gelegen aan het mooie, rustige water verzamelden alle genodigde beauty bloggers zich. Wij waren namelijk uitgenodigd om bij de lancering van Stijl Magazine van Bol.com aanwezig te zijn. Xelly Cabau van Kasbergen neemt de lezers mee in haar beauty wereld. Samen met interviews met bekende sterren en bloggers zal het magazine gevuld worden met de fijnste reviews en lifetsyle artikelen. Ben je enthousiast geworden over een product? Dan kan je hem zo in je winkel mandje plaatsen. Ik vind het een leuk en verfrissend concept, en ben vooral benieuwd naar de beauty tips van Xelly.

Mede omdat Xelly Cabau van Kasbergen de beauty director van het magazine is, én zij de visagie van de show verzorgt, sluiten wij na de lancering aan bij de SIS show van Spijkers & Spijkers. Het is de voorjaar, zomer collectie van 2017. En het belooft een hele vrolijke en uitbundige fashion zomer te worden als ik de zusjes Spijkers mag geloven. Xelly heeft de modellen voorzien van prachtige looks. Konden wij mooi haar werk in het echt bewonderen.

 

SIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazineSIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazine

 

Gele oogschaduw? Xelly is er niet vies van en ik moet eerlijk zeggen dat ik het onwijs tof vind staan. De ogen spreken, mascara is zachtjes aangezet, stoer aangezet en omhoog gekamd, de make-up is verder natuurlijk aangebracht en het geheel is afgemaakt met beachy hair. Een hele fijne zomerse look die je met een zachte kleuren prima kunt dragen. De kleuren komen overigens ook terug in de prachtige kleding items die wij over de catwalk zagen lopen.

 

SIS Spijkers & Spijkers SS17 Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam Lifestyle by Linda lindaswholesomelife.nl Bol.com Stijl magazine

 

Kleur maakt mij blij en vrolijk. Ik word nu al blij van het idee dat het volgend jaar allemaal nog steeds erg vrolijk mag, natuurlijk afgemaakt met leuke printjes. De zusjes Spijkers laten zien waar Fashion om draait, en dat is plezier maken. Plezier hebben met wat je draagt en dit uitdragen. Het is dan ook super inspirerend om te zien dat de meeste mensen dragen wat ze willen uitstralen, en dat geeft een heerlijke mix van stijlen. Zo kom je gerust mannen op hakken en met felgekleurde lipstick op tegen. Heerlijk vind ik dat. Fijn dat we steeds meer en vaker kunnen zijn wie we willen zijn.

Naast een prachtige nieuwe manicure kreeg ik ook een touch-up van een Goldwell haar styliste, samen met een paar fijne tips om mijn ontembare baby haartjes enigszins wat onder controle te krijgen. Ook kregen wij prachtige goodiebags mee. Met onder andere een mooie strandtas van Spijkers & Spijkers gevuld met fijne beauty goodies. Een een tas gevuld met prachtige haar producten van Goldwell. Al met al een fantastische eerste dag en ik kijk nu al uit naar zaterdag.

 

Ben jij al eens op #MBFWA geweest?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

4 Reacties

 1. 10 juli 2016 / 20:31

  Wat té gek dat je hierbij aanwezig was en wat een mooie foto’s heb je genomen. De kleding vind ik qua kleuren en frisse prints erg mooi. Heerlijk verslag heb je ervan gemaakt, geeft een heel goed beeld van de sfeer en ik had het gevoel alsof ik er zelf even bij was.

 2. 10 juli 2016 / 17:48

  Wat tof dat je hierbij aanwezig mocht zijn!
  Je foto’s zien er mooi uit!

 3. 9 juli 2016 / 11:03

  Wat gaaf Lin! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Ik ben benieuwd naar het magazine van bol.com

 4. 9 juli 2016 / 10:17

  Oh wat gaaf inderdaad dat je hiervoor uitgenodigd was! En de show zelf ziet er ook amazing uit. Zelf zou ik trouwens die gele oogschaduw niet dragen, maar het staat wel erg stoer 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Webprint fotoboek Thailand lifestyle by linda
Zo maak je een mooi fotoboek van jouw reis

Het maken van een fotoboek is altijd wel een kroon op je reis. Het is leuk om al je foto's...

Sluiten