Make It Real Together Ultimate Advent Calendar | The Body Shop

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar The Body ShopBiesbosch, oktober 2020 

 

Count down together! The Body Shop neemt je ook dit jaar weer met 3 gloednieuwe Advent Kalenders mee naar het kleurrijke en knusse Brighton. Waar het merk, al heel wat jaren geleden is opgericht. De kalenders staan voor typerende knusse momenten in de aanloop naar kerst, die nu misschien wel belangrijker zijn dan ooit. Voorbeelden om dingen samen te doen met de mensen die je lief zijn. Zoals taarten bakken, de kerstboom versieren en misschien wel samen kerstinkopen doen.

Tot die tijd tel je vanaf begin december af tot kerst. De kalenders zitten opniew boordevol heerlijke verrassingen, zoals je dat van The Body Shop gewend bent. Ze zijn geillustreerd met personages die tijd doorbrengen in knusse, kleurrijke huisjes. De Deluxe en de Ultimate Advent Cakendars bevatten ook tips voor ‘little acts of kindness’, waarmee je de magie van kerst voor iedereen werkelijkheid kunt maken.

The Body Shop vraagt juist in deze tijd ook aandacht voor veel vrouwen die geen veilige thuisbasis hebben. Zeker nu veel vrouwen tijdens deze pandemie met nog meer huiselijk geweld te maken hebben. Come Together, Act Together. Laten we goed voor elkaar zorgen en er extra vaak voor elkaar zijn, om samen de toename van huiselijk geweld tegen te gaan. The Body Shop doneert deze kerst namelijk een deel van elke transactie aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst getroffen zijn door de schaduwcrisis van Covid-19. Zodat ook zij zich weer veilig en geborgen kunnen voelen. Dit doet The Body Shop van 1 november tot en met 31 december 2020 in Nederland, geldig in onze winkels (inclusief outlets) en online.

 

 

– Make It Real Together Ultimate Advent Calendar –

The Body Shop

 

 

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar The Body Shop

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar The Body Shop
Make It Real Together Ultimate Advent Calendar The Body Shop
Make It Real Together Ultimate Advent Calendar The Body Shop

 

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar | The Body Shop

Ik vind het onwijs leuk dat mijn Brighton huisjes-collectie al vorm begint te krijgen. En kan eerlijk gezegd niet wachten om ons nieuwe huis helemaal gezellig te gaan maken voor de feestdagen. Duimen jullie mee dat ik ruim voor kerst klaar ben met klussen?

 

De volgende Advent Kalenders zijn dit jaar vanaf mid september verkrijgbaar:

 

 

Ben jij ook zo’n fan van Advent Kalenders?

 

Liefs Linda

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

3 Reacties

  1. 26 oktober 2020 / 09:42

    Super leuk! Ik ben sowieso wel fan van deze mooie producten en een adventkalender met elke dag een cadeautjes is natuurlijk wel heel gaaf!

  2. 9 oktober 2020 / 12:19

    Ah ik zie steeds meer advent kalenders voorbijkomen en nu heb ik echt zin in de feestdagen 🙂

  3. 7 oktober 2020 / 13:47

    Echt een heel toffe kalender met mooie producten is dit. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Smile tandpasta
Smyle Brush Mints

Biesbosch, oktober 2020   [dropcap]H[/dropcap]et zit vol natuurlijke ingrediënten, het is vegan, 100% plastic vrij én vrij van allergenen. De...

Sluiten