Lush Vegan Shoplog

 

Lush Vegan Shoplog

 

 Lush Vegan Shoplog

 

Breath of fresh air – toner

Mijn onzuivere huid wordt (eigenlijk net al ik zelf) vrij onrustig van het herfst en winter weer. Omdat mijn huid erg goed reageert op zeezout, de zee in het algemeen en de scrub Ocean Salt, was ik opzoek naar nieuwe verzorgingsproducten mét zout. Breath of fresh air is een toner, een spray die  één of meerdere keren per dag op kunt sprayen. Het liefst na het reinigen van je huid. Voor zover ik hem heb kunnen testen, voelt hij aan alsof je net de zee uit komt lopen. En voel je het zout zachtjes opdrogen op je huid als er een briesje voorbij komt. Heerlijk. Ik ben erg benieuwd wat deze voor mijn onzuivere en eczeem gevoelige huid gaat doen.

 

Refresher – Shower Jelly

Een bad mis ik niet echt thuis, maar wel als ik in een Lush winkel loop. Het was dan ook hoog tijd om eens iets voor onder de douche mee te nemen, en mijn keuze viel al snel op een heerlijk geurende Shower Jelly. Het is een heerlijke mix van citroenen en citroenolie, en heeft ook nog eens een ontstekende werking. Fijn als je zo nu en dan last hebt van onzuiverheden op je huid. Ik kan in ieder geval niet wachten om met deze Jelly onder de douche te springen!

 

Aqua Marina – Verse reiniger

Om nog even in het zeezout thema te blijven stond ik ook te popelen om de gezichtsreiniger Aqua Marina uit te proberen. Het product is zo populair dat hij helemaal uitverkocht was. Maar om het leed enigszins wat te verzachten kon er nog wel een verse tester gemaakt worden. Zo gezegd, zo gedaan. Deze verse reiniger bevat verschillende soorten zeewier en zeezout. Veel zeezout. Met wat Aloe vera-gel om de huid te kalmeren en te verzachten. Sounds like a match made in heaven. 

 

Limelight – Toothy Tabs

Wanneer je overstapt op dierproefvrije producten denk je misschien niet direct aan een tandpasta, laat staan aan Toothy Tabs. En extra fijn, ze zijn ook nog eens vegan. Ik ben enorm benieuwd hoe deze nieuwe manier van tanden poetsen gaat bevallen. Je kauwt simpelweg op een tablet, en hierna kun je op de manier die je gewend bent je tanden poetsen. Maar dan met een tandpasta die geen chemische ingrediënten bevatten. Alleen het beste voor jou en je mond hygiëne.

 

Wat kocht jij de laatste keer dat jij bij de Lush was?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 15 oktober 2016 / 15:21

  Oh wat een fijne producten heb je gekocht. Ik wil er binnenkort ook weer eens langs. Nu het kouder wordt ga ik mijn bad weer waarderen. Tijd voor wat bathbombs

 2. 15 oktober 2016 / 12:37

  Ben erg benieuwd naar die toothy tabs! Die chrmische rommel in tandpasta staat mij erg tegen, dus dit kan nog best eens een goede vervanger zijn. Nice, wist niet dat dit bestond!

 3. 15 oktober 2016 / 10:23

  Ik ben zo benieuwd naar de Toothy tabs! Deze heb ik ook op mijn wishlist staan! Heerlijke producten heb je geshopt.

 4. 15 oktober 2016 / 09:31

  Wat een heerlijke winkel is toch! Helaas kom ik er veel te weinig. Veel plezier met je aankopen!

 5. 15 oktober 2016 / 09:23

  Ik vind het ook echt een snoepwinkel, ik baal zo dat we hier geen filiaal hebben! Super leuke dingen heb je gekocht, ik ben benieuwd hoe het je bevalt!

 6. 15 oktober 2016 / 09:14

  Wat heb je een hoop fijne items gekocht bij de Lush Linda! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar hoe de Toothy Tabs je gaan bevallen. Breath of fresh air klinkt ook heel fijn en inderdaad zout (zee) water doet bij mij ook altijd wonderen op de huid!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Santa Eularia Ibiza Travel blog
Santa Eulària des Riu – Ibiza

Slechts op een steenworp afstand van het bruisende nachtleven van Ibiza vind je Santa Eulària des Riu, een rustige plek...

Sluiten