Linda’s Wholesome Shop

Linda's Wholesome Shop PrintsApril 2020

 

 

– Linda’s Wholesome Shop –

vrolijk je huis op met natuurlijke prints

 

Foto’s zijn als het ware de rode draad door mijn leven. Ze vrolijken mij op en het maken ervan daagt mij creatief uit. De afgelopen weken ben ik bijna dagelijks lichtpuntjes gaan delen en hier is zo enorm leuk op gereageerd. Dit stimuleerde mij om vaker mijn camera erbij te pakken en kleine geluksmomentjes vast te leggen. Want het is vaak de eenvoud die zich tot ware schoonheid ontpopt. Samen met een perfect zonnestraaltje, daar heb ik echt een zwak voor.

Na enkele verzoekjes of ik ook prints wil verkopen, dook Thomas achter de laptop en realiseerde hij voor mij mijn eerste Etsy shop! Deze week opende onze Etsy Shop haar digitale deuren. Gevuld met prints voor thuis aan de muur, prints om cadeau te doen of om je kantoor, dat saaie halletje of misschien wel de wc op te vrolijken. Of voor wie simpelweg een stukje natuur in huis wilt halen.

Van vrolijke bloesem foto’s, tulpen, tot dromerige landschappen, kustlijnen en alpaca foto’s. Want ook deze kunnen uiteraard niet ontbreken. De prints worden in kleine oplagen aangeboden en regelmatig aangevuld met nieuwe items. Voor nu beginnen we nog even met digitale prints. Zodra er een goede drukker gevonden is zullen we meer fysieke prints aan de Linda’s Wholesome Shop toevoegen. Hiervoor kan ik zeker ook jullie input gebruiken.

Heb je zelf een foto op het oog waar je graag een print van zal willen bestellen, let me know. Dan kan ik altijd even kijken wat er mogelijk is. De shop is overigens altijd via de menubalk van mijn blog te bereiken. Wel zo makkelijk. En je zal mij heel blij maken als je even een kijkje wilt nemen. Zie ik je daar?

 

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

18 Reacties

 1. Mieke | Miek's Mind
  4 mei 2020 / 15:59

  Ik vind je afbeeldingen altijd prachtig, dus dat word zeker een succes!

 2. 28 april 2020 / 19:03

  Gaaf! Heel veel succes en inspiratie gewenst met je Etsy shop!

 3. Caroline
  28 april 2020 / 10:02

  Deze afbeelding is heel sfeervol en brengt echte lente vibes van buiten naar binnen. Mooi gedaan.

 4. Marushi
  27 april 2020 / 18:37

  Wat super leuk zeg! Heel veel succes met je Etsy shop. Dat je maar veel mag verkopen!

 5. 26 april 2020 / 08:20

  Gaaf! Heb even gekeken en wauw, wat een prachtige foto’s! Leuk een nieuw avontuur! Veel succes en natuurlijk ook veel plezier!

 6. 25 april 2020 / 13:40

  Super gaaf dat je je eigen shop hebt nu. Je prints en foto’s zijn echt waanzinnig mooi! Ik wens je heel veel succes! 🙂

 7. Jasmina Gajadhar Borgeld
  25 april 2020 / 11:59

  Super leuk, die alpacca’s in dat lijstje zíjn wel heel erg cute

 8. 25 april 2020 / 09:31

  Super leuk dat je zo de weg naar Etsy hebt gevonden. De foto’s zijn alvast prachtig. Veel succes met de verkoop!

 9. Anvanassche
  25 april 2020 / 08:20

  Ik ga eens een kijkje nemen op je shop. Veel succes alvast!!

 10. 23 april 2020 / 16:52

  Wat gaaf dat je dit bent gaan doen, je maakt ook echt prachtige foto’s! misschien kan je ook filters of presets gaan verkopen op Etsy? Ik bestel ze daar ook altijd op.

 11. 23 april 2020 / 10:38

  Wat ontzettend gaaf Linda! Super mooi en zo leuk om je prachtige foto’s zo te delen met anderen.terecht dat je ze gaat verkopen!

 12. 23 april 2020 / 09:49

  Wat gaaf linda!! en mooi ook!! ik wens je heel veel su6 meis 😀

 13. 23 april 2020 / 09:06

  Ah wat tof Linda! Wat zien de eerste posters er al prachtig uit, maar dat kan ook haast niet anders met jouw mooie foto’s. Heel veel verkoopsucces en vooral -plezier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Holland & Barrett CBD
Beauty range met CBD | Holland & Barrett

Biesbosch, 2020 [dropcap]I[/dropcap]k denk dat we het allemaal nog goed voor de geest kunnen halen dat veel Nederlanders massaal aan...

Sluiten