Light as a feather – OOTD

 

Light as a feather

 

 Light as a feather - OOTD BiesboschBiesboschBiesbosch

 

Let me be as a feather
strong, with purpose,
yet light at heart
able to bend.
And, tho I might
become frayed,
able to pull myself
together again.

 

En een middag met een gouden randje was het zeker. Ik kan er zo enorm van genieten wanneer mijn lichaam simpelweg weer even normaal functioneert. Zodat ik dingen vrij moeiteloos kan doen, zonder dat ik er eerst 10 keer over nagedacht heb hoe ik iets het beste kan aanpakken. Ik haalde de stofzuiger door het appartement, gewoon omdat het kon. Besloot de pony’s wat vroeger in de wei te zetten, en werd getrakteerd op een mooi schouwspel aan rondvliegende mini’s. Ik bracht mijn oma een bezoek, maakte foto’s voor een artikel, en nu rond 8 uur in de avond zit ik, met maar een klein beetje hoofdpijn dit artikel te tikken. Ik ben blij met waar ik ben, en simpelweg gelukkig omdat ik eindelijk mijn dag weer had. Vandaag, op een helaas wat druilerige donderdag, krijg ik een behandeling, en hoop ik de stijgende lijn voort te kunnen zetten. De lente is in ieder geval in aantocht, iets wat ieder jaar weer magisch werkt. En tot die tijd zijn dagen als deze al een cadeautje.

 

 BiesboschBiesboschBiesbosch
Coat – Lama-Laine (Melting Pot Brussel) | Top – H&M Conscious | Jeans – H&M Conscious | Enkellaarsjes – DUO. 

 

Biesbosch

De Biesbosch is wat ik mijn thuis noem. Hier kom ik tot rust, en hier kom ik ook echt thuis als ik een dag, of langer, weggeweest ben. Zelfs als de bladeren van de bomen zijn gevallen blijft het uitzicht mooi. Ik vind het ook wel bijzonder kleuren bij mijn outfit. Die ik door alle modderige paden schoon heb geprobeerd te houden. Het is maar goed dat je mijn enkellaarsjes niet goed kunt zien, hier was bijna geen stukje zwart meer op te ontdekken. Wat dat betreft kun je goed zien dat ik op het platteland ben op gegroeid in plaats van in de stad. Vies worden, het boeit mij eigenlijk niet zo. Maar dat is dan weer niet zo handig voor de foto’s. En dus verander ik langzaam maar zeker wat meer in een dame. En droom ik ondertussen weg over groene uitzichten en mijn bohemian jurkjes. Zomers waarin ik heerlijk op blote voeten door het gras kan lopen. En het strand natuurlijk.

 

Biesbosch
Biesbosch

 

 Vertel mij eens, wat maakte gisteren jouw dag?

 

Delen:

7 Reacties

 1. 3 maart 2017 / 11:40

  Wat een fijne post weer! Ik vind het ook mooi hoe de bomen een speciaal plekje hebben in de foto’s. X

 2. Jet
  2 maart 2017 / 11:39

  Meid wat een schitterende foto’s.
  Zo te zien en goeie keuze qua camera .
  Gisteren ook heerlijk genoten in de Biesbosch.
  Met dochter en honden.

 3. 2 maart 2017 / 09:43

  Jouw foto’s stralen altijd zoveel rust en natuur uit. Ik vind dat echt heel mooi om te zien. Het is ook absoluut waar; fijn als je lichaam weer even ‘normaal’ of gezond voelt. Dan kun je echt genieten!

 4. 2 maart 2017 / 07:49

  Heerlijk zo’n dag ♡ Leuke outfit ook!! Ik was gister jarig dus nou ja dat hihi 🙂

 5. 2 maart 2017 / 06:31

  Zo fijn om te lezen dat je een goede dag had gisteren! De foto’s zijn prachtig en je outfit is zo mooi. Wat mijn dag gisteren maakte? Ik kreeg een lief kaartje van een vriendin met de post 🙂

 6. 2 maart 2017 / 05:55

  Wat fijn dat je zo’n goede dag hebt gehad. De Biesbosch is een heel mooi gebied, snap het wel hoor dat je het zo fijn vind om daar te zijn! Leuke outfit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
NARS Orgasm blush review
NARS ORGASM

Na mijn eerste kennismaking met NARS werd het tijd om de blush der blushes aan te schaffen. Orgasm. En wat...

Sluiten