Lifestyle Sunday #3 | Voorlichting geven, bloemen & griep

Jan week 3

Maandag was het zover en mocht ik samen met mijn compagnon John voorlichtingen gaan geven aan leerlingen van het VUmc in Amsterdam. Aan ons (en vele andere patiëntenorganisaties) de schone taak om te laten zien dat patiënten een waardige gesprekspartner zijn. Hiernaast was het de bedoeling een hele persoonlijke kijk op de ziekte te geven. Want wat houdt het in om dag in en dag uit te leven met een chronische aandoening, die je aan de buiten kant niet zichtbaar is? Om een sfeerimpressie te geven én omdat ik zin had om te filmen voor de ME/CVS Stichting besloot ik zelf ook een vlog te maken. Deze vinden jullie onder deze lap tekst 🙂 En hoi John, jij bent ook eens in beeld! 

Na de voorlichtingsmiddag pakten wij de boel weer in en maakte een noodstop bij de Starbucks, ons koffie level was dusdanig gekelderd dat deze even op peil gebracht moest worden. Samen met een overheerlijke oat cookie, en net als die van de AH zijn deze delicious!

Dinsdag was niet mijn dag, de griep kwam doorzetten en in de middag werd ik overvallen door prachtig licht. Iets met de zon en even geen wolken. Mijn bloemen stonden prachtig in bloei en ik had mijn nagels net gelakt (soort van knip en plak therapie voor grieperige mensen) en ik besloot even wat foto’s te maken. Gewoon met de telefoon. Door deze foto krijg ik nóg meer zin in de lente.

De rest van de week kwakkelde ik wat aan, ik sliep de nachten gelukkig goed door en overdag kroop ik op de bank met nieuwe Netflix series op. Pretty Little Liars is eindelijk weer begonnen en ook keek in de Zweeds boek verfilmingen (een korte serie) Arne Dahl, waar ik heel verrassend ook Nederlandse acteurs in tegen kwam. Voor wie van een goed verhaal houd, graag meedenkt met een serie en van een crime avondje houd, dan is deze serie echt een aanrader.  En hiernaast heb ik vooral mijn huidje in de watten gelegd met heerlijke verzorgingsproducten en een cup-a-soup als opkikkertje. 

Jip groeit al hard, maar op deze foto ziet hij er toch echt als een schattig kitten uit. 

Afgelopen woensdag was het tijd voor een oplapbeurt, de ontstekingen in mijn rug werden aangepakt en hierdoor werd de griep gelukkig ook minder. Ik was wel leeg, heb weinig energie, maar mijn lichaam is weer bezig met een grote schoonmaak en dat gaat op het einde weer wat vruchten opleveren die ik het weekend hoop te plukken.

V L O G

In deze vlog neem ik je graag mee, maandag ging ik samen met John op pad om jongeren van een bak informatie te voorzien. De rest zie je in de video!

Jip week 3 janEn voor iedereen die een dikke knuffel kan gebruiken, een heerlijke dikke dikke knuffel van ons Jipje!

Aankomende week

Zaterdag ben ik naar het Holland Casino geweest met vrienden, heel erg fijn en dankbaar dat ik weer een avondje uit kon. Heerlijk om weer even in een andere omgeving te zijn dan thuis. Vandaag word een bijtank dag en hoop ik de shoplog af te kunnen maken die ik jullie deze aankomende week wil laten zien. En word er weer ‘druk’ gewerkt om jullie te voorzien van nieuw leesvoer, ik heb er zin in, heb het enorm gemist afgelopen week.

 

Zo, dat was mijn week, hoe was die van jou?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 18 januari 2015 / 22:29

  Leuk artikel zeg! En die foto van Jip is zoo schattig haha 🙂

 2. 18 januari 2015 / 21:19

  Even een reactie. Ik ben de moeder van John en vind het geweldig dat jullie dit gedaan hebben. TROTS!

  • Linda
   Auteur
   18 januari 2015 / 22:43

   En wat vind ik dit super LIEF! En ik vind het iedere dag nog steeds erg bijzonder dat John en ik elkaar hebben leren kennen en nu ook deze dingen kunnen doen 🙂

 3. 18 januari 2015 / 19:07

  FIjne blogpost. Wat goed dat je voorlichtingen geeft! Ik ga je filmpje even kijken ^^ x

 4. 18 januari 2015 / 17:33

  Ik ben zo trots op jou, hè! Echt! Dat je zo’n voorlichting geeft vind ik zo ontzettend goed. Ik zou het zelf nooit durven, maar dat is een ander verhaal. Het is zo belangrijk dat dit duidelijk worden gemaakt aan de buitenwereld en vooral onder de jongere generatie. Super! Je filmpje was ondanks alles hartstikke duidelijk. Ik ben meteen Nicki Minaj op gaan zoeken op Spotify. Heerlijke muziek!

  • Linda
   Auteur
   18 januari 2015 / 18:57

   Wat een mooi compliment Marion, dank je wel daarvoor! 🙂 En wat is het nieuwe album heerlijk he, ik heb hem al bijna grijs gedraaid hihi. Liefs!

 5. 18 januari 2015 / 14:35

  Het is weer een mooie duidelijke blog/vlog geworden. Ik hoop dat je volgers niet zijn geschrokken van mijn aanwezigheid 😉
  Puck heeft ook haar cameradebuut gemaakt zie ik!

  • Linda
   Auteur
   18 januari 2015 / 18:58

   Jaaaa Puck onze sterspeler, wat is het ook een heerlijk stel bij elkaar die twee hihi. En ik geloof nooit dat ze bij jou weg zullen klikken hoor 😉

 6. 18 januari 2015 / 12:07

  Leuke vlog, heb je mooi gefilmd daar in die zaal. Grappig dat Jip elke keer op die camera / koortje af komt. Wat een topper ben je ook, die voorlichting geven, is wel nodig inderdaad! Geniet van je bijtankdag vandaag!

  • Linda
   Auteur
   18 januari 2015 / 18:59

   Dank je wel lieve Cindy! Voor jou natuurlijk ook een heel fijn weekend!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
7 dingen die ik liever niet vertel

Hi ladies! Het is jullie vast niet ontgaan dat het de laatste dagen wat uitgestorven is op mijn blog, de...

Sluiten