7 dingen die ik liever niet vertel

jaaroverzicht 2

Wat ik liever niet vertel…

♡ Dat ik vroeger eerst mijn mascara op deed, daarna aan de slag ging met oogschaduw en geen flauw idee had wat een oogschaduwbasis was. Mijn UD Primerpotions hebben dan ook een eeuwigheid ongebruikt in de kast gelegen. Daar pluk ik nu de vruchten van haha!

♡ Dat ik hoogtevrees heb, dat was vroeger met gym goed te merken, maar nu heb ik het nog steeds als ik bijvoorbeeld buiten of in een gebouw over een doorzichtige glazen plaat moet lopen. Brrr! 

Dat ik nog steeds Candy Crush speel, jawel, het verslavende spel met de snoepjes. Laatst onderschepte ik een gesprek in de trein van jongeren dan CC spelen echt niet meer cool is. En dus zit ik hier verschrikkelijk niet cool te zijn. 

♡ Slangen, haaien, spinnen, ik ga er niet voor op de loop. Maar wanneer ik een oorworm tegen kom kan ik ineens heel hard een sprintje trekken! Ik heb vroeger een keer helemaal onder de oorwormen gezeten (ik droogde mij na het zwemmen af met een donker rode handdoek die onder de boom hing, een oorworm lui-lekker-land..) en sinds dien moet ik er he-le-maal. niets. meer. van. hebben. 

♡ Dat ik als klein meisje al journaliste wilde worden, maar ik deze droom heb laten varen omdat spelling niet mijn sterkste kant is. En zeker nu ik een nieuwe start maak baal ik als een stekker dat ik de opleiding nooit heb gedaan! 

♡ Ik durf zelfs onder de douche niet te zingen, zo vals is het. Ik heb nooit de schoolmusicals en kerstopvoeringen gehaald (zelfs de rol van de boom of ezel ging aan mij voorbij) tot ik in groep 8 een hoofdrol met solo kreeg. Linda op zangles, slapeloze nachten en geloof dat het publiek smakelijk heeft zitten lachen. Gelukkig herkent niemand mij meer uit die tijd haha! 

Dat ik vorig jaar pas echt de MAC lipsticks heb ontdekt. And once you go MAC.. 

AFU MAC uitgelicht

Alexa, CindyDenise, MandySvenja, welke 7 dingen vertellen jullie liever niet? Ik daag jullie uit om met de billen bloot te gaan, het lijkt mij erg leuk om jullie antwoorden te lezen!

Wat vertel jij liever niet?

En vertel je het liever in een artikel, laat je dan een reactie achter?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. 18 januari 2015 / 11:22

  wat leuk! ik ga hem meteen invullen! en wat grappig ik heb hoogtevrees, make-up was vroeger ook niet mijn sterkste kant en spinnen zijn ook echt vreselijk!

  • Linda
   Auteur
   18 januari 2015 / 18:59

   Leuk, ik ben erg benieuwd naar jou versie! 🙂

 2. 17 januari 2015 / 23:59

  Wat leuk om zeven dingen die je liever niet verteld toch te vertellen 😉 Ik heb ook hoogtevrees, ha! Dus snap helemaal wat je bedoeld. Ik ga overigens wel rennen als ik spinnen zie (nu ik erover nadenk ga ik bij nog wel meer rennen, bij alle insecten zeg maar, haha..)

 3. 17 januari 2015 / 22:40

  Wat een leuk artikel! Candy Crush had ik verwijderd van mijn mobiel, maar sinds een paar weken speel ik het weer.. Ik zal binnenkort ook eens 7 dingen posten op mijn blog, die ik liever niet vertel.

  • Linda
   Auteur
   18 januari 2015 / 19:00

   Jaaa leuk, ik ben benieuwd naar jou versie! 🙂

 4. 17 januari 2015 / 20:59

  Wat leuk om te lezen Linda! Haha once you go MAC, you never go back. So true! 🙂

 5. 17 januari 2015 / 17:58

  Toevallig heb ik ‘m vanochtend ook gedaan! Candy Crush heb ik nooit gespeeld, maar ik speel nog dagelijks Wordfeud. Das ook al uit de tijd geloof ik! :

 6. 17 januari 2015 / 16:56

  Wat ontzettend leuk om te lezen! Ik heb zelf de Mac lipsticks vorig jaar ook pas ontdekt haha!

 7. 17 januari 2015 / 14:16

  Haha, ontzettend leuk z’n artikel 😀 De lipsticks van MAC zijn geweldig haha x

 8. 17 januari 2015 / 12:29

  Wat leuk om deze dingen van je weten. Dat puntje over een oorwurm heb ik met zilvervisjes.. Brrr

 9. 17 januari 2015 / 12:28

  Wat een ontzettend leuk artikel, ik neem hem vast een keer over! En ja, de lipsticks van MAC.. Alle kleurtjes zijn zo mooi.. x

 10. 17 januari 2015 / 10:47

  Wat grappig dat jij ook hoogtevrees heb, toevallig ik ook. Verschrikkelijk vind ik het die hoogtes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Fuse gelnamel Starter kit

Al jaren heb ik een grote lamp in de kast liggen, om thuis 'gemakkelijk' gelnagels te maken. Het stond toen...

Sluiten