Lifestyle Sunday | One Happy week

april week 3 persoonlijk lifestyle sunday lifestyle by linda

Aan het begin van deze week stuurde ik mijn nicht deze foto met de mededeling dat het die dag precies 2 jaar geleden was dat wij onze city trip week hadden en die dag waren wij in Milaan. Wat was het een heerlijke reis! En nu baal ik als een stekker dat ik toen nog geen blog bijhield, rond die tijd maakte ik zoveel mooie trips dat ik weer helemaal weg kan dromen als ik eraan terug denk. 

Ik kan het haast niet geloven, het was korten broeken weer in Nederland! Heeeerlijk! Ik genoot er volop van. Al is het voor mijn lichaam even omschakelen het warme weer (vooral de warm-koud wisselingen) maar deze week was het vooral zonnig en dat voelde ik goed aan mijn lichaam. Ik word er helemaal happy van! 

Mijn nieuwe eyeliner van Kiko ben ik aan het testen en tot nu toe ben ik erg tevreden en zet ik met weinig inspanning een vrij nette eyeliner. Ik ben nog lang geen eyeliner queen, maar ik oefen er nu volop mee, zeker omdat ik vind dat het een look écht iets extra’s geeft. Die dag was ik verder veel aan het regelen om een afspraak te kunnen maken bij de KvK, en om de laatste papier dingen te regelen. Eind vorige week kreeg ik een GO en een eigen bedrijfje is nu zoooo dichtbij. 

Onverwacht kon ik deze week al terecht bij de KvK in Rotterdam, het was even puzzelen in de drukke agenda van Thomas, maar het was gelukt. Woensdag ging mijn wekker al vroeg om mij klaar te maken voor een ochtend afspraak bij de KvK. Het was even spannend of wij het op tijd gingen halen omdat er nu ineens verschillende omleidingen waren én, hoe klassiek, de brug stond open.

Gehaast en met een rooie boei kwamen wij aan en waren wij met onze 5 minuutjes fashionably late.. Maar hee, ambtenaren zijn ook weleens te laat en na even wachten in de wachtkamer werd ik eindelijk geroepen (en heb je enig idee hoe lang die minuten kunnen duren?). In mijn hoofd was ik steeds punten aan het zoeken waarop mijn droom spaak zal lopen, zeker omdat ik nu al 5 jaar aan het touwtrekken was rondom mijn arbeidsongeschiktheid.

MAAR HET WAS ALLEMAAL PRIMA EN IK MOCHT MIJN HANDTEKENING ZETTEN. EN IK BEN ZOO BLIJ DAT IK ALLEEN NOG MAAR IN CAPTIAL LETTERS KAN SCHRIJVEN. Ik denk dat dit mijn gevoel van de dag (correctie: week) wel aardig omschrijft.

Op de heenweg had ik ze al gespot en ik kon het niet laten om een hele doos mee te nemen, heerlijke kleurrijke donuts van een marktkraampje in de Markthal. Donuts voor de hele fam! Wij hadden immers iets te vieren. Ook maakte wij nog outfit foto’s in Rotterdam, deze zullen aanstaande week voorbij komen.

Die avond stapte ik in de trein om opnieuw naar Rotterdam te gaan, mijn lief en een paar klasgenoten hebben hard gewerkt om een klein filmfestival na te maken op school. Dit kwartaal hebben zij in kleine groepjes hard aan een documentaire of video clip (heel tof, met studenten van het Codarts) gewerkt en deze werden die avond vertoont. Ik vond het echt super tof om zijn docu op een groot scherm te bekijken. De avond was niet compleet zonder selfie muur waar wij uiteraard gebruik van hebben gemaakt. 

april week 3 persoonlijk lifestyle sunday lifestyle by linda

Wat een week heb ik achter de rug! Ik heb nog flink na-gestuiterd van alle lieve én mooie comments en berichtjes (wat waren het er veel!) die jullie en vrienden achterlieten. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik deze droom heb mogen plukken en mijn passie verder uit kan breiden. Vrijdag kreeg ik weer een behandeling om de sporen van de griep die ik laatst had, en waar ik nog niet helemaal van was opgeknapt, uit te wissen. En om weer wat op te laden. Ik heb 1001 ideeën in mijn hoofd die ik voor mijn blog heel graag wil gaan uitwerken. Maar alles één voor één, ik laat mij nog weleens meesleuren door mijn enthousiasme en dan heb ik geen rem meer, maar al snel realiseer ik mij dan waarom het ook alweer zo’n goed idee was om voor mijn eigen baas te zijn. Juist, zodat ik op mijn eigen tempo kan werken en wanneer ik mij goed voel. Die flow moet ik nu weer even terug zien te vinden, maar dat is lastig hoor na zulk fijn nieuws, die roze wolk waar ik op zit, daar kom ik voorlopig nog niet vanaf haha!

Nu ben ik benieuwd welke droom jij graag wilt plukken?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

15 Reacties

 1. Anouk
  28 april 2015 / 19:27

  Woooohoooooo!! Wat een goed nieuws meid!! Van harte gefeliciteerd!!
  Ik zit de laatste tijd niet veel op internet, wilde nu even op jouw website gaan kijken omdat het al zo lang geleden was en dan zie ik dit, echt SUPER!! Geniet ervan en heel veel succes en vooral veel plezier! Dikke knuffel Anouk xx

 2. Anouk
  28 april 2015 / 19:18

  Wooooohooooooo!!! Wat een goed nieuws meid!! Van harte gefeliciteerd!! Ik zit erg weinig op internet de laatste tijd, ik dacht nu even op je website te gaan kijken en dan lees ik dit, echt SUPER!!! Geniet ervan en heel veel succes en vooral veel plezier! Dikke knuffel xx Anouk

  • Linda
   Auteur
   28 april 2015 / 19:22

   Onwijs bedankt lieve lieve Anouk <3

 3. 20 april 2015 / 00:58

  Ik ben echt zo blij voor je dat je nu je eigen bedrijfje hebt! Geniet ervan! Hopelijk is je griep al weer voorbij maar anders , beterschap! <3

 4. 19 april 2015 / 18:49

  Oh wauw gefeliciteerd met je KVK inschrijving! top

 5. 19 april 2015 / 18:16

  Ik had je al gefeliciteerd maar, ik doe het gewoon nog een keer! Zo spannend om jezelf in te schrijven bij KvK. Dat is zo een grote stap 😀

 6. 19 april 2015 / 16:57

  Gefeliciteerd met je KvK inschrijving! Wat een droom die uitkomt is dat zeg!

 7. 19 april 2015 / 15:12

  Jeej! Zo te zien heb jij een hele fijne week achter de rug gehad. Je nieuwe, maar spannende stap vind ik echt heel mooi… En het mooie weer maakte mij deze week ook echt blij: wat het weer voor een mens kan doen, echt bizar! Hoe dan ook wens ik je een hele fijne zondag nog een een sprankelende komende week. X

 8. 19 april 2015 / 12:37

  Tof dat je bent ingeschreven bij de KvK! 🙂 Die donuts lusten mij ook wel, haha.

 9. 19 april 2015 / 10:56

  Hi Linda,
  Wat een heerlijke week heb je gehad.
  Blijf maar heel lang op die roze wolk zitten, dat verdien je!
  Fijn dat ook jij terug kan vallen op de behandelingen om het lichaam weer heerlijk op te ruimen. Het blijft een wonder.
  Ik moest echt heel goed kijken, dacht echt dat je een foto van onze kleine meid had geplaatst. Als je het wit van de kleine niet ziet lijken ze echt enorm op elkaar.
  Wat betreft mijn droom; zorgen dat ik echt stabiel blijf. Hopelijk gaat me dat dit jaar en begin volgensd jaar echt lukken. Dan durf ik het hopelijk ook weer aan om stappen te gaan zetten.
  Nogmaals ik ben zo trots op jou wat je nu al heb bereikt, daar kunnen velen een enorm voorbeeld aan nemen.
  Hele fijne zondag!
  Groetjes,
  John

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
♡ TAG op zaterdag | Three Things Tag

En we blijven nog even in het thema 3 hangen bij deze tag, vorige week plaatste ik mijn Blog Top...

Sluiten